DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
E, ako je tako, da pogledamo onda utakmicu, pa posle toga dnevnik da vidimo kada su novi izbori...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ako je tako, da pogledamo onda utakmicu, pa posle toga dnevnik da vidimo kada su novi izbori...![]()

Znači tebe nije muvao?pa nemam pojma znam da ima zenu i dva sina a sad dal ima decka nemam pojma ,a pogotovo nisam cuo da "svi znaju " mozda se Velja krece u tim krugovima pa ime neke insajderske informacije.

Nista ja ne znam... Ti sa zenama su kroz istoriju bili najveci pederasi....

Znači tebe nije muvao?
Pa brate dragi, nećemo li se svi ženiti?![]()
Зашто Ђелић, кандидат пре претходне владе, сад није међу поменутима?
dobro si ga definisao...tadicev mali potrckoodavno sam ja rekao da je Pajtic najbolje resenje znam coveka i familiju mu ,a i imao je dobre rezultate na celu IV bez ijedne afere i krupnije greske i to su i gradjani Vojvodine prepoznali pa je lista koju je on nosio dobila natpolovicnu vecinu u skupstini.Takodje je dobro resenje zato sto nije BoTin pion i lutak kao mali Jeremija ili nezainteresovani Cvetkovic zato se ovaj i opire da ga izabere za premijera al valjda ce popustiti pred stranackim organima ,mada ce mi biti zao ako ode iz IV ,nece vise biti vip akreditacija za exit i koncerte .
![]()

Bio je jedan članak u Blicu i o tome pre par dana. Kažem, samo vrh partije zna koji se haos vodi tamo.Зашто Ђелић, кандидат пре претходне владе, сад није међу поменутима?
Pa dobro nisam mislio da su svi ozenjeni muskarci ******...

Znači opet se raspada DS...
Eh, sećam se slične teme i pred predsedničke izbore, pa pred one u maju...
Ili u prevodu: "Što je babi milo, to joj se i snilo..."![]()
![]()
![]()
odavno sam ja rekao da je Pajtic najbolje resenje znam coveka i familiju mu ,a i imao je dobre rezultate na celu IV bez ijedne afere i krupnije greske i to su i gradjani Vojvodine prepoznali pa je lista koju je on nosio dobila natpolovicnu vecinu u skupstini.Takodje je dobro resenje zato sto nije BoTin pion i lutak kao mali Jeremija ili nezainteresovani Cvetkovic zato se ovaj i opire da ga izabere za premijera al valjda ce popustiti pred stranackim organima ,mada ce mi biti zao ako ode iz IV ,nece vise biti vip akreditacija za exit i koncerte .
![]()

Зашто Ђелић, кандидат пре претходне владе, сад није међу поменутима?
odavno sam ja rekao da je Pajtic najbolje resenje znam coveka i familiju mu ,a i imao je dobre rezultate na celu IV bez ijedne afere i krupnije greske i to su i gradjani Vojvodine prepoznali pa je lista koju je on nosio dobila natpolovicnu vecinu u skupstini.Takodje je dobro resenje zato sto nije BoTin pion i lutak kao mali Jeremija ili nezainteresovani Cvetkovic zato se ovaj i opire da ga izabere za premijera al valjda ce popustiti pred stranackim organima ,mada ce mi biti zao ako ode iz IV ,nece vise biti vip akreditacija za exit i koncerte .
![]()

Нешто ми се чини да ће ова коалиција да пукне и пре него што се састави влада.![]()

Него, јел мени промакло или ми се учинило, неко је данас рекао "господине Јебибабићу"