Bliskost kroz seks

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.005
Koliko ste uspeli da izgradite bliskost sa nekim kroz seks, da li sa svim osobama to spontano ide čim imate seks, ili je ta bliskost vezana za manji broj osoba sa kojima se "to nešto" izgradilo.

Da li je ta bliskost prevarna jer ne počiva na realnim odnosima dve osobe, već samo na telesnoj bazi?

Da li se po tom pitanju muškarci i žene generalno razlikuju?

Koliko ste uspeli da izgradite bliskost sa nekim kroz seks, da li sa svim osobama to spontano ide čim imate seks, ili je ta bliskost vezana za manji broj osoba sa kojima se "to nešto" izgradilo.

Da li je ta bliskost prevarna jer ne počiva na realnim odnosima dve osobe, već samo na telesnoj bazi?

Кад свршим обришем га о завесу и не слушам је шта прича нити ме занима, наточим пиво и гледам фузбал.

Кад свршим обришем га о завесу и не слушам је шта прича нити ме занима, наточим пиво и гледам фузбал.

Misliš li da sa svakom osobom postoji tolika bliskost da ti dozvoljava da ga brišeš o zavesu koju posle mora da pere i da te pusti da piješ pivo i gledaš fuzbal, ili je to ipak samo sa nekim osobama moguće?

Mislim da bliskost moze doci kroz seks samo ako imamo emocije prema toj osobi ako nemamo to ostane cista strast i fiskultura.

Misliš li da sa svakom osobom postoji tolika bliskost da ti dozvoljava da ga brišeš o zavesu koju posle mora da pere i da te pusti da piješ pivo i gedaš fuzbal, ili je to ipak samo sa nekim osobama moguće?
Само са штрокавим где не бих ни смео да га обришем о завесу.

Samo kroz sex ne moze, mora da vas energija privlaci i zbog drugih stvari.

A zar vama ne deluje da je dovoljna bliskost to što ste se skinuli goli? Što ste videli međusobno vaše polne organe?

To ostaje kao neki pečat između vas, neko dublje znanje o toj osobi, nešto što ste samo vas dvoje imali... zar i to nije bliskost?

A zar vama ne deluje da je dovoljna bliskost to što ste se skinuli goli? Što ste videli međusobno vaše polne organe?
Па добро, јесте. Блиски сте. Близу сте једно до другог, као у градском бусу кад се људи упакују ко сардине. То је такође једна врста блискости. И видели сте једно друго без одеће, нешто што је ретко ко имао прилику.

Sex je i potreba , nista ne znaci.

Ok. ako ništa ne znači.. recimo da tvoja žena ili devojka pojebe se sa tvojim drugom, ali tako da je to samo fizička privlačnost, znači "nema bliskosti kako kažeš, već im je bila potreba. Na primer, ti nisi bio tu i njoj je bila potreba. Jel to ok? Mislim, nije nastala sad neka bliskost između njih i sve ostaje po starom kad se vratiš?

Mislim da bliskost moze doci kroz seks samo ako imamo emocije prema toj osobi ako nemamo to ostane cista strast i fiskultura.

Seks priznaćeš ima i neko značenje samo po sebi. Inače bi ti bilo svejedno da li se tvoja devojka ili žene **** i sa kim to radi, ako joj je do toga a ti si recimo bolestan pa ne možeš da joj daš. Značenje je to da ste imali seks. Sam taj odnos je nešto, nije ništa, ima svoje značenje. Da ga nema onda bismo gurali u lutke, a mi žene imamo već svoje igračke. Znači, živ ćovek je tu pored tebe, iako svi imamo i ruke ili igračke. Zašto to radimo sa nekim drugim čovekom/ženom? Nije radi olakšanja jer to možemo i rukom. Razlog zašto radimo je ODNOS, da imamo seks.

Najveca bliskost nastaje kad je covek onako fino pripit (ne odvaljen), i u nekim finim emocijama. Na primer vracaju se kasno sa nekog lepog koncerta ili zurke, sve je divno, lepo, uzivancija, sve puca od privlacnosti i pozude, zele se medjusobno, posle u sexu se ima utisak da je to sam vrh koji covek u zivotu moze da dostigne, da ne postoji nista uzvisenije i bolje...

Back