Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvek postoji neko bolji od tebe u bilo cemu, meni je kvalitet Bleacha zavidan. Kako mange tako i anime.
Neki misle to je samo cool crtez ali to je itekako vise od toga, dizajn karaktera, osobine karaktera, govor karaktera, boje karaktera, celokupan scenario, celokupna ilustracija radnje iz chaptera u chapter, itd...
Mozda Kubo i Kishimoto za nekoga nisu najbolji u ilustraciji ali jesu u ostalim granama i to cini dobru mangu jer da nisu ne bi ni bili najpopularniji.

Kubo and Kishimoto => respect => :ok:

Kishimoto se moze respektovati po stavkama koje si naveo, ali Kubo ne. Kubo ima jako losu karakterizaciju (osobine likova su genericne, nisu nista novo), jako losu pricu (koga cemo spasiti danas? Koga sutra? Ko je nova Kraljica u ovom nivou) i jako los crtez okoline.
Kubo lepo crta likove, ali sve ostalo je veoma prosecno ako ne i ispod proseka.

Kishimoto se moze respektovati po stavkama koje si naveo, ali Kubo ne. Kubo ima jako losu karakterizaciju (osobine likova su genericne, nisu nista novo), jako losu pricu (koga cemo spasiti danas? Koga sutra? Ko je nova Kraljica u ovom nivou) i jako los crtez okoline.
Kubo lepo crta likove, ali sve ostalo je veoma prosecno ako ne i ispod proseka.

Tesko mi je to da ti objasnim kada nisi u tome, ja donekle razumem koliko je vremena i strpljenja potrebno.
Jedino mi krivo sto recimo Espada uopste nije kao Akatsuki, nema te hemije.
Za pozadinu se ne slazem meni je sve OK, koliko znam inspiraciju za pozadinu je dobijao kada je putovao svetom.

Nisam u cemu? Nemam oci da uvidim razliku izmedju lepo nacrtanog drveta i lepse nacrtanog drveta? O_o

Trud je super i sve je to lepo, ali kad se bavis takvim poslom, vazan je rezultat. Ne znam ko ulozi vise truda, Kishimoto ili Kubo, ali Kishi ima bolji rezlutat, i to je ono sto se gleda, i to je ono sto se prodaje.

Back