hit
Aktivan član
- Poruka
- 1.730
Bodom:kupila sam i ja kartu !!!! JEEJ
ko ce docekati oktobar :shock:
e lako je tebi da cekas sad... ti bar mirno spavas, ja brinem od koga cu da kupim kartu... aaaaaaaaaa, izboscu see...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bodom:kupila sam i ja kartu !!!! JEEJ
ko ce docekati oktobar :shock:
 Oko 3,4 hiljade?
 Oko 3,4 hiljade?
Od 1. septembra krece prodaja karata za Blind Guardian 16.10.2006-SKC, cena preostalih 100karata 2500din, i poslednjih 100karata- 3000din , samo na blagajni SKC-a !CobRa-SiC-:A kolkoliće imati ulaznica u feliksu... rekoše daće imati još pred koncert...
?...
Night Prowler:Od 1. septembra krece prodaja karata za Blind Guardian 16.10.2006-SKC, cena preostalih 100karata 2500din, i poslednjih 100karata- 3000din , samo na blagajni SKC-a !

jel to sigurno?jurim sutra pre podne pravo na blagajnu SKC-a da uzmem kartu!mislila sam da je sve otislo u propast da cu ih propustiti! :-o koje olaksanje...hvala!Night Prowler:Od 1. septembra krece prodaja karata za Blind Guardian 16.10.2006-SKC, cena preostalih 100karata 2500din, i poslednjih 100karata- 3000din , samo na blagajni SKC-a !
CATHY-LOVE:jel to sigurno?jurim sutra pre podne pravo na blagajnu SKC-a da uzmem kartu!mislila sam da je sve otislo u propast da cu ih propustiti! :-o koje olaksanje...hvala!