Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Pitanje je jesu li to Hrvati bili radili u tzv. Srbiji. Nisu! Iz toga je jasno zašto Srbi imaju mekši stav o pjevačima koji su podržavali rat i sukobe 1990-ih, a Hrvati imaju nešto tvrđi stav. I molim te, ne rise, nije po ustavu bilo nikakve srpske zemlje u SR Hrvatskoj. Ostavi se laganja!
Znači, težili uništenju Srba u Hrvatskoj, a ne u Srbiji, pa je to OK? :lol:
Po Ustavu Hrvatska je bila država i srpskog naroda, tako da ste u državi srpskog naroda izbacili taj narod iz ustava i pokrenuli stvari u pravcu rata u kojemje došlo do uzajamnog uništavanja. Naravno, Srbi u Hrvatskoj su bili strana koja se branila.

Ja bi upozorio ove koji ipak tu i tamo svrate u HR tipa Krishna da ipak paze kaj pišu po forumima i da se ne razbacuju olako kojekakvim glupim etiketama. I sam odustanem od barem 50% onog što bih htio napisati, a po domaćim portalima i novinama ni ne pišem, nek sam Hrvat. I ne bojim se moderature nego SOA sve vidi.
Ali koliko sam shvatio, danas se po portalima masovno briše, tako da nečeg previše inkriminirajućeg i nema.
Vidim to iz komentara ispod, kada se moderatoru često načestitaju rodbine zbog obrisanih komentara.

historijski srbija na zapadu treba da graniči sa belgijom. maltene ima izlaz na la manš.
a sta ces...splet istorijskih okolnosti -> GRANICA

1753016302326.png

Ja bi upozorio ove koji ipak tu i tamo svrate u HR tipa Krishna da ipak paze kaj pišu po forumima i da se ne razbacuju olako kojekakvim glupim etiketama. I sam odustanem od barem 50% onog što bih htio napisati, a po domaćim portalima i novinama ni ne pišem, nek sam Hrvat. I ne bojim se moderature nego SOA sve vidi. Lako vama, vas će protjerati, meni će sve uzeti i zatvoriti me na dugo dugo vremena.
Je, SOA prati više nego što sam mogao i pretpostaviti. Ulaze na sve internet profile, čitaju, prate IP adresu i onda kada Srbi dođu u Hrvatsku samo ih opale po džepu. Ali možda je bolje da im to ne otkrivamo, više će naša država zaraditi od kazni. :mrgreen:

Je, SOA prati više nego što sam mogao i pretpostaviti. Ulaze na sve internet profile, čitaju, prate IP adresu i onda kada Srbi dođu u Hrvatsku samo ih opale po džepu. Ali možda je bolje da im to ne otkrivamo, više će naša država zaraditi od kazni. :mrgreen:
"Demokracija" podrazumeva da svako ima svoje misljenje

Ali koliko sam shvatio, danas se po portalima masovno briše, tako da nečeg previše inkriminirajućeg i nema.
Vidim to iz komentara ispod, kada se moderatoru često načestitaju rodbine zbog obrisanih komentara.
Pa kad se sve prati, skidaju se fotografije, vade se meta i exif podaci itd.

I zato tu vlada mir, zakon, red i tišina.
Dobro ovde imas poentu , e sad ne znam koliko je opravdano onda svojatati teritoriju po nekim drugim principima a ne ostaviti teritoriju za siva podrucja gde ce ziveti Srbi...jer ako sve proglasis hrvatskom onda moras pobiti sve Srbe...

A to vec spada u genocidnost hrvata, a ne u obozavanje reda i mira...

Kao da smo vas mi potjerali. Slušali ste magacionera, on vam je naredio da bježite. Mi vam samo više ne damo da se vratite :mrgreen:
U mom selu ste ubili svakog zaostalog stanovnika koga ste zatekli nakon što ste došli u selo po 'Oluji', a to su bili uglavnom starci. Oni koji se sklonili u brda i šumu su ostali živi. Moga komšiju koji je bio invalid ste ubili pa mu zapali kuću u kojoj je i on izgorio već usmrćen. U Grubore koji se od moje kuće udaljeni 600-700 metara ste čak došli 20-ak dana nakon 'Oluje' i napravili masakr nad starima koje ste zatekli tamo.

Ustaša nema od 1945., ali zato su se povampireni četnici razmigoljili na sve strane.
Tačno! Od proslavljanja Halijarda sa zapadnim ambasadorima, do postrojavanja pred princom Naslednikom na Manjači. Može im se, kad nisu ustaše niti išta slično.

ukoliko je javno...ali tajno nije.... na primer svi smo ovde pod nik nejmom ..
Naravno. Može netko biti teški četnik, ali ako se u Hrvatskoj ponaša fino i kulturno i s poštovanjem prema zemlji i ljudima oko sebe, nitko mu ne može ništa. ALI, ako ima tetovaže Draže Mihailovića, kukastog križa ili njemačkog željeznog križa, Ratka Mladića, Arkana itd., diže tri prsta, viče protiv hrvatskih građana i Hrvatske, ne poštuje pravila i zakone, onda će mu se novčanik stanjiti za nekih 700 do čak 2000 € kazne, a kao bonus mu ide izgon iz Hrvatske i svih zemalja članica EU na određeno vremensko razdoblje.

Back