Blamovi

• Začetnik teme Začetnik teme Teela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam poslala porodichnom prijatelju (ozhenjenom choveku) poslala poruku koja je bila namenjena, paaaaa... dechku...ako ga mogu tako nazvati... a poruka je bila kako moramo hitno da prichamo, neshto o vezi, neshto tako, pa poshto mi nije odgovarao poslala sam da ne bude jadan, da se mogao bar javiti... tako neshto... setjam se samo da nije prilichilo inboxu ozhenjenog choveka xD

Jednom sam se drala na drugaricu......a iza mene je bio nastavnik fizickog.
:rumenko: :andjeo: :zstidljivko:

hahahahahahahahaha ovo me je podsetilo kad smo se vracali ja i drugovi moji iz skole, i padao je sneg... i uzeli oni retardi da se grudvaju, ja nisam hteo... I taj jedan moj najbolji drug uzme grudvu, i baci onako prema ovim drugim drugovima, i promasi njih i pogodi nastavnika fizickog u glavu hahahahahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha... koliko sam je tada smejao jaooo

hahahahahahahahaha ovo me je podsetilo kad smo se vracali ja i drugovi moji iz skole, i padao je sneg... i uzeli oni retardi da se grudvaju, ja nisam hteo... I taj jedan moj najbolji drug uzme grudvu, i baci onako prema ovim drugim drugovima, i promasi njih i pogodi nastavnika fizickog u glavu hahahahahahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha... koliko sam je tada smejao jaooo

ja sam pogodila nastavnicu matematike kroz prozor......sreca pa me nije videla..........letela bih iz skole...........naglavacke...............:dash:

Prilozi

• slike-konji-horses-photo27.jpg
    slike-konji-horses-photo27.jpg
    14,1 KB · Pregleda: 26
Prijatelj moje sestre ispričao joj je sledeći doživljaj iz gradskog autobusa u Beogradu. Dok se vozio autobusom jedna 'gospođa' pustila je 'vetar', što se i jasno čulo. Da bi opravdala čudne zvuke, počela je da grebe prstima po staklu, da bi ispalo da zvuci u stvari potiču od toga. Međutim, jedan čovek koji je sedeo iza nje, dobacio joj je: 'Gospođo, zvuk ste možda i potrefili, ali miris ne znam kako ćete!!!!´

:hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1:

Prijatelj moje sestre ispričao joj je sledeći doživljaj iz gradskog autobusa u Beogradu. Dok se vozio autobusom jedna 'gospođa' pustila je 'vetar', što se i jasno čulo. Da bi opravdala čudne zvuke, počela je da grebe prstima po staklu, da bi ispalo da zvuci u stvari potiču od toga. Međutim, jedan čovek koji je sedeo iza nje, dobacio joj je: 'Gospođo, zvuk ste možda i potrefili, ali miris ne znam kako ćete!!!!´

:hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1: :hahaha: :hahaha1:

Znaci ne verujem!! :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

danas sam se izblamirala pred drustvom,posto mi je iz torbe ispala knjiga ,,kako biti potpuno kul,, koju sam nameravala da vratim u biblioteku,posto mi je bibliotekarka uvalila....:whistling:

aaahahaha...opasna "gospodja" :hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:

Pazi ovo!

Pre nepunih sat vremena, bila sam sa drugaricom kod svog decka, a tu je bio i njegov drug koji mi je uzasno drag.
Popili smo kafu, pa sam dala ideju da igramo monopol, svi su se slozili.. i tako, od 9 sati, pa do sad, picimo mi monopol a moja drugarka N.N. nije se javila tatici da je kod mog muza, iako je punoletna.. i sad, taman da zavrsimo partiju, da ih pocepam k'o svinja mastan dzak, njoj zvoni telefon..
I kao javi se ona, sva pretrnula, laze caleta da je u kaficu.. A ono muk, svi cutimo.. i od silnog uzbudjenja, devojka, pod tenzijom, pusti vetar koji se cuo do moje kuce.. gleda mene decko, ja gledam druga, a drug gleda mog dragog. jedva smo se suzdrzali da ne overimo od smeha. cim sam dosla kuci pocela sam da vristim, i jos uvek ne mogu da se smirim.. Brate, meni je neprijatno, a kako li je tek njoj!!! :)

Meni se desilo nesto slicno kao onome u 2. postu,
naime, u 8. razredu bilo je fizičko i igrao sam košarku,
taman sam primio loptu a bio sam negdje na liniji trojke i jedna od "malo poznatijih" devojčica u školi, ( znate kakve su ) priđe mi s leđa,
uze šorc i slučajno zajedno sa njim povuče i bokserice!:rumenko::rumenko::rumenko:
lele blama, sve se odmota jer su mi gaće spale negdje do iznad koljena.

I šta ću, obraz pod noge i ćuti... :)

Back