Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedino sto moze da ga izvuce u mojim ocima je Second stage..
Inace ovako DJIHA nije zasluzio da bude 11.. Onaj ruzni koscati Shawlong je bolje izgledao! -Sto mu poraste repic i imitira skoripiju, bijo se sa Hitsugayom-

Verujte mi, Barra nije nista u poredjenju sa Starkom, ulqui u drugoj resurekciji bi umlatio matorog perv-a barru na mrtvo ime, sto sa Starkom ne bi bio slucaj... Stark je laid-back tip, ne voli fight, pa zato i ne pokazuje svoje mogucnosti (mrzi coveka, sta ces), a po mom personal opinienu Stark je mnogo cool lik, nalik Kyoraku (on mi je gad dem omiljeni cap!! :mrgreen:) but, to je moje misljenje

Ali, da se ne lazemo, Urahara bi ih sve na kamaru sa njegovom "crimson princess" :klap:

Da budem iskren, po karakteru Stark je kreten.. Kyouraku ima izvale i sve, i svidja mi se.. Ali Stark je prosto dosadan.. "Show me your pants and I'll show you mine" tip, sto me ubija..

Ulquiorra ne moze da prismrdi Barraganu.. U 2 stage- u, on ima moc da baci ono koplje i magicno se ishiluje.. Ali ne unutrasnje organe..
Znaci da baci ono, Barra moze lako da repeluje, kao sto je Soi Fon- in Bankai prvi put.. A da krene face- to- face attack, Barra ga prodje jednom onim svojim dahom po bubrezima i toliko od Ulquiorre..

Nismo videli od Starka nista, tako da ne mogu da sudim.. Ali po ovome sad, Stark je nezasluzeno prvi..

Ma ok, svako ima svoje misljenje, i svako misljenje je dobro, dok god obozavash bleach!! :mrgreen:

Nego sta mislite ljudi, da li je jaci Urahara, ili cap comm Yamamoto?!? bas me zanima sta ljudi misle :)

Ja ipak mislim da je Urahara najjaci, obicno takvi likovi kojih nigde nema (mislim da se bore tokom celog serijala), na kraju ispadnu mnogo do yaya. Naravno, isto mislim i za Kurosaki Isshin-a. Ishhin, Urahara i matori od Ishide (ne secam se kako se zove lik) se znaju od negde, i osecam da su nekad i oni bili kao Ichigo, Ishida i Chad sada, samo je ova starija ekipa sad puno jaca, i mislim da bi njih trojica bili pravi kick-ass tim :D
A Uraharin bankai mora da bude nesto mnogo opasno i komplikovano, a takodje sam poceo da sumnjam da je i Urahara Vizard, neznam zasto, imam takav osecaj :mrgreen:

i meni se cini da je urahara vizard , ne znam zasto ali........
iz goteia 13 gotivim samo Kyorakua,a iz Espade samo Grimmjowa.
steta za grimmjowa ali kako kazu najbolji uvek prvi odlaze........
ove ostale ne mrzim niti me nerviraju(mozda samo stark zbog njegovog stava) ali ova dvojica su mi fav....
sto se tice uraharinog bankaia u jednoj igri koja korsiti wc3 engine sam video neku foru kao okrece se i pusta nesto slicno ceru iz svog benehimea,msm ovo ima male sanse da bude tacno posto jos uvek ni u mangi a kamoli u animeu nije nista prikazano u vezu njegovog bankaia
jedino sto znamo jeste da ga je savladao u mnogo kracem roku od ostalih shinigamija(samo ne od ichija)
a urahara mozda ne izgleda kao da voli da exprimentse ali kako to mozes reci posle onoga sto je bilo u rukiji,posle njegovog nacina za dostizanje bankaia i ko zna cega jos(ne citam mangu a anime gledam retko {zaglavio sam kod bounto arca})

Poslednja izmena:
Verovatno je onda Game only napad.. Pogledaj ( i ja cu xD ) na Bleach Wikia.. xD

Iskreno, sta god da puca to je lame.. Jednostavno napad da ispucava nesto je lame.. A ne znam sta jos moze pucati da bude dobro.. Oce obu klinku da ispali? o.o

Back