Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pricao je da Hougyoku ustvari materijalizuje zelje...uraharina zelja je bila da mu uspe proces Shinigami---->Hollow,i zbog hougyoka je uspeo....onda da bi potvrdio svoju teoriju rekao je da je Hougyoku ustvari "sredio" da Ichigo dobije rukijine moci da bi uspeo da probudi shinigamija u sebi i da je Hougyoku "dao" moci Chadu i Orihime zbog toga sto su oni prezirali to sto nemaju "moci"....ukratko....

Ajd ovaj deo sa Rukijom i Ičigom, ali na koji način su Čad i Orihime "probudili" Hogyoku (koja je u to vreme bila u Rukiji, a koja nije bila nije bila u blizini kada su oni svoje moći otkrili, a Hogyoku je bila duboko uspavana, i navodno bi mogao da je aktivira samo neko ko ima 2x reiatsu kapetana)? Ili je fazon, što ste gledali (ili čitali) slobodno batalite jer je sve bila iluzija.... Kao što rekoh, uopšte mi s ene sviđa kuda zaplet ide...

Previse spoilera i nepotrebnih epizoda oni tu ubacuju.Ipak znam razlog toga,zato sto svaki anime ubrzo stigne mangu (ako je ima).Tako je sa Bleach,Soul Eater,Shaman King,Naruto....:)

Urahara!!! <3 Kako mi je nedostajao! :zaljubljena: Konacno da se neko od starih dobrih likova pojavi :D bilo bi lepo da se Chad pojavi msm... -_________- gde je on uopste? Dx Jel jos lezi tamo negde u Hueco Mundu?

hhahaha lol XDD da,da xD `suprise?....no...*smiles* i have already planned my dead,mwahaha`
ne znam vise ko moze da ga ubije...a da,ichigo,da bude fora,sigurno ce dobiti jos neku moc niotkuda.

Back