Sonja9896
Obećava
- Poruka
- 64
Golub?? A ja stalno govorio kako osecam leptirice u stomaku i kako su ih uskoro pustiti...
Izvini...leptirice???
Oni se u stomaku osecaju kad si zaljubljen........
 ........razumes?
........razumes?A ad prdnes pustis goluba........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Golub?? A ja stalno govorio kako osecam leptirice u stomaku i kako su ih uskoro pustiti...
 ........razumes?
........razumes?meni jednom utekao prdac u crkvi,nisam se usudio pogledat ko je iza mene

Jednom sam se drala na drugaricu......a iza mene je bio nastavnik fizickog.

Jednom sam drao drugaricu...... a iza mene je stajalo čitavo nastavničko vijeće, i tako me nijesu izbacili iz škole.
Stajali su iza mene
ti si drao drugaricu? Valjda da si se drao na drugaricu ili misliš da si je - drao tj.**** a nastavničko vijeće gledalo,ono ko voajeri?

Jednom sam se drala na drugaricu......a iza mene je bio nastavnik fizickog.

hahahahahahahahaha ovo me je podsetilo kad smo se vracali ja i drugovi moji iz skole, i padao je sneg... i uzeli oni retardi da se grudvaju, ja nisam hteo... I taj jedan moj najbolji drug uzme grudvu, i baci onako prema ovim drugim drugovima, i promasi njih i pogodi nastavnika fizickog u glavu hahahahahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha... koliko sam je tada smejao jaooo

meni jednom utekao prdac u crkvi,nisam se usudio pogledat ko je iza mene

Prijatelj moje sestre ispričao joj je sledeći doživljaj iz gradskog autobusa u Beogradu. Dok se vozio autobusom jedna 'gospođa' pustila je 'vetar', što se i jasno čulo. Da bi opravdala čudne zvuke, počela je da grebe prstima po staklu, da bi ispalo da zvuci u stvari potiču od toga. Međutim, jedan čovek koji je sedeo iza nje, dobacio joj je: 'Gospođo, zvuk ste možda i potrefili, ali miris ne znam kako ćete!!!!´

Prijatelj moje sestre ispričao joj je sledeći doživljaj iz gradskog autobusa u Beogradu. Dok se vozio autobusom jedna 'gospođa' pustila je 'vetar', što se i jasno čulo. Da bi opravdala čudne zvuke, počela je da grebe prstima po staklu, da bi ispalo da zvuci u stvari potiču od toga. Međutim, jedan čovek koji je sedeo iza nje, dobacio joj je: 'Gospođo, zvuk ste možda i potrefili, ali miris ne znam kako ćete!!!!´