Ненад
Iskusan
- Poruka
- 6.595
Steta, kvalitet animacije je bio daleko bolji od Naruta.
Cija je animacija katastrofa kada ima malo vise akcije.
Не превише бољи квалитет.
- - - - - - - - - -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steta, kvalitet animacije je bio daleko bolji od Naruta.
Cija je animacija katastrofa kada ima malo vise akcije.
Не превише бољи квалитет.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
![]()
aa obozavam Bleach jedan od omiljenih posle Naruta xD toshirooo and karin <333
WTF, Ywatch je išao po svetu i palio sela okolo, i mi kao tek sad zaznajemo za to?
Вероватно је за њега знао само мали број особа, једино могуће објашњење је да је цела прича о њему била добро сакривена...
Ma sad sam malo bolje pročitao i ispada da je ovo bilo pre 1000 god., sad ostaje pitanje zašto bazz i haschwalth ne stare.
Да, неконстантно старење и јесте велики проблем. Деда Јама је 2100 година пре и 1000 година прe главне приче изгледао исто. С друге стране упореди како су за 1000 година остарили Shunsui и Ukitake, а како ова двојица...
To mi ne smeta kod shinigamija, pošto oni nisu ljudi nego duhovi, tako da je njihovo starenje i ne mora da ima previše smisla.
Ali koliko ja znam Quincy-ji su najobičniji ljudi koji su nešto osetljiviji na spiritualnu energiju, tako da bi trebali da stare najnormalnije, najverovatnije im je Yhwach dao besmrtnost na neki način.
BTW jesi skontao da je onaj stari lik koji je pričao sa Yhwatch-om na kraju chaptera bio oživljen sa Yamamoto-vim bankai-om
![]()
Мислим да ће ово бити фина мини сага ако је Кубо не заврши у следећем поглављу...
Pa meni izgleda kao da se već sada sa ovim chapterom završila?
Bleach Prequel.....Рециклира исту причу.
Иначе фино поглавље, мало ми само жао што је поглавље прошлост већ сад готово, надао сам се да ће бити нека прича о рату од пре 1000 година, но добро, можда ће и то једном приказати...