Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Isshin je car.

18.png

Suck it Aizen.

Cao ljudi,nov sam ovde :)
Odkad sam pogledao jednu epizodu bleach-a,odmah sam ga zavoleo....Ah anime,kako opisati taj caroban trenutak kada gledas cak samo jednu episodu carobnog anime-a...... xD

Inace,stigao sam do 175 epizode,i cudi me sto su se odjednom prebacili od mocnih borba Ichiga i ostalih protiv arrancara do mirne prave zemlje,I kada su pocele ostale epizode,pokazuju kako Ichigo i dalje ide u skolu,i niodkuda se pojavi ona mala princeza koju jure neke nindze.....
I pitam,jel se to desilo pre nego sto su otisli u Hueco Mundo?

Hvala,
Sorrowbird.

Cao ljudi,nov sam ovde :)
Odkad sam pogledao jednu epizodu bleach-a,odmah sam ga zavoleo....Ah anime,kako opisati taj caroban trenutak kada gledas cak samo jednu episodu carobnog anime-a...... xD

Inace,stigao sam do 175 epizode,i cudi me sto su se odjednom prebacili od mocnih borba Ichiga i ostalih protiv arrancara do mirne prave zemlje,I kada su pocele ostale epizode,pokazuju kako Ichigo i dalje ide u skolu,i niodkuda se pojavi ona mala princeza koju jure neke nindze.....
I pitam,jel se to desilo pre nego sto su otisli u Hueco Mundo?

Hvala,
Sorrowbird.
Da i ja sam puko od smeha kad su tako prebacili radnju ladno nisu mogli ništa pametnije da smisle kako bi ubacili filere:lol:
BTW dobrodošao:)

Kubo= fail.

One Piece of Shit.

Samo cu ovo reci;

シカイ?で自分は刀100本分のばせる(過去に百本差しって呼ばれたことがある~)
His shikai(?) extends his sword to the length of 100 swords. (It was called something like "100 sword difference" )
卍解したらどうなると思う?
What do you think my bankai will be?

13kmや!本気でいくで 神殺槍  名前は忘れたw
13km long!

Back