Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bleach likovi će da umru ako izgube više od dva litre krvi.
1401222036991.jpg
Da ne kazem da likovi u stvari ne bi trebali da imaju fizicko telo......

Ali koce se setiti onoga sto je sam rekao pre 400+ chaptera....

Da ne kazem da likovi u stvari ne bi trebali da imaju fizicko telo......

Ali koce se setiti onoga sto je sam rekao pre 400+ chaptera....

To je ono sto me u Bleachu kopa od pocetka... Oni nemaju fizicko telo, ali opet imaju krv, osecaju bol itd. Mada se moze reci da su svi oni samo manifestacije svojih dusa. U drugo zivotu, jer jelte mora da umres da bi otisao na onaj svet.Osim Ichiga. On ima ESP xD Ali secam se da je pomalo objasnjavano na pocetku. Davno bilo

To je ono sto me u Bleachu kopa od pocetka... Oni nemaju fizicko telo, ali opet imaju krv, osecaju bol itd. Mada se moze reci da su svi oni samo manifestacije svojih dusa. U drugo zivotu, jer jelte mora da umres da bi otisao na onaj svet.Osim Ichiga. On ima ESP xD Ali secam se da je pomalo objasnjavano na pocetku. Davno bilo
Sve je bilo lepo u prvim epizodama.

I ode debeljko, sad će verovatno da se vrate u soul society ili neko drugo mesto pre nego što se vratimo na yhwach-a.

BTW jeste li primetili kako mu brkovi rastu kako postaje moćniji XD

evolution_of_yhwach_s_mustache_by_mdre13-d856ojn.jpg

pff jesi ti lud? Bice to final of final of final getsuga tenshou...

Ne mogu da verujem da je manga koja je na pocetku imala tako ozbiljnu temu, donekle bar, ipak je ovo shounen, bila prozeta emocijama i zanimljivim likovima postala ovo... Bolje da sam presta citati posle prvog dela i ostavio uspomenu na detinjstvo....

Back