Evo iz mog iskustva, posto se za mene blizanci lepe kao zvake. Imam ih i muskih i zenskih toliko da mogu da napisem knjigu o njima. Od roditelja, preko prijatelja, muza i njegovih roditelja i cak i njegovih prijatelja. Full house! Kad dodje maj/juni bankrotiram i smorim se za sve pare.
"Padaju" na lepotu, zabavu, uzivanje, a zadrzava ih snaga i cvrsta ruka. koliko god da oni prezentuju kao da znaju sta hoce treba im vodja, neko ko ce da ih podrzi, neko ko je jaci od njih.
Uz pravu podrsku mogu daleko da doguraju, bez oslonca su kao muve bez glave.
I jedni i drugi, muskarci i zene blizanci su horor kad se zaljube. Oni bukvalno izgube sebe u drugoj osobi. Muskarac i zadrzi neku prisebnost, ali zena zaboravi na sve i misli samo na partnera, sta on zeli, kako on zeli da je vidi, sta njemu odgovara...
Ali tu je zamka! Mnogi pomisle, to je svrseno cim ona sve tako daje na tacni i prihvataju zdravo za gotovo i onda se ispostavi da je to bilo samo varka. Test. I onda se zena blizanac razocara. Jar je to bila predstava, da vidi kako ce partner da reaguje kad ona njemu da 100%. To je ono sto je klasika za vazdusne znakove, uhvati me ako mozes
Moj savet za one koji pokusavaju da zavedu blizanca zenu ili muskarca je da od pocetka budu prijatelji sa njima i da ne lete u zanosu. Blizanci su vec u vazduhu, treba im neko ko je na zemlji. Neka oni lete, a vi cekajte kad dodje momenat treznjenja i blizanac podvuce crtu da vidi da je to ono sto njemu treba. Njima treba stabilnost i cvrstina, ali bez gusenja! Morate da ih slusate kao da su deca, to je interesantno, sve ce sami da istrtljaju.
Za muskarca mogu reci, obavezno je da ta zena bude lepuskasta, zanimljiva, prijatna, ali da sa njim nema zajebancije, cim nanjuse da mogu s njom da se igraju pocece da se povlace. Ima nekih znakova koji vole da dominiraju nad zenom, blizanci nisu takvi.