Blizanci

Tako je. :ok: Dobra vizualizacija.

Sad, da li je potez genijalan ili ne, izmigoljio se. Svako tu gleda svoju korist. S tim što nije bilo onog ''draga, to i to''. I dalje je sve prošlo na ćutanju i poturanju pod tepih.
Шта мислиш да је уместо Рибе Шкорпион био на месту тог мушкарца? Па, однос између Шкорпиона и Јарчице би био као у филму: ''The War of the Roses'' :lol:

Škorpiji nije teško da povuče Jarca sa sobom ako treba. Jarac isuviše drži do sebe da bi padao na niske udarce, i onda bi trpeo torturu. Ili bi negde napukao.

Gde reka prođe, planine se pomeraju. :ok: Jarac može samo da se brčne i da pazi da ga ne odnese neki vir. :mrgreen:

keren-su-aerial-of-river-flowing-through-mountain-valleys-tibetan-plateau-himalayas-tibet-china.jpg

Ланг Ланг (неки га назваше Банг Банг), кинески пијаниста који је познат по својој неозбиљности и прављењу разних гримаса за време изведбе. Увек насмејани Близанац. Сунце и Меркур у Близанцима, Венера у Бику, Марс у Ваги, Месец у Рибама.

Marina Perazić - Blizanac sa podzaknom u Vodoliji, Mesec u Vagi, Venera u Ovnu, Merkur u Biku.

By the way, jel' ima neko uputstvo za korišćenje vazdušnih znakova? Kako postupati prema tim ljudima ako hoćeš neku dublju, značajniju vezu?

Poslednja izmena:
Evo iz mog iskustva, posto se za mene blizanci lepe kao zvake. Imam ih i muskih i zenskih toliko da mogu da napisem knjigu o njima. Od roditelja, preko prijatelja, muza i njegovih roditelja i cak i njegovih prijatelja. Full house! Kad dodje maj/juni bankrotiram i smorim se za sve pare.

"Padaju" na lepotu, zabavu, uzivanje, a zadrzava ih snaga i cvrsta ruka. koliko god da oni prezentuju kao da znaju sta hoce treba im vodja, neko ko ce da ih podrzi, neko ko je jaci od njih.

Uz pravu podrsku mogu daleko da doguraju, bez oslonca su kao muve bez glave.

I jedni i drugi, muskarci i zene blizanci su horor kad se zaljube. Oni bukvalno izgube sebe u drugoj osobi. Muskarac i zadrzi neku prisebnost, ali zena zaboravi na sve i misli samo na partnera, sta on zeli, kako on zeli da je vidi, sta njemu odgovara...
Ali tu je zamka! Mnogi pomisle, to je svrseno cim ona sve tako daje na tacni i prihvataju zdravo za gotovo i onda se ispostavi da je to bilo samo varka. Test. I onda se zena blizanac razocara. Jar je to bila predstava, da vidi kako ce partner da reaguje kad ona njemu da 100%. To je ono sto je klasika za vazdusne znakove, uhvati me ako mozes :lol:

Moj savet za one koji pokusavaju da zavedu blizanca zenu ili muskarca je da od pocetka budu prijatelji sa njima i da ne lete u zanosu. Blizanci su vec u vazduhu, treba im neko ko je na zemlji. Neka oni lete, a vi cekajte kad dodje momenat treznjenja i blizanac podvuce crtu da vidi da je to ono sto njemu treba. Njima treba stabilnost i cvrstina, ali bez gusenja! Morate da ih slusate kao da su deca, to je interesantno, sve ce sami da istrtljaju.

Za muskarca mogu reci, obavezno je da ta zena bude lepuskasta, zanimljiva, prijatna, ali da sa njim nema zajebancije, cim nanjuse da mogu s njom da se igraju pocece da se povlace. Ima nekih znakova koji vole da dominiraju nad zenom, blizanci nisu takvi.

Poslednja izmena:
Jedini znak koji me je u 90% slucajeva u zivotu,pre ili kasnije izdao,izneverio,razocarao,slagao.. sta mogu da mislim o njima. :kafa:
Ko normalan i zreo zeli dvolicne,nestalne,lazljive i promenljive osobe pored sebe,koji nocu legnu kao jedna osoba a ujutru se probude kao druga.. mislim ima ljudi koji ne vole i ne postuju sebe,takvima su ti tipicni blizanci kul,vecno mladi,kobajagi zanimljivi,kobajagi pametni,vispreni,pozitivni,kokete,detinjasti itd.. ALi opet mnogima su kul i ja to postujem,ja te tipicne blizance ne gotivim.

Xixixi

- - - - - - - - - -

Evo iz mog iskustva, posto se za mene blizanci lepe kao zvake. Imam ih i muskih i zenskih toliko da mogu da napisem knjigu o njima. Od roditelja, preko prijatelja, muza i njegovih roditelja i cak i njegovih prijatelja. Full house! Kad dodje maj/juni bankrotiram i smorim se za sve pare.

"Padaju" na lepotu, zabavu, uzivanje, a zadrzava ih snaga i cvrsta ruka. koliko god da oni prezentuju kao da znaju sta hoce treba im vodja, neko ko ce da ih podrzi, neko ko je jaci od njih.

I jedni i drugi, muskarci i zene blizanci su horor kad se zaljube. Oni bukvalno izgube sebe u drugoj osobi. Muskarac i zadrzi neku prisebnost, ali zena zaboravi na sve i misli samo na partnera, sta on zeli, kako on zeli da je vidi, sta njemu odgovara...
Ali tu je zamka! Mnogi pomisle, to je svrseno cim ona sve tako daje na tacni i prihvataju zdravo za gotovo i onda se ispostavi da je to bilo samo varka. Test. I onda se zena blizanac razocara. Jar je to bila predstava, da vidi kako ce partner da reaguje kad ona njemu da 100%. To je ono sto je klasika za vazdusne znakove, uhvati me ako mozes :lol:

Moj savet za one koji pokusavaju da zavedu blizanca zenu ili muskarca je da od pocetka budu prijatelji sa njima i da ne lete u zanosu. Blizanci su vec u vazduhu, treba im neko ko je na zemlji. Neka oni lete, a vi cekajte kad dodje momenat treznjenja i blizanac podvuce crtu da vidi da je to ono sto njemu treba. Njima treba stabilnost i cvrstina, ali bez gusenja! Morate da ih slusate kao da su deca, to je interesantno, sve ce sami da istrtljaju.

Za muskarca mogu reci, obavezno je da ta zena bude lepuskasta, zanimljiva, prijatna, ali da sa njim nema zajebancije, cim nanjuse da mogu s njom da se igraju pocece da se povlace. Ima nekih znakova koji vole da dominiraju nad zenom, blizanci nisu takvi.

Mnogo gresaka u mom slucaju

Čitaj sve što ti padne pod ruku, budi obavešten, budi duhovit, nikako ne pričaj istu priču svaki dan, budi moderan, i tako...
I distanciraj se kad treba, jer vjetar se vezat ne može. :D

Pitam pošto sam primetio da me ubedljivo najviše fizički privlače devojke rođene u vazdušnim znacima, možda zbog Blizanaca na DSC. Mada mi te osobe nikako ne prijaju po karakteru. Kada ih malo bolje upoznam, skontam da me jako nervira taj njihov depersonalizovan pristup ljudima. Nekako mi deluju, iako su najkomunikativniji, da su ustvari oni najzatvoreniji, jer te neće pustiti blizu sebe. Svakog tretiraju jednako, kakve god ti ljudi imali namere prema njima.

Kako se ti snalaziš sa njima? Koji ti je najdraži vazdušni znak?

Usput, šta se dešava kada je Blizanac nepromišljen :lol: :

Kako se ti snalaziš sa njima? Koji ti je najdraži vazdušni znak?
Najviše sam u kontaktu sa starijim Blizancima, imam takvih i u familiji.
Ili su se razveli, ili su ostali u braku a švrljali okolo.
Neki od njih (ovi što nisu švrjali) su divne osobe i ruku u vatru bih za njih stavila. Ali prenatrpani obavezama. Ako nemaju posla, onda sami sebi nešto izmisle da rade, ili putuju. Bitno im je da im dan bude ispunjen sadržajem kakvim god.
Mogu dugo bez partnera da opstanu, zamene ga poslom i učenjem. Nauka im je često ispred ljubavi.
Lako prebole raskid i krenu dalje.
S vršnjacima Blizancima sam se uvek mimoilazila. Neki su bili nezahvalni, jedino to pamtim.
Moja tetka je dupli i udala se iz koristi. Jako loša osoba. Grli me i ljubi a volela bi da nestanem. Lažni osmesi, lažni uzvici oduševljenja, stalna propitivanja, tračevi itd.
A lepo izgledaju vrlo često, prvenstveno žene. Muški Blizanci su mi neprivlačni.

Od vazdušnih najviše volim Vodoliju, ali pre Mesec u ovom znaku nego Sunce.
Ljudi sa ovim Mesecom se nekako lepe za mene, a ispada i da su to osobe koje najviše poštujem.

Blizance iz prakse najvise vezujem za zivotinje. Zao mi je sto vole i da jedu meso, sto bi rekli samo da nije kucece i macece, i da ce biti vegetarijanci u sledecem zivotu. Generalno su dobrocinitelji.

Tacno. Imam blizanacku veneru i tako se manifestuje u ljubavi. Jos moj bik trazi nesrljanje i temeljno upoznavanje, pa mi je idealni scenario da sa partnerom prvo budem prijatelj.

Back