totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.900
historijski srbija na zapadu treba da graniči sa belgijom. maltene ima izlaz na la manš.Pa dobar deo Hrvatske je srpska teritorija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
historijski srbija na zapadu treba da graniči sa belgijom. maltene ima izlaz na la manš.Pa dobar deo Hrvatske je srpska teritorija.
To je u Postojini..., čovečja ribica Slovenija , ovde je reč o hrvatskim hotelima poznatim diljem dinarskog krša.No..i kaj bi vi šteli..?
Pogledajte prilog 1758780Pogledajte prilog 1758779
Pa to je čist' ..hercigler..ne !?
A taj Senko Flokić Tifusar si, naravno, ti.Nisu ni ti.
Jedini prihvatljivi Srbi su im oni koji su sudjelovali u Domovinskom ratu i bili pripadnici HV-a.
Nego, baš se poklopilo da čitam članak na Slobodnoj Dalmaciji, neki Senko Flokić je ostavio komentar zbog kojeg se još uvijek smijem.
Eto Krishna pročitaj, mislim da ćeš se s gospodinom složiti 100%.
Divljanje Srpske pravoslavne crkve prelilo se i na Crnu Goru: Metodije spominjao ustaše, veličao četnike...
Pogledajte prilog 1758752
Napisao sam u sledećoj poruci , Hronika Salone od Tome ... i delove kod Porfirogenita.Što znaš?
Malo je to, ali bolje išta nego ništa.Napisao sam u sledećoj poruci , Hronika Salone od Tome ... i delove kod Porfirogenita.
Sad Derevanova Srbija ne verujem da je išla baš do Belgije.historijski srbija na zapadu treba da graniči sa belgijom. maltene ima izlaz na la manš.
-Etnički ste čistili Srbe iz Hrvatske i BiHJesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
Istina.-Etnički ste čistili Srbe iz Hrvatske i BiH
-Rušili ste granatama gradove po Krajini i Republici Srpskoj
-Ubili ste na stotine djece u Krajini i Republici Srpskoj
-Rušili ste pravoslavne crkve po Hrvatskoj i BiH
Hrvati su to radili u tzv. Hrvatskoj. I etnički čistili Srbe, i bombardovali mesta u kojima žive Srbi i njihova deca. Napadali manastire i zatirali srpstvo na području SR Hrvatske. I zemlju koja je po ustavu bila i srpska, proglasili su samo hrvatskom, što je otprilike ekvivalent stvaranju SAO Krajine.Jesu li Hrvati čistili etnički Srbiju od Srba?
Jesu li Hrvati rušili bombama i granatama gradove u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska 1990-ih ubijala na stotine srpske djece u Srbiji?
Je li Hrvatska vojska sustavno rušila hramove i manastire SPC-a u Srbiji i zatirala srpstvo u Srbiji?
Jesu li Hrvati držali pod okupacijom 1/3 Srbije i na njenom teritoriju osnivali HAO Krajine?
Pitanje je jesu li to Hrvati bili radili u tzv. Srbiji. Nisu! Iz toga je jasno zašto Srbi imaju mekši stav o pjevačima koji su podržavali rat i sukobe 1990-ih, a Hrvati imaju nešto tvrđi stav. I molim te, ne rise, nije po ustavu bilo nikakve srpske zemlje u SR Hrvatskoj. Ostavi se laganja!Hrvati su to radili u tzv. Hrvatskoj. I etnički čistili Srbe, i bombardovali mesta u kojima žive Srbi i njihova deca. Napadali manastire i zatirali srpstvo na području SR Hrvatske. I zemlju koja je po ustavu bila i srpska, proglasili su samo hrvatskom, što je otprilike ekvivalent stvaranju SAO Krajine.
A budući da sve to nisu radili na području Srbije, trebalo bi da bude OK?
Radili su to i djelovima BiH. Sa Kupresa, iz Livna, Drvara, Glamoča, Grahova, Mrkonjića, Šipova, Petrovca itd. su prognali Srbe. Mrkonjić i Šipovo su kasnije vraćeni Srbima tj. pripali su RS pa su se Srbi tamo vratili.Hrvati su to radili u tzv. Hrvatskoj. I etnički čistili Srbe, i bombardovali mesta u kojima žive Srbi i njihova deca. Napadali manastire i zatirali srpstvo na području SR Hrvatske. I zemlju koja je po ustavu bila i srpska, proglasili su samo hrvatskom, što je otprilike ekvivalent stvaranju SAO Krajine.
A budući da sve to nisu radili na području Srbije, trebalo bi da bude OK?
U koji god su srpski grad,selo, mjesto došli iza njih je ostajala samo pustoš.Istina.
- Srbi su etnički očistili Hrvate s okupiranih područja Hrvatske-Etnički ste čistili Srbe iz Hrvatske i BiH
-Rušili ste granatama gradove po Krajini i Republici Srpskoj
-Ubili ste na stotine djece u Krajini i Republici Srpskoj
-Rušili ste pravoslavne crkve po Hrvatskoj i BiH
tzv. Hrvatskoj. I etnički čistili Srbe,
Na Kupresu i u Livnu više nema Srba. U Grahovu i na Glamoču ima nešto malo, uglavnom staraca. Jedino Drvar je živnuo, tamo su se Srbi vratili u značajnom broju.U koji god su srpski grad,selo, mjesto došli iza njih je ostajala samo pustoš.
Krajina, Mrkonjić Grad,Šipovo, Grahovo,Glamoč,Drvar itd.
Grahovo je i danas grad duhova poslije njihovog pustošenja.
Nisam, ne komentiram po portalima otkako je zavedena stroga cenzura.A taj Senko Flokić Tifusar si, naravno, ti.![]()
Gdje god su Hrvati i muslimani i vaše teritorije to je etnički čisto od Srba.- Srbi su etnički očistili Hrvate s okupiranih područja Hrvatske
- Srbi su etnički očistili Bošnjake i Hrvate s područja pod srpskom vlašću u BiH
- Srbi su ubili na stotinu hrvatske djece u Hrvatskoj i u BiH, a neku su i silovali pa ubili
- Srbi su jedini u ratovima 1990-ih imali specijaliziranu vojnu jedinicu čiji je jedini zadatak bio rušenje i uništavanje hrvatskih crkava i samostana i brisanja cjelokupne hrvatske kulturne baštine na ratom zahvaćenim područjima
- Srbi su uništavali UNESCO-vu svjetsku kulturnu baštinu što je dno posebne vrste
Ja bi upozorio ove koji ipak tu i tamo svrate u HR tipa Krishna da ipak paze kaj pišu po forumima i da se ne razbacuju olako kojekakvim glupim etiketama. I sam odustanem od barem 50% onog što bih htio napisati, a po domaćim portalima i novinama ni ne pišem, nek sam Hrvat. I ne bojim se moderature nego SOA sve vidi. Lako vama, vas će protjerati, meni će sve uzeti i zatvoriti me na dugo dugo vremena.Nisam, ne komentiram po portalima otkako je zavedena stroga cenzura.
Prije nekoliko tjedana sam jedino komentirao na Informeru ili Blicu pod nickom Srboslav Butkica.
Kao da smo vas mi potjerali. Slušali ste magacionera, on vam je naredio da bježite. Mi vam samo više ne damo da se vratiteGdje god su Hrvati i muslimani i vaše teritorije to je etnički čisto od Srba.
Granatirali su i Kostajnici,Novi Grad i Kozarsku Dubicu 95 i pobili desetine civila.Radili su to i djelovima BiH. Sa Kupresa, iz Livna, Drvara, Glamoča, Grahova, Mrkonjića, Šipova, Petrovca itd. su prognali Srbe. Mrkonjić i Šipovo su kasnije vraćeni Srbima tj. pripali su RS pa su se Srbi tamo vratili.