Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgledao sam jos prosli Cetvrtak.
E sada ne znam za Bleach Wiki ko je glavni i kako to funkcionise, posto se updateuje.
Sve dok ih ne vidim mrtve prikazane u anime ili dok Kishimoto ne potvrdi ne verujem u nista.

SWOT je nova manga nekog mangaka, o streberu koji **** kevu i bije ***** huliganske. <3

Evo bolji opis:
Novi ucenik Manabizaki Kyou je streber, osoba koja provodi previse vremena uceci. Njegov san je da pohadja Toudai (Univerzitet u Tokyu) i posle toga radi za NASA-u. Medjutim, uskoro ce otrkiti da srednja skola u koju se prebacio, koja je nekad bila prestizna, je sad puna delikvenata iz okolnih skola. Puna je nasilja i borbi bandi.

Na srecu, Manabizaki ima iznenadjujuce umece u borbi, pogotovo kad brani mir svoje teritorije gde uci. Kroz ovu snagu, pronaci ce nove prijatelje, slabog decaka zvanog Iwashida i legendarny devojku delikventa, Hasuno Nene, koja cini da Manabizaki po prvi put oseca stvari koje ne moze da objasni.

Inace, poceo sam da prevodim mangu na srpski. xD
Mozes je naci na http://www.anime-overdose.com/

Give it a chance, ima lep crtez, i meni je zanimljiva. :)

Evo bolji opis:
Novi ucenik Manabizaki Kyou je streber, osoba koja provodi previse vremena uceci. Njegov san je da pohadja Toudai (Univerzitet u Tokyu) i posle toga radi za NASA-u. Medjutim, uskoro ce otrkiti da srednja skola u koju se prebacio, koja je nekad bila prestizna, je sad puna delikvenata iz okolnih skola. Puna je nasilja i borbi bandi.

Na srecu, Manabizaki ima iznenadjujuce umece u borbi, pogotovo kad brani mir svoje teritorije gde uci. Kroz ovu snagu, pronaci ce nove prijatelje, slabog decaka zvanog Iwashida i legendarny devojku delikventa, Hasuno Nene, koja cini da Manabizaki po prvi put oseca stvari koje ne moze da objasni.

Inace, poceo sam da prevodim mangu na srpski. xD
Mozes je naci na http://www.anime-overdose.com/

Give it a chance, ima lep crtez, i meni je zanimljiva. :)

Ne razumem cemu obajsnjavanje reci streber, ali dobro.xD
Deluje ok... Jednog dana cu poceti da citam sa tvojim sprskim prevodima. xD
Nego jel ima anime?:mrgreen:

lol. To je prevod engleskog plot summary-ja, drzao sam se njihovog objasnjenja totalno. Kod njih pocinje:
Transfer student Manabizaki Kyou is a swot, a person who spends too much time studying.

xD

I ne, nema anime. Nova je manga, juce je izasao 6. chapter.

Back