Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš na film ???
kao, uvod u radnju/navlaka za film?Ja mislim da to vise nece da izlazi... Da je izaslo jednom kao pred film i da nece vise.![]()
Да, на филм, видео сам најаву...

Jel tako nisam znao ovo sam samo provalio upoređivao sam sa standardnim vremenom koliko je potrebno nekim američkim filmovima da izađu na dvd XDZa 2-3 meseca na DVD? Lol. U najboljem slucaju za 6-10 meseci, obicno za godinu dana.
Spoilers:
ichigo goes home
ichigo praises yuzu after looking at her tests
yuzu notices something strange about ichigo
isshin isn't around since morning
till now there is no trace of ichigo's reiatsu
orihime appears
she enters ichigo's room
hime: have you noticed anything amiss?
like a stranger following you around
ichi: no such thing
ishida is outside
that reiatsu is inoue's, nothing's up
when ishida goes home, he follows someone whom he sees walking on the power lines
he other guy realises it
ichigo takes out a card from his bag
in the distance there is the sound of a patrol car's siren, ishida is found on the ground spilled with blood
the card reads
welcome to XCUTION
end of chapter
mwahahahZnači načekaćemo se
Samo nerazumem što im je potrebno toliko vremena ,za 2-3 meseca će ga pogledati svi koji žele da ga gledaju u bioskopu ,ah kako bi bilo lepo kad bi ga puštali u našim bioskopima![]()
mwahahahsjecam se kada je brokeback bio u bioskopima
stariji ljudi su prakticno krijuci isli,
a x musaraca ga je iznajmilo ili gledalo u znj kvalitetu samo da ih neko ne vidi pored onoliko zena u redovima
sa ovim bi bilo nesto slicno
gomila klinaca bi isla da gleda, a pored njih bi se samo sacica starijih usudila, ostale bi bilo stid
i ne bi se isplatilo
mwahahahsjecam se kada je brokeback bio u bioskopima