Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Имам примедбу.

Наслов теме је погрешан.

Зашто мора суседна земља да се назове "име-држава", зар није само "име" довољно?
Смисао се неће променити, а неће бити упућена похвала.
Називање државом је увек похвала.
Eto nisu te poslušali...ostala je..pohvala....ne tuguj :rida:

Nego čiji je bio Bihać, Banjaluka, srednja i zapadna Bosna nego hrvatska?
Pogledaj pad Bosne na mapi, pa reci koji dio današnje Bosne otpada na pad srednjovjekovne Bosne, a koji dio na Hrvatsku
Samo komadić Bosne je bosanski, ovo sve ostalo je okupirana Hrvatska...
Није могло да буде окупирано оно што није постојало.Хрватска није постојала у 15 веку, била је део тадашње Мађарске(коју ви називате Угарском, мада и тада и данас та држава има исти назив Magyarország).

Што се тиче садашњег статуса БиХ, Хрватска је свесно жртвовала Херцег-Босну и босанско-херцеговачке Хрвате, да би добили подршку западних сила за протеривање Срба из Крајине.Сада муслиманско Сарајево практично бира хрватског члана Председништва, а БХ-Хрвати су сведени на 2 кантона са хрватском већином,. и 2 мешовита кантона, који су у тзв."федерацији" са 6 чисто муслиманских кантона.

Та 2+2 кантона имају само оне надлежности који нису у домену заједничких институција на нивоу БиХ, институција Федерације у Сарајеву, и практично представљају неки облик регионалне аутономије, нешто као округ или срез.Кантони нису ни први ниво територијалне организације БиХ, већ други ниво.

То није последица неке окупације или наметања, већ је Хрватска то добровољно и свесно урадила својим сународницима.

да би добили подршку западних сила за протеривање Срба из Крајине.
Šta bulazniš....ako je netko protjeran onda postoji i onak koji..protjeruje. Gdje, kada i tko je u HR..izdao usmenu i/ili pismenu zapovjed o protjerivanju ?

Da li su predstavnici vlasti RH..naredili ovima iz Krajine da pakiraju stvari i sjedaju na traktore ili je to uradio Martić i buljumenta okolo njega?

Није могло да буде окупирано оно што није постојало.Хрватска није постојала у 15 веку, била је део тадашње Мађарске(коју ви називате Угарском, мада и тада и данас та држава има исти назив Magyarország).

Што се тиче садашњег статуса БиХ, Хрватска је свесно жртвовала Херцег-Босну и босанско-херцеговачке Хрвате, да би добили подршку западних сила за протеривање Срба из Крајине.Сада муслиманско Сарајево практично бира хрватског члана Председништва, а БХ-Хрвати су сведени на 2 кантона са хрватском већином,. и 2 мешовита кантона, који су у тзв."федерацији" са 6 чисто муслиманских кантона.

Та 2+2 кантона имају само оне надлежности који нису у домену заједничких институција на нивоу БиХ, институција Федерације у Сарајеву, и практично представљају неки облик регионалне аутономије, нешто као округ или срез.Кантони нису ни први ниво територијалне организације БиХ, већ други ниво.

То није последица неке окупације или наметања, већ је Хрватска то добровољно и свесно урадила својим сународницима.
Evo ko je kriv za rat.
Ako Hrvatska nije hrvatska zato što je okupirana od Mađara onda po čemu je Kosovo srpsko, pošto je okupirano od Šiptara?
Koja priglupa i pokvarena logika.

I nije tačna.
Hrvatska postoji u 15 veku, štaviše Hrvati Mađarima određuju kralja, dok mletački anali pokazuju da je Hrvatska u 15 veku oružano najjača sila na svetu. Imaju najveću vojsku što su i pokazali u ratu pre i posle. Mađari se doslovno skrivaju kod Hrvata od Mongola, dok se kasnije Mađari predaju Turcima a Hrvati ne - dakle Hrvati su definitivno najjača i najznačajnija država u svim varijacijama HB.
Nas nema na mapi u 15 veku, pa kako onda uspevaš po toj logici položiti pravo na hrvatske teritorije?

Šta smo onda pucali u Franca ako Hrvatska ne postoji?
Franc je hteo Hrvatskoj vratit Bosnu, a mi smo ga ubili da to sprečimo.

Mojim forumasima?Kako to mislis mojim? :roll:
Ne razmisljam o forumasima,nego o temama.
Pa dobro, ja te sad pitam konkretno za ljude koji tvrde da je Split srpski grad.
Zanima me tvoje očitovanje o takvima.
Mislim da je jasno koji su tvoji stavovi ako odbiješ odgovorit.

Rat između slavonaca i dalmatinaca bio je građanski rat u Hrvatskoj, gde su slavonci pozvali u pomoć Mađara kao svoje saveznike, pa čak je Mađare najtačnije definisati kao hrvatske vazale u tom trenutku.
Nema govora o pravom ratu Hrvata i Mađara, oni su vrlo složno funkcionisali jako dugo vreme.

Pa dobro, ja te sad pitam konkretno za ljude koji tvrde da je Split srpski grad.
Zanima me tvoje očitovanje o takvima.
Mislim da je jasno koji su tvoji stavovi ako odbiješ odgovorit.
Uopste ne razumijem sta zelis da pitas.
Sta ja imam s tim sta drugi forumasi misle?

Sta ja imam s tim sta drugi forumasi misle?
Imaš kad se tebe pita.
1. Neko kaže da je Split srpski grad.
2. Ja te pitam koje je tvoje mišljenje o takvom čoveku.
3. Ti ne želiš da odgovoriš.
4. Dakle, jasno je da je takav čovek za tebe prihvatljiv.
5. Krađa Splita Hrvatima za tebe je prihvatljiva.

6. Opet vidimo da nisi devojčica koju je rat zatekao u papučama, kako se predstavljaš po drugim temama.
7. Isto vredi za druge srpske forumaše koji šute
8. Opet se pokazuje da su Hrvati apsolutno u pravu u pogledu nas Srba

Imaš kad se tebe pita.
1. Neko kaže da je Split srpski grad.
Pa nek kaze.Je li zabranjeno?
2. Ja te pitam koje je tvoje mišljenje o takvom čoveku.
Nikakvo.Ne razmisljam o forumasima,rekoh.
3. Ti ne želiš da odgovoriš.
Ti ne zelis da cujes moj odgovor.
4. Dakle, jasno je da je takav čovek za tebe prihvatljiv.
Jasno je samo da ti mene ovde nesto propitujes kao da sam u policiji.

5. Krađa Splita Hrvatima za tebe je prihvatljiva.
Nemam pojma o cemu pricas,niti me interesuje.
6. Opet vidimo da nisi devojčica koju je rat zatekao u papučama, kako se predstavljaš po drugim temama.
Ja opet vidim da ti nesto buncas,ali ne znam sta to ima veze sa mnom.
7. Isto vredi za druge srpske forumaše koji šute
A sta...neko treba da prica kad ti mislis da treba?
8. Opet se pokazuje da su Hrvati apsolutno u pravu u pogledu nas Srba
Sta su u pravu?Sto su pobili i protjerali Srbe?
To hoces reci?

P.s.I molim te,ubuduce me pitaj samo nesto o onom sto ja kazem na temi,ako te zanima...a sta te interesuje od drugih pitaj njih.

Plus što je načitaniji, obrazovaniji i inteligentniji od većine Hrvata.
Apsolutno nemam nikakav problem s Pupavcem, na kraju krajeva, zašto bi i imao?
Da su barem većina Hrvata i Srba poput njega.
spit GIF

Pa nek kaze.Je li zabranjeno?

Nikakvo.Ne razmisljam o forumasima,rekoh.

Ti ne zelis da cujes moj odgovor.

Jasno je samo da ti mene ovde nesto propitujes kao da sam u policiji.

Nemam pojma o cemu pricas,niti me interesuje.

Ja opet vidim da ti nesto buncas,ali ne znam sta to ima veze sa mnom.

A sta...neko treba da prica kad ti mislis da treba?

Sta su u pravu?Sto su pobili i protjerali Srbe?
To hoces reci?

P.s.I molim te,ubuduce me pitaj samo nesto o onom sto ja kazem na temi,ako te zanima...a sta te interesuje od drugih pitaj njih.
Sama kažeš da su u redu ljudi koji tvrde da je Split srpski grad.

Sama kažeš da su u redu ljudi koji tvrde da je Split srpski grad.
Ne,to ti kazes.
Ja sam rekla da svako moze da prica sta hoce.
I dokle ces vise da svoje rijeci stavljas u moja usta i nameces mi teme o kojima ja treba da pricam?
Zar ti mislis da ja ne primjecujem da me konstantno provociras i trolujes?
Nesto ti mnogo smetam,valjda te istina boli.
Shvati,ne zanima me dijalog s tobom.
Nisi sagovornik s kojim se moze razgovarati normalno.
Ne nameci se vise!

Ne,to ti kazes.
Ja sam rekla da svako moze da prica sta hoce.
I dokle ces vise da svoje rijeci stavljas u moja usta i nameces mi teme o kojima ja treba da pricam?
Zar ti mislis da ja ne primjecujem da me konstantno provociras i trolujes?
Nesto ti mnogo smetam,valjda te istina boli.
Shvati,ne zanima me dijalog s tobom.
Nisi sagovornik s kojim se moze razgovarati normalno.
Ne nameci se vise!
Ovo je javni forum, niko te ne tera da ovde pišeš.
Ako pišeš, ne određuj ljudima ko će da te komentariše jer nemaš to pravo

I jeste, tvrdiš da je Split srpski grad.
Ako je za tebe u redu čovek koji tvrdi da je Split srpski grad onda si sve rekla o sebi u tom smislu
Ti si vrsta - ukradi kad je prilika, a u međuvremenu glumi devojčicu koju je rat u papučama zatekao na kućnom pragu

Evo ja tvrdim da je Split kineski grad.
Evo crno na bijelo...Split je luka u Kini.
Poznata je po bananama.
Imas li sta protiv?
Neće te pomoć pravit se blesava.
Podržavaš krađu tuđeg, jer kažeš da su u redu ljudi koji tvrde da je Split srpski grad

Back