Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo lepse izgledaju likovi u Mangi, Yoruichi.
a034.gif

Hmmm šta ja znam chapter nije bio loš živo me zanima kako će pobediti Aizena ,samo se nadam da neće previše odužiti ovo sa god like aizenom i biće glupo ako ga Ichigo na kraju dobije samo sa svojom snagom.

Mene to plasi xD Ili ce dobiti jos neku moc iz cista neba,kako to obicno biva.
Inace,dobar chapter,Yoruichi :D

vjerujem da je ona potpuno hollow verzija ichiga sa kojom se borio protiv ulquiorre poprilicno jaka kada se stabilizuje i uvjezba
i da bi fino posluzila u ovoj borbi
ali ne vjerujem da se taj stepen napredovanja moze desiti tako brzo i bez vjezbe, a vjerovatno hoce

vjerovatno ce odjednom postati super kontrolisan i samouvjeren i mocan i sve to, iako bi to bio tek drugi put u zivotu da se potpuno hollowizuje (?) i isprasice dupe svima :lol:

vjerujem da je ona potpuno hollow verzija ichiga sa kojom se borio protiv ulquiorre poprilicno jaka kada se stabilizuje i uvjezba
i da bi fino posluzila u ovoj borbi
ali ne vjerujem da se taj stepen napredovanja moze desiti tako brzo i bez vjezbe, a vjerovatno hoce

vjerovatno ce odjednom postati super kontrolisan i samouvjeren i mocan i sve to, iako bi to bio tek drugi put u zivotu da se potpuno hollowizuje (?) i isprasice dupe svima :lol:

Mislim šta reći ostalim kapetanima je trebalo deset god. da dostignu bankai a on je uspeo za ni manje ni više nego tri dana :roll:

Spoilers:

Aizen makes his speech which Yoruichi and Urahara listen to.

Ichigo does nothing even as Gin is behind him
Gin: Slacking huh? Just watching?

Gin's agitation causes Ichigo to go hollow.

Kira notices Rangiku is not around.
Rangiku is in a rush.

Is the reunion with Ichimaru straight and resolute?

Pictures:

2wfvnf5.jpg

35k7wib.jpg

Back