Krishna
Elita
- Poruka
- 24.130
Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.Pupavac je cool, jedva čekam da se vrati s 'iljadu momaka.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.Pupavac je cool, jedva čekam da se vrati s 'iljadu momaka.
![]()
Pa zato mi je i miliji od srpskih desničara, ali ajde tinto objasni hrvatskim desničarima.Bajaga je pro-zapadnjak, otac mu je bio komunista.
Plus što je načitaniji, obrazovaniji i inteligentniji od većine Hrvata.Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.
I mnoga srpska sela van RSK su spaljena 1991, počinjeni su brojni zločini, a stanovništvo tih sela je prognano. Novoustaškog iživljavanja je bilo i nad urbanim Srbima u istom periodu.Jel te to čudi? Ne vole vas bez ikakvog razloga? I Kijevo i Oklaj i Siverić spaljeni do temelja '91. Samo u Oklaju u manje od godinu dana ubijeno 73 staraca hrvatske nacionalnosti. Daleko vam kuća.
Koja srpska sela su spaljena 91?I mnoga srpska sela van RSK su spaljena 1991, počinjeni su brojni zločini, a stanovništvo tih sela je prognano. Novoustaškog iživljavanja je bilo i nad urbanim Srbima u istom periodu.
Njima su prihvatljivi samo Srbi tipa Sonje Biserko, Nataše Kandić, Nenada Čanka i Žarka Koraća.Pa zato mi je i miliji od srpskih desničara, ali ajde tinto objasni hrvatskim desničarima.
![]()
Sve da i jeste, što je postigao u svojoj političkoj karijeri i koliko je učinio za Srbe? Zašto blokira obnovu nekih srpskih sela? Samo da bi imao gdje otići jednom godišnje lamentirati o tužnoj sudbini krajiških Srba. Školski primjer komunjare. Pametno zbori o ničemu, puno priča a ništa ne kaže. Dobar nadimak mu je dao Milanović - etnobiznismen.Plus što je načitaniji, obrazovaniji i inteligentniji od većine Hrvata.
Bogu hvala znatiželja me nije odvela u suicid.Ti znaš uopće gdje je Solin i kako izgleda to mjesto?![]()
Ne znam, osobno mislim da je svako tko ne zna za Solin i njegovu povijest, neobrazovani idiot.Bogu hvala znatiželja me nije odvela u suicid.
To je drugi grad. Imao je Bajaga zakazanu cijelu turneju, samo su mu neki dali pedalu.
Znam donekle povest Solina, dovoljno jeNe znam, osobno mislim da je svako tko ne zna za Solin i njegovu povijest, neobrazovani idiot.
Koja rijeka teče ispod Jadranskog mosta?Znam donekle povest Solina, dovoljno je
Nisu ni ti.Njima su prihvatljivi samo Srbi tipa Sonje Biserko, Nataše Kandić, Nenada Čanka i Žarka Koraća.
https://serbiantimes.info/da-se-ne-...91-brutalno-ociscena-srpska-sela-u-slavoniji/Koja srpska sela su spaljena 91?
Ok. Jel se slažeš da one koji su to učinili treba pohvatati i pozatvarati, a ne ih opravdavati sranyima tipa što ste činili 41, to je osveta, opravdano i ok? FFS.
Svojevremeno sam čitao Hroniku Salone Tome Arhiđakona i delove Porfirogenitovog DAI gde se pominje Salona i niđe ne pominju Jadranski mostKoja rijeka teče ispod Jadranskog mosta?![]()
Ti rijeka Jadro zvuči poznato?Svojevremeno sam čitao Hroniku Salone Tome Arhiđakona i delove Porfirogenitovog DAI gde se pominje Salona i niđe ne pominju Jadranski most![]()
Ne bih to ja pustio lako , Vucic tako radi i radio je preko 20 puta u toku politicke karijere pipne pa posle se pravi blesav....natego bih ja njega za te Gance , da propisa mleko i djuric i on, kao sto je na pocetku kad je trebalo prodavati PKB , izjavio da su njemu srpski seljaci cisti trosak, mora da im plati dotacije, mora da im plati penziono , zdravstveno i opet nisu zadovoljno dok ako da zemlju zauvek arapima, ima rentu i mirnu glavu , i jare i pare..To za Gance je dokazana laz i neistina demantovao je Marko Djuric.
Drzi se teme i ne troluj hrvatu.
Odgovori na direktno pitanje zasto progonite srpske muzicare i zabranjujete im koncerte, i ako su to ljudi koji nisu bili ni u kakvim vojskama niti cinili bilo kakve zlocine , dobri , posteni Srbi?
Zasto ih progonite?
Uzmes njihov jutranji program i gledas hrvatski , to ne lici na dnevnik, to je skoro cisti srpski , nema novogradjenica, dikcija odlicna...ja ne znam kako ta deca pricaju , ali voditeljke mogu da drze casove srpskim voditeljima dnevnika, i skoro svim lokalnim TV stanicama..Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.
Što znaš?Znam donekle povest Solina, dovoljno je