Blic: "Hrvatska drzava nastavlja da progoni srpske muzicare: Bajagi zabranjen koncert u Hrvatskoj, optužen da je "dizao moral vojnicima u ratu"!!!

Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.
Plus što je načitaniji, obrazovaniji i inteligentniji od većine Hrvata.
Apsolutno nemam nikakav problem s Pupavcem, na kraju krajeva, zašto bi i imao?
Da su barem većina Hrvata i Srba poput njega.

Jel te to čudi? Ne vole vas bez ikakvog razloga? I Kijevo i Oklaj i Siverić spaljeni do temelja '91. Samo u Oklaju u manje od godinu dana ubijeno 73 staraca hrvatske nacionalnosti. Daleko vam kuća.
I mnoga srpska sela van RSK su spaljena 1991, počinjeni su brojni zločini, a stanovništvo tih sela je prognano. Novoustaškog iživljavanja je bilo i nad urbanim Srbima u istom periodu.

Plus što je načitaniji, obrazovaniji i inteligentniji od većine Hrvata.
Sve da i jeste, što je postigao u svojoj političkoj karijeri i koliko je učinio za Srbe? Zašto blokira obnovu nekih srpskih sela? Samo da bi imao gdje otići jednom godišnje lamentirati o tužnoj sudbini krajiških Srba. Školski primjer komunjare. Pametno zbori o ničemu, puno priča a ništa ne kaže. Dobar nadimak mu je dao Milanović - etnobiznismen.

Njima su prihvatljivi samo Srbi tipa Sonje Biserko, Nataše Kandić, Nenada Čanka i Žarka Koraća.
Nisu ni ti.
Jedini prihvatljivi Srbi su im oni koji su sudjelovali u Domovinskom ratu i bili pripadnici HV-a.

Nego, baš se poklopilo da čitam članak na Slobodnoj Dalmaciji, neki Senko Flokić je ostavio komentar zbog kojeg se još uvijek smijem.

🤣

Eto Krishna pročitaj, mislim da ćeš se s gospodinom složiti 100%.

Divljanje Srpske pravoslavne crkve prelilo se i na Crnu Goru: Metodije spominjao ustaše, veličao četnike...

1000003531.png

bajagu ne mirisem u poslednje vreme, napravio je nekoliko penala, losih postupaka, ali da je Bajaga bio nacionalista, to nije tacno , to je izmisljotina nove Hrvatske ili da kazem Nove Drzave Hrvatske..ali bice toga jos, oluja ima da radi i radi i radi posao...

Rambo je inace ljudima nesimpatican , ne znam zasto , jer ovakko je sasvim obican covek, koji radi na svojoj svesnosti , nije genije nije super inteligentan, ali radi , a to je itekako za pohvalu a i ponos...I daleko je dogurao , sta god vi mislili...

Covek za respekt i ovako , ne zato sto je ovo uradio , to je samo deo njegove licnosti....

Poslednja izmena:
To za Gance je dokazana laz i neistina demantovao je Marko Djuric.

Drzi se teme i ne troluj hrvatu.

Odgovori na direktno pitanje zasto progonite srpske muzicare i zabranjujete im koncerte, i ako su to ljudi koji nisu bili ni u kakvim vojskama niti cinili bilo kakve zlocine , dobri , posteni Srbi?

Zasto ih progonite?
Ne bih to ja pustio lako , Vucic tako radi i radio je preko 20 puta u toku politicke karijere pipne pa posle se pravi blesav....natego bih ja njega za te Gance , da propisa mleko i djuric i on, kao sto je na pocetku kad je trebalo prodavati PKB , izjavio da su njemu srpski seljaci cisti trosak, mora da im plati dotacije, mora da im plati penziono , zdravstveno i opet nisu zadovoljno dok ako da zemlju zauvek arapima, ima rentu i mirnu glavu , i jare i pare..

I to je izjavio na TV , ja licno gledao , i niko od tupavih Srba to nije uzeo kao lose, a to je uzas od izjave...ali ne Srbima....

Tako da Srbi su poseban narod, , zene za dubai, muskarci za rovove kod banjaluke i tako da skoncaju..

Pupovac priča čistiji hrvatski od većine Hrvata.
Uzmes njihov jutranji program i gledas hrvatski , to ne lici na dnevnik, to je skoro cisti srpski , nema novogradjenica, dikcija odlicna...ja ne znam kako ta deca pricaju , ali voditeljke mogu da drze casove srpskim voditeljima dnevnika, i skoro svim lokalnim TV stanicama..

Ni nalik onome sto gledamo na hrv dnevnicima ili emisijama....
Tako da , ne znam sta hrvati rade, ali da decu uce lepom jezikku to jeste, ali na zalost uce ih i da budu ustase bar malo , na zalost i to je tacno..

Back