MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.062
I zato tu vlada mir, zakon, red i tišina.Gdje god su Hrvati i muslimani i vaše teritorije to je etnički čisto od Srba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zato tu vlada mir, zakon, red i tišina.Gdje god su Hrvati i muslimani i vaše teritorije to je etnički čisto od Srba.
Znači, težili uništenju Srba u Hrvatskoj, a ne u Srbiji, pa je to OK?Pitanje je jesu li to Hrvati bili radili u tzv. Srbiji. Nisu! Iz toga je jasno zašto Srbi imaju mekši stav o pjevačima koji su podržavali rat i sukobe 1990-ih, a Hrvati imaju nešto tvrđi stav. I molim te, ne rise, nije po ustavu bilo nikakve srpske zemlje u SR Hrvatskoj. Ostavi se laganja!
Ni vas niko nije protjero 91 otišli ste dobrovoljno slušajući titinog generala Tuđmana.Kao da smo vas mi potjerali. Slušali ste magacionera, on vam je naredio da bježite. Mi vam samo više ne damo da se vratite![]()
Ali koliko sam shvatio, danas se po portalima masovno briše, tako da nečeg previše inkriminirajućeg i nema.Ja bi upozorio ove koji ipak tu i tamo svrate u HR tipa Krishna da ipak paze kaj pišu po forumima i da se ne razbacuju olako kojekakvim glupim etiketama. I sam odustanem od barem 50% onog što bih htio napisati, a po domaćim portalima i novinama ni ne pišem, nek sam Hrvat. I ne bojim se moderature nego SOA sve vidi.
I u Republici Srpskoj vlada mir,red i tišina jer nema više ustaša,i nikad ih više neće bit.I zato tu vlada mir, zakon, red i tišina.
a sta ces...splet istorijskih okolnosti -> GRANICAhistorijski srbija na zapadu treba da graniči sa belgijom. maltene ima izlaz na la manš.
Je, SOA prati više nego što sam mogao i pretpostaviti. Ulaze na sve internet profile, čitaju, prate IP adresu i onda kada Srbi dođu u Hrvatsku samo ih opale po džepu. Ali možda je bolje da im to ne otkrivamo, više će naša država zaraditi od kazni.Ja bi upozorio ove koji ipak tu i tamo svrate u HR tipa Krishna da ipak paze kaj pišu po forumima i da se ne razbacuju olako kojekakvim glupim etiketama. I sam odustanem od barem 50% onog što bih htio napisati, a po domaćim portalima i novinama ni ne pišem, nek sam Hrvat. I ne bojim se moderature nego SOA sve vidi. Lako vama, vas će protjerati, meni će sve uzeti i zatvoriti me na dugo dugo vremena.
"Demokracija" podrazumeva da svako ima svoje misljenjeJe, SOA prati više nego što sam mogao i pretpostaviti. Ulaze na sve internet profile, čitaju, prate IP adresu i onda kada Srbi dođu u Hrvatsku samo ih opale po džepu. Ali možda je bolje da im to ne otkrivamo, više će naša država zaraditi od kazni.![]()
Ustaša nema od 1945., ali zato su se povampireni četnici razmigoljili na sve strane.I u Republici Srpskoj vlada mir,red i tišina jer nema više ustaša,i nikad ih više neće bit.
Podrazumijeva i da svatko uredno plati kaznu ako se nečije osobno mišljenje ne slaže sa zakonom.Demokracija podrazumeva da svako ima svoje misljenje
Pa kad se sve prati, skidaju se fotografije, vade se meta i exif podaci itd.Ali koliko sam shvatio, danas se po portalima masovno briše, tako da nečeg previše inkriminirajućeg i nema.
Vidim to iz komentara ispod, kada se moderatoru često načestitaju rodbine zbog obrisanih komentara.
Dobro ovde imas poentu , e sad ne znam koliko je opravdano onda svojatati teritoriju po nekim drugim principima a ne ostaviti teritoriju za siva podrucja gde ce ziveti Srbi...jer ako sve proglasis hrvatskom onda moras pobiti sve Srbe...I zato tu vlada mir, zakon, red i tišina.
U mom selu ste ubili svakog zaostalog stanovnika koga ste zatekli nakon što ste došli u selo po 'Oluji', a to su bili uglavnom starci. Oni koji se sklonili u brda i šumu su ostali živi. Moga komšiju koji je bio invalid ste ubili pa mu zapali kuću u kojoj je i on izgorio već usmrćen. U Grubore koji se od moje kuće udaljeni 600-700 metara ste čak došli 20-ak dana nakon 'Oluje' i napravili masakr nad starima koje ste zatekli tamo.Kao da smo vas mi potjerali. Slušali ste magacionera, on vam je naredio da bježite. Mi vam samo više ne damo da se vratite![]()
Ima,ima ustaša,al ne više u Republici Srpskoj.Ustaša nema od 1945., ali zato su se povampireni četnici razmigoljili na sve strane.
ukoliko je javno...ali tajno nije.... na primer svi smo ovde pod nik nejmom ..Podrazumijeva i da svatko uredno plati kaznu ako se nečije osobno mišljenje ne slaže sa zakonom.![]()
Mi smo woke država, ne smiješ imati mišljenje koje uznemirava druge."Demokracija" podrazumeva da svako ima svoje misljenje
Je, sve ti vjerujem.Nisam, ne komentiram po portalima otkako je zavedena stroga cenzura.
Prije nekoliko tjedana sam jedino komentirao na Informeru ili Blicu pod nickom Srboslav Butkica.
Tačno! Od proslavljanja Halijarda sa zapadnim ambasadorima, do postrojavanja pred princom Naslednikom na Manjači. Može im se, kad nisu ustaše niti išta slično.Ustaša nema od 1945., ali zato su se povampireni četnici razmigoljili na sve strane.
sta ja mogu ako se baba uznemiri ako je samo pogledam u ociMi smo woke država, ne smiješ imati mišljenje koje uznemirava druge.
Neće ti anonimnost pomoći, sve se prati, IP adresa se povezuje s IMEI kodom mobitela, skuže ti pravi identitet u 5 minuta.ukoliko je javno...ali tajno nije.... na primer svi smo ovde pod nik nejmom ..
Svakako...vrijedi i obratno..Ni vas niko nije protjero 91 o
slazem se, ali javno nije...dakle nisam kao javna licnost pozivaoNeće ti anonimnost pomoći, sve se prati, IP adresa se povezuje s IMEI kodom mobitela, skuže ti pravi identitet u 5 minuta.
Naravno. Može netko biti teški četnik, ali ako se u Hrvatskoj ponaša fino i kulturno i s poštovanjem prema zemlji i ljudima oko sebe, nitko mu ne može ništa. ALI, ako ima tetovaže Draže Mihailovića, kukastog križa ili njemačkog željeznog križa, Ratka Mladića, Arkana itd., diže tri prsta, viče protiv hrvatskih građana i Hrvatske, ne poštuje pravila i zakone, onda će mu se novčanik stanjiti za nekih 700 do čak 2000 € kazne, a kao bonus mu ide izgon iz Hrvatske i svih zemalja članica EU na određeno vremensko razdoblje.ukoliko je javno...ali tajno nije.... na primer svi smo ovde pod nik nejmom ..