AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Wolf:
On je poslednji Arrancar napravljen. A i Aizen je **** o full potential Hougyoku kad je kreirao Wonderweiss- a. Tako da je moguce, da je Wonderweiss najjaci Arrancar.

Meni je bas cool. Onako rexast, juri leptirove i "Auuuuu"... xD
Nego,odgledah 239. Kako awesome epizoda.. xD
Novi ep. je bio epic![]()
Onda izgleda da ga je Hougyoku malo prejako udario u glavu.@ Wolf:
On je poslednji Arrancar napravljen. A i Aizen je **** o full potential Hougyoku kad je kreirao Wonderweiss- a. Tako da je moguce, da je Wonderweiss najjaci Arrancar.
Ja se nadam uskoro. U svakom slucaju ja sam uploadovao na YouTube raw verziju (bez prevoda) filma, pa ko zeli (i ne moze da ceka) neka pogleda i ostavi komentar.Kraj? Aha.. Za jedno 10 meseci.
hmmm,da li je poznat ijedan vasto lorde u aizenovoj armiji ili da nije u njoj(ne racunam pretpostavke u vezi wonderwaiisa)
Prtpostavlja se da su top 4 espade VL klase. Mada to nigde nije potvrdjeno. I da, Hollow Ichigo bi mogao da bude VL, posto ima sve karakteristike.Ichigo i Ulquiorra su verovatno Vasto Lorde.hmmm,da li je poznat ijedan vasto lorde u aizenovoj armiji ili da nije u njoj(ne racunam pretpostavke u vezi wonderwaiisa)
Samo što je Ichigo jači pa je pobedio Ulquiorru.
Pa Baragan verovatno, ali ja mislim da je Stark sigurno bio VL. On je jedini koji nije pretvoren u arankara od strane Aizena, vec je sam dostigao taj nivo. A tu je Yammy, a o njemu se vrlo malo zna...Kontam da je Barragan morao da bude Vasto Lorde pošto je on bio kralj Hueco Mundo-a.
Pa Baragan verovatno, ali ja mislim da je Stark sigurno bio VL. On je jedini koji nije pretvoren u arankara od strane Aizena, vec je sam dostigao taj nivo. A tu je Yammy, a o njemu se vrlo malo zna...
Pa Baragan verovatno, ali ja mislim da je Stark sigurno bio VL. On je jedini koji nije pretvoren u arankara od strane Aizena, vec je sam dostigao taj nivo. A tu je Yammy, a o njemu se vrlo malo zna...
ja skroz zaboravila na Yammy-ja....A on još uvek kidiše tamo u Hueco Mundo...Ima jedno dvadesetak chaptera odkad nismo videli šta se tamo dešava xD