Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Према једном коментару са Youtube-а Кубо је дао име цртаћу из 2 разлога.

1. Због тога што се душе ,,избеле'' када их Шинигамији смештају у друштво душа.
2. Јер се тако зове кубов омиљени Нирванин албум.

• Podržavam
Reactions: DJM
Čuo sam za ovaj anime ali nikad ga nisam gledao. Mislim odgledao sam samo prvu epizodu i donekle sam shvatio poentu. Na osnovu prve epizode mogu da kažem da je anime veoma dobar.

Срећна Нова. Одгледах баш сад новогодишњу епизоду, онај део са Орихиме је отровао али први део када играју карте објашњава колико је смешан, скоро ко Ичиго и чаробна лампа.

Жао ми у задњој епизоди Хисагија, како се био зацрвенео...
Али Икакуове сличице објашањавају.z:mrgreen:
А и Сои Фон када активира базуку због сличице од Јоруичи.
Врхунска епизода. Да га нису засрали са Орихиме и овима у другом делу епизода би слободно могла да се прогласи најбољим филером у историји.

Jedina nezavrsena pegla u bleachu koju sam zeleo da vidim do samog kraja,tj. do smrti jednog od aktera...

Па и лемање Јамија против Јоруичи и Урахаре је било недовршено рецимо, као и лемање кад су извели диверзију да киднапују Орихиме.
Па и фајт против Харибел је на неки начин недовршен, јер је њу Аизен убио...

Па и лемање Јамија против Јоруичи и Урахаре је било недовршено рецимо, као и лемање кад су извели диверзију да киднапују Орихиме.
Па и фајт против Харибел је на неки начин недовршен, јер је њу Аизен убио...

poenta mog posta je da me boli ***** za kraj ostalih nedovrsenih pegli,koje si ti naveo ;)

Note: It can be a misunderstanding of the singer.
Japanese rock band ROOKiEZ is PUNK'D leaked in their official blog that this winter season will be the final of Bleach anime. ROOKiEZ is PUNK'D sing the new ED theme song of Bleach.

Red bi bio vise. :)

Ова Франкеничи епизода убија колико је добра.z:mrgreen:
Мада бих више волео да заврше сад фајт па да пусте филерску сезону, ионако ће и после бити филера...

Super epizoda :D Interesuje me je li neko provalio znak na Išinovom haoriju pošto nije nijedan iz Gotei 13 :S

Ја нисам извалио знак, мада могуће да је у вези неке посебне јединице, пошто сам приметио да има шинигами јединица изван система командовања редовних јединица Готеи 13, попут Онмицкидоа, Кидо Корпса и сл. Могуће да је ком. неком од тих посебних шинигами јединица.
Мада ме не би чудило ни да је командовао 10. одредом пошто је то једини одред да се пре Тошироа се не спомиње ниједан ком. истог.
П.С. Кад сам већ поменуо Тошироа, објаснио је као вукодлак. z:mrgreen:

Ја нисам извалио знак, мада могуће да је у вези неке посебне јединице, пошто сам приметио да има шинигами јединица изван система командовања редовних јединица Готеи 13, попут Онмицкидоа, Кидо Корпса и сл. Могуће да је ком. неком од тих посебних шинигами јединица.
Мада ме не би чудило ни да је командовао 10. одредом пошто је то једини одред да се пре Тошироа се не спомиње ниједан ком. истог.
П.С. Кад сам већ поменуо Тошироа, објаснио је као вукодлак. z:mrgreen:
Sigurna sam da nije u pitanju ni Omnitsukido ni kido odred jer znam kako njihovi simboli izgledaju. Prije bih rekla da se radi o kraljevoj gardi, mada je moguće da je prije toga bio u desetom.
Toširo je win kad juri za lopticom xD

Sigurna sam da nije u pitanju ni Omnitsukido ni kido odred jer znam kako njihovi simboli izgledaju. Prije bih rekla da se radi o kraljevoj gardi, mada je moguće da je prije toga bio u desetom.
Toširo je win kad juri za lopticom xD

Мало смо се погрешно разумели. Рекао сам да сматрам да је био ком. одреда који је можда нешто попут Онмицкидоа, Кидо Корпса илити тако нечег, дакле да је вероватно био ком. неког од таквих специјалних одреда(постоји сигурно више таквих одреда) којима не командује директно Готеи 13, али нисам рекао да је био ком. Омницкида или Кидо Корпса.
Тоширово јурење за лоптицом је једна од најјачих сцена у историји цртаћа, нека види како је Мацумото када он њу дави са папирима.

Back