ErzebetBatori
Zainteresovan član
- Poruka
- 169
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to bilo vezano za Zanpaktou arc ....I nije mi jasno šta bi moglo biti očigledno oko toga, al' ajde.....^^;
Ovde si rekao "a zna se šta će biti unapred" može isto podrazumevati da je tebi nešto očigledno, sad ako se to odnosilo na Zanpaktou arc (tako meni izgleda), ne vidim šta je tu tako očigledno.![]()
iskreno, ja stvarno nemam pojma kako rep. mocj funkcionishe xDnema na cemu xD
jeli princess,kako je to moguce,da imas 14000 poruka,rep moc 21,a tek imas tri kockice...
kako je to moguce?
ja ne znam zashto ga byakuya ne "sastavi" odma i gotovo -___-Koliko je Yammy glup to je neverovatno sirovina kao i Kenpachi bas su se lepo nasli.
Udarac koji sledi od Kenpachia verovatno ce biti fail jer ce ga Yammy odvaliti repom, moja pretpostavka.
byakuya je tu,kolko vidim po naslovu epizode...ja sam na 146.....kakvo je smaranje ovaj deo kad upadnu u hueco mundo,znam da je kasnije dobar ali malo gusi na pocetku....msm chad i ishida oce da se bore,a ne daju ichigu,onda se ichigo i ishida svadjaju...bla bla bla...deja vu!
a sad videh nema bleach sledece nedelje!!!!!!!
aaaaaaaaaaa
ne razumem?
sarkazam?