Blic: Raskol u vrhu DS zbog izbora mandatara

pa nemam pojma znam da ima zenu i dva sina a sad dal ima decka nemam pojma ,a pogotovo nisam cuo da "svi znaju " mozda se Velja krece u tim krugovima pa ime neke insajderske informacije.
Znači tebe nije muvao? :lol:
Nista ja ne znam... Ti sa zenama su kroz istoriju bili najveci pederasi....

Pa brate dragi, nećemo li se svi ženiti? :lol:

odavno sam ja rekao da je Pajtic najbolje resenje znam coveka i familiju mu ,a i imao je dobre rezultate na celu IV bez ijedne afere i krupnije greske i to su i gradjani Vojvodine prepoznali pa je lista koju je on nosio dobila natpolovicnu vecinu u skupstini.:) Takodje je dobro resenje zato sto nije BoTin pion i lutak kao mali Jeremija ili nezainteresovani Cvetkovic zato se ovaj i opire da ga izabere za premijera al valjda ce popustiti pred stranackim organima ,mada ce mi biti zao ako ode iz IV ,nece vise biti vip akreditacija za exit i koncerte .:(
dobro si ga definisao...tadicev mali potrcko :heart:

odavno sam ja rekao da je Pajtic najbolje resenje znam coveka i familiju mu ,a i imao je dobre rezultate na celu IV bez ijedne afere i krupnije greske i to su i gradjani Vojvodine prepoznali pa je lista koju je on nosio dobila natpolovicnu vecinu u skupstini.:) Takodje je dobro resenje zato sto nije BoTin pion i lutak kao mali Jeremija ili nezainteresovani Cvetkovic zato se ovaj i opire da ga izabere za premijera al valjda ce popustiti pred stranackim organima ,mada ce mi biti zao ako ode iz IV ,nece vise biti vip akreditacija za exit i koncerte .:(

dal` je moguce da toga ima medju zutima??:eek:

a bodrum? :sad2:

znaci to sto je otvoreno lagao mahao kartama i pasosima i falsifikovao drzavna dokumenta to nista? :(

petrovic_tadic_v.jpg

:hahaha:

Back