Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aha znaci Aizen odlazi da zavrsi svoj master plan (sigurno da se dokopa kljuca), a ostavlja malog retarda koji je ustvari toliko jak da moze da unisti kapetane ?
Mislim takvu sam sliku stvorio :confused:

:lol: da, juri leptirove, onako sav happy, i odjednom se okrene i raznese ti glavu:D xD kako se prepadnem svaki put kad uradi tako nešto:lol:

Sad sam i ja odgledala epizodu, vrh je:super:

Pozdrav svim fanovima Bleacha. Konacno se pojavio treci film iz serijala: "Bleach: Fade to Black". Na zalost jos nema prevoda i nije poznato kada ce izaci.:( Ja se nadam uskoro. U svakom slucaju ja sam uploadovao na YouTube raw verziju (bez prevoda) filma, pa ko zeli (i ne moze da ceka) neka pogleda i ostavi komentar.:D

Linkovi su u spoileru.
Part 1 -

Poslednja izmena:
hmmm,da li je poznat ijedan vasto lorde u aizenovoj armiji ili da nije u njoj(ne racunam pretpostavke u vezi wonderwaiisa)

Ichigo i Ulquiorra su verovatno Vasto Lorde, tj, cela Espada je Vasto Lorde koliko je 10 kapetan objasnio, mada se za sada pokazao samo Ulquiorra.
Samo što je Ichigo jači pa je pobedio Ulquiorru.

Poslednja izmena:
hmmm,da li je poznat ijedan vasto lorde u aizenovoj armiji ili da nije u njoj(ne racunam pretpostavke u vezi wonderwaiisa)
Ichigo i Ulquiorra su verovatno Vasto Lorde.
Samo što je Ichigo jači pa je pobedio Ulquiorru.
Prtpostavlja se da su top 4 espade VL klase. Mada to nigde nije potvrdjeno. I da, Hollow Ichigo bi mogao da bude VL, posto ima sve karakteristike.

Pa Baragan verovatno, ali ja mislim da je Stark sigurno bio VL. On je jedini koji nije pretvoren u arankara od strane Aizena, vec je sam dostigao taj nivo. A tu je Yammy, a o njemu se vrlo malo zna...

:eek: ja skroz zaboravila na Yammy-ja....A on još uvek kidiše tamo u Hueco Mundo...Ima jedno dvadesetak chaptera odkad nismo videli šta se tamo dešava xD

Back