Heartless
Poznat
- Poruka
- 7.454
ne ne ne! bleach morash gledati nema opravdanja![]()
rly rly no soul saki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ne ne! bleach morash gledati nema opravdanja![]()
jel to sranje s vukovima u mangi ili animeu???
cisto da znam...........
mislim da je u mangi posto su u animeu poceli fileri.........
u mangi su vukovi....glupi Kubo razvlachi opet....>_> samo chekam kad cje ichiga opet da ubace....a anime ni ne gledam, smara me >.> (dodushe, odgledala sam , na sandrinu preporuku, onu ep. kad su na plazhi, umrla sam od smeha xD )
matsumoto i orihime ono kad hocje da nose vodu u .... dekolteu xD i onda naidje nanao xD a i kad ovi zatrpaju ukitakea, tj kad naprave kao da je sahrana xD ma, cela ep. mi je smeshna x)))

Meni je to sa "sahranom" najače!!

Meni je to sa "sahranom" najače!!
![]()
u mangi su vukovi....glupi Kubo razvlachi opet....>_> samo chekam kad cje ichiga opet da ubace....a anime ni ne gledam, smara me >.> (dodushe, odgledala sam , na sandrinu preporuku, onu ep. kad su na plazhi, umrla sam od smeha xD )

Awww, proburazise Starka.. Me Happy!.
I da, Rose- ov shikai je awesome.![]()
nisam baš sigurna da su to bili Ljubav i Cvetić
Moguće da je bio Kyoraku ili Ukitake ipak su oni ostali zatrpani dole u gomili, a koliko se sećam Kyoraku je bio pri svesti, tako da su veće šanse da je to on :3.....Što se tiče te tamo grupice, sumnjam da bi neko drugi imao vremena da kaže Tousenu ili protiv koga se već bori;" E čekaj malo, ostani tako, samo da im pomognem i odmah se vraćam!" tako da su ipak veće šanse da je to bio neko ko je već otišao u OUt!
Ne znam u koga sam se više razočarao da li u Starrka ili Raikagea.