Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je to bilo vezano za Zanpaktou arc ....I nije mi jasno šta bi moglo biti očigledno oko toga, al' ajde.....^^;

Ovde si rekao "a zna se šta će biti unapred" može isto podrazumevati da je tebi nešto očigledno, sad ako se to odnosilo na Zanpaktou arc (tako meni izgleda), ne vidim šta je tu tako očigledno.:neutral:

da,odnosilo se na Zanpaktou arc..pa ocigledno je da se nece desiti nista drasticno,msm nece niko umreti,nista specijalno se nece desiti.. pretpostavljam
nego,kad se desava to poglavlje sa zanpaktovima,ne msm u anime,znam da je posle susreta sa espadom,kad jos nisu pocele finalne borbe,ali to poglavlje (shinigami vs arankar)je ostalo nedovrseno,pretpostavljam da se zanpaktou arc desava pre toga,samo oni sad prikazuju,jesam u pravu?

nema na cemu xD
jeli princess,kako je to moguce,da imas 14000 poruka,rep moc 21,a tek imas tri kockice...
kako je to moguce?
iskreno, ja stvarno nemam pojma kako rep. mocj funkcionishe xD
ja sam pre par godina bila na ovom forumu...i tad sam nakupila toliko postova xD
tako daaa...stvarno nem' pojma ^^;;;

Koliko je Yammy glup to je neverovatno sirovina kao i Kenpachi bas su se lepo nasli.
Udarac koji sledi od Kenpachia verovatno ce biti fail jer ce ga Yammy odvaliti repom, moja pretpostavka.
ja ne znam zashto ga byakuya ne "sastavi" odma i gotovo -___-
samo smaraju vishe....
yami je dosadan , ja ocju gina da vidim x3

byakuya je tu,kolko vidim po naslovu epizode...ja sam na 146.....kakvo je smaranje ovaj deo kad upadnu u hueco mundo,znam da je kasnije dobar ali malo gusi na pocetku....msm chad i ishida oce da se bore,a ne daju ichigu,onda se ichigo i ishida svadjaju...bla bla bla...deja vu!

byakuya je tu,kolko vidim po naslovu epizode...ja sam na 146.....kakvo je smaranje ovaj deo kad upadnu u hueco mundo,znam da je kasnije dobar ali malo gusi na pocetku....msm chad i ishida oce da se bore,a ne daju ichigu,onda se ichigo i ishida svadjaju...bla bla bla...deja vu!

Ma dobro kad imas jos epizoda koje nisi gledao a ne da cekas svake nedelje kada ce da izadje nova epizoda.

Ako ovako nastavi kenpachi će da napravi paprikaš od yamija u svakom chapteru mu odseče nešto XD mada je yami daleko od toga da je poražen predpostavlajam da će biti još dosta fighta sa njim čak i sa byakuyinim bankaijem i kenpachijevim skinutim povezom.

znaci nema mange?
wtf?

zasto?

a kad izadje,bit ce 100% neki shit od mange sa svega 17-18 stranica...damn

Inace,kako zaraki i byakuya : "You're in the way!"

hahha

Inace,sad cemo da vidimo sta ce biti sa nasim cicicom,Jamamotom,ili kako se vec zove..:)

Back