Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
oće mi neko reći kad se dešava poglavlje sa pobunom zanpaktova? -.-
btw,juče sam odgledo 15 epizoda,danas planiram 10 (stigo sam do233) pa posle recite da nisam intenzivan i posvećen -.-

Izvini Sousuki, ali ovo je 10x vise zabavnije nego da gledam pola G13 kako vise na nebu i gledaju Espadu... To je sve dosadno... naravno dok ne upadnu neki likovi ;)

Damn right

ne bih se složio...finalna borba sa espadom i aizenom je esencija čitavog animea,ne shvatam kako dosadno gledanje borbi sa pobešnjelim zanpaktovima (a zna se šta će biti unapred)može biti bolje od toga:confused: naravno da je dosadno dok se gledaju,ali već su ''upali neki likovi''i počeo je fight ako se ne sećaš (Barragan vs Soifon,Kyuoraku vs Starki i Tia vs HitsuGAYa)..

(Barragan vs Soifon,Kyuoraku vs Starki i Tia vs HitsuGAYa

Dosadno kada ih na kraju Aizen sve ... :roll:
Pojava Vizarda i borbe posle toga postaju vrednije, ali ipak sve ovo sada 100% nije finalno.

Filer je za sada interesantniji nego glavna prica, takodje za narednih 40 epizoda svaste se moze dogoditi.

Sam kazes da je ocigledno :roll:

Mislim da je to bilo vezano za Zanpaktou arc ....I nije mi jasno šta bi moglo biti očigledno oko toga, al' ajde.....^^;

kad sam rekao da je šta očigledno? o.O

ne bih se složio...finalna borba sa espadom i aizenom je esencija čitavog animea,ne shvatam kako dosadno gledanje borbi sa pobešnjelim zanpaktovima (a zna se šta će biti unapred)može biti bolje od toga naravno da je dosadno dok se gledaju,ali već su ''upali neki likovi''i počeo je fight ako se ne sećaš (Barragan vs Soifon,Kyuoraku vs Starki i Tia vs HitsuGAYa)..

Ovde si rekao "a zna se šta će biti unapred" može isto podrazumevati da je tebi nešto očigledno, sad ako se to odnosilo na Zanpaktou arc (tako meni izgleda), ne vidim šta je tu tako očigledno.:neutral:

xDDD
joj bre....smorili su s ichigom odavno....kako ja mrzim tog lika -____-*

btw...jedno pitanje...a koji je aizenov shikai O_o ono s vodom shto je pokazao svima?....to je ustvari bila samo iluzija isto, ne? O_O

ni na jedan,al bi ladno samehada mogla da prodje kao zanpakuto,da si pazljivije procitao moju poruku video bi da sam rekao da ne lici ni na jedan posebno,vec samo da je izgleda kao zanpakuto,nadam se da me razumes :)

Pa verovatno baš zbog toliko velikog broja postova ili je te tri kockice zaradila od svega nekoliko korisnika tj. od korisnika sa velikom reputacionom moći ispravite me ako grešim?

Tek sam sad dokle sam pisao ovu poruku skonto oznaku bleach smara koliko već dugo tu stoji :lol:

Back