Blamovi

• Začetnik teme Začetnik teme Teela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Skoro sam bio u Italiji, i u venecij u jednoj prodavnici, obratim se prodavacici na italijanskom a ona me ne razume :confused: onda joj se obratim na nemackom, holandskom, svedskom, engleski mi i nije jaca strana, ali sam se sa njim snasao (kupovao sam fon karticu) i kada me je pitala za koju zemlju i kada sam rekao srbija... Ona mi je rekla: Pa sto ne kazes breee! Jooj koj blam, tako me bilo sramota...

Једном сам се у другом разреду основне школе усро. ***** је било размазано по столици и остало је окамењено зато што га ниједна спремачица није очистила.:rumenko:

молим модераторе да не бришу поруку

Ne sjecam se tacno , da li sam isao u sedmi ili osmi osnovne .Udarili hormoni na sve strane . Idem hodnikom prema razredu ,a prema meni ide kolegica iz
razreda ,a imala je najvece grudi .Ide i ne gleda pred sebe vec na stranu .Stanem ja ispruzenih ruku i rasirenih prstiju i ona naleti na mene , njene grudi mi
prosto upadnu u sake .Pojma nisam imao da iza mene ide nastavnik matematike .Kad mi je razvalio samarcinu !!!
Svi troje smo o tome cutali , a srecom drugih svjedoka nije bilo .

Imao ja sestru u Njemackoj u gradu Bielefeldu .Dodjem ja kod nje kao turista . Ustvari , dosao da nadjem neki posao na crno . Ovdje nije bilo posla kao ni sada .
Dobijem posao na nekom gradilistu u gradicu Lemgo , cetrdesetak kilometara od Bielefelda .Pet dana na terenu , a za vikend se vratim kod sestre .
U nedelju navece na voz i pravac Lemgo .Voz krece u 20h 14min , kod Svabe sve tacno , nema zajebancije .
I dodje nedelja navece .Ja moram na posao , a sve mi se ne ide . Sve petljam sa stvarima , a vrijeme leti kao ludo . Odjednom shvatim da kasnim .
Izletim iz stana i trk na tramvaj .Prilazim stanici , a sve gledam na sat .Utrcavam na stanicu , kupujem kartu i trk na peron .Na satu 20h i 13 min .
Istrcavam na peron , kad voz vec krenuo .Trazim po vagonima natpis Lemgo , a ne znam u koji vagon da gledam , prvi nisam stigao ni da vidim . Nailazi zadnji
vagon , a voz se vec zaletio , a ne mozes da citas kao u biblioteci . Jedva uspijem vidjeti slova LG i uskocim u vagon .Malo se cudim sto je voz krenuo
minut ranije , ali mozda sat nije tacan .Uglavnom ja zadovoljan , voz klizi kao po ledu .Dolazi kondukter ,a ja bezbrizan .Dam mu kartu i vidim da nesto nije
u redu . Sto je najgore , ne znam da beknem njemacki , ucio u skoli ruski , majku mu ! Kondukter stalno izgovara rijec LAGE . Ne znam sta znaci rijec
LAGE i vec pocinjem da se nerviram .Odjednom se kondukter pocne smijati i otvori kartu . Tu na svoj uzas shvatim da postoji gradic Lage i da putujem
prema njemu . Jedini je problem sto nisu na istoj pruzi , ali su srecom povezani cestom . Razdaljina oko 30 km .Stigao sam u Lemgo pred jutro pjesaka .
Voz za LEMGO je polazio u 20h i 14 min , a za LAGE u 20h i 13 min . Sto je najgore nisam ni znao da gradic Lage postoji .
Saznao sam da su u Njemackoj i vozovi i satovi tacni u minut .

Ahhhh to meni kada se desi bas se desi ....inace sam veoma pazljiva da sve bude odmereno i pod kontrolom .... So jednog dana ja sa prehladom odmaram kuci i dopisujem se sa mojim partnerom sa kojim treba da radim projekat za cas i onako mi se zezamo i on mi posalje link kaze evo nesto da se oraspolozis. Taj link kao unesite imena tri simpatije da dobijete rezultat kako se slazete sa njima i naravno opisete zasto vam se dopadaju , sto ja smatram inace veoma glupo gubljenje vremena ali nisam imala pametniju alternativu i ja to popunim i to veoma deskriptivna sam bila u opisivanju moje tri simpatije oooooooooooooomg i kada sam kliknula submit izaslo mi obavestenje da je website prank i da su svi moji odgovori otisli osobi koja mi je poslala link. Sledeci dan kada sam dosla na casove on kaze meni hej ja nosim crnnu kosulju razumem da u njoj izgledam veoma sexy, i poceo sam da negujem usne posto kako ti kazes su jedan od mojih najboljih aseta...a on je nas decko i neko sa kime se vidjam stalno mada nikome nije rekao dobila sam bezbroj sala na osnovu toga ..bio je uvredjen da nije broj jedan sa liste.

Trazim jednog kolegu skoro cijeli dan i ne mogu da ga nadjem , a bilo to kad mobilni nisu postojali . Sve zivo obidjem , ali ga niko
nije vidio .Sjetim se da sam promasio jedan kafic i krenem da pogledam tamo .Pogled mi malo odluta na drugu stranu ulice ,kad se on u
tom trenutku mimoilazi sa mnom.Ne javlja mi se jer se vjerovatno nesto zamislio , pa me nije ni prepoznao . jedva sam ga krajickom
oka vidio , a moglo se desiti da se mimodjemo i da ga jurim do kraja dana.Sav sretan , opalim ga dlanom po ramenu , cisto da se
nasalim , jel znam da mi nece zamjeriti , a bio je dobar kao hleb . Zveknem ga , kad on skoci kao oparen . Naravno da se ja pocnem
smijati .Zaustim da nesto kazem , kad tip me gleda zabezeknuto .Pogledam ga bolje , kad ono nepoznata faca . Nosi istu jaknu
kao moj kolega , iste fizicke konstitucije i ima istu frizuru . Sva sreca da je tip bio miroljubiv i nekako se objasnimo .

Poslednja izmena:
Idem ja pre neku godinu u disko klub . Sto je najgore , bile i neke kolege samnom .Prilazim centru naselja , a na suprotnom kraju raskrsca se nalazi posta .Na zidu poste je postansko
sanduce . Vidim , uz postansko sanduce skupila djevojka ,a tuce je njen momak . Poznajem ih oboje posto su iz moje ulice . Tuce je onako krvnicki i nogama i rukama . Ona se
prakticno i ne brani , vec se samo sklupcala da se malo zastiti .Kad je meni udarila para u nozdrve , kao trkacem konju ! Zaletim se preko raskrsca da ga namlatim . Pa ne mozes
da tuces slabasnu djevojku iako je tvoja . Sve trcim i u misao mi dolazi jedan kolega . Putovao vozom , a u istom vagonu prelijepa djevojka . Stane voz , a djevojka ne zna sta ce
sa koferima . Skoci kolega da joj iznese kofere . Na peronu se djevojka opet okrece oko sebe . Niko je ne ceka . Nista zato , moj kolega ce da odnese kofere gdje god treba .
Ko za inat , koferi teski kao crna zemlja . Prenese kolega kofere preko perona , pa kroz cijelu zeljeznicku stanicu pa u cekaonicu . U cekaonici se jedan momak digne sa klupe , a
djevojka cikne od srece i skoci mu u zagrljaj . Moj kolega stoji kao magarac sa koferima u rukama . Ovo dvoje nije ni primjetilo kad je otisao . Poslije nas kolega molio da kad
drugi puta vidimo da on hoce pomoci nekoj djevojci , da ga odmah pocnemo tuci , nista nam nece zamjeriti , jos ce nam i pice platiti .
Sjetim se ja toga u trku i stanem jedno pet~sest metara od njih . Ovo dvoje me nije ni primjetilo , i produzim u disko .Poslije stigle kolege i pitaju me gdje sam trcao .
Nisam bas imao volje da im objasnjavam i sigurno su mislili da mi je zafalila neke daska u glavi .
Nekih mjesec dana kasnije opet idem u disko . Podjem u disko i stignem na ono isto mjesto u skoro isto vrijeme , jedina razlika je sto je ovo vece padala kisa . Pogledam
prema posti i ne mogu da vjerujem . Ono dvoje stoje tamo . Momak se skupio uz sanducic , a djevojka ga mlati kisobranom , da ne povjerujes !!!
Otrcao sam u disko da dodju kolege da to vide . Tek tada sam im rekao zbog cega sam trcao ono vece .Onaj moj blam sto sam trcao po ulici kao blesav je na kraju
je ispala takva zajebancija koja se godinama pamtila i koju sam cesto u drustvu morao prepricavati .

Ok... jedan od mojih najgorih blamova... =(

Meni je drugarica dala nekakav spomenar gde imaju izlepljeni neki clanci iz novina. I uzeli mi decaci spomenar ja nisam ni skapirala. Dok sam ja skapirala, spomenar je vec bio u rukama Dusana i onda su se on i Zoka poceli dobacivati. Ja sam, ko budala bila izmedju dve vatre. I onda je i Nikola usao u tu igru i oni to otvorili i procitali naslov: (nemojte se onesvestiti!)

SEXY BRIGE SVAKOG DECKA.

Uzas.
I to su pokazali pedagogici koja nam je predavala cas umesto palacinke.

Blam na kub puta pet!

Ali, cekajte, ima jos... =(

BLAMIRANJE PRED COVEKOM KOJEG VOLIS.

moji blamovi pred deckom koji mi se svidjao

ovo je bilo iz razlicitih situacija, nemojte da mislite da je ovo jedan razgovor...da pocnem...

"Jel ides na more?"

"Ja, Grcka, idem ne idem, sestra."

Mislim, hormoni mi su mi podilkanili kada sam ga videla (on mi se ne svidja VISE)

"Streberko jedna."

"a ti si... ti si... ZUTOKLJUNAC!"

Znam, zalosno je za spominjati.

"Nisam znao da... si takva..."

"Ja tebe volim."

Komentara bez.

Ja: "Nemoj da me gledas."

On:" Aj nemoj da places."

Medjusobna negacija ne vodi nikuda.

Ja: "Baba gori a selo se ceslja."

On: "OOOO, pa to ste VI."

Jaoj, kako li me samo postuje... Rolling Eyes

I mogla bih jos da ispisem kilometara i kilometara slova, ali bolje je da ostavim nesto za drugi put... (post)

BLAMIRANJE PRED COVEKOM KOJE VOLIS JE UCESTALA SITUACIJA U ZIVOTU. Valjda.

meni je su ovi tvoji blamovi baš simpatični

Jedan od milion mojih blamova!
Idem skolom trazim drugaricu. Ugledah je! Potrcah ka njoj, potapsah je po remenu i rekoh "de si milice, ******, trazim te celo jutro" . "ona"se okrece ka meni, samo sto to nije bila ona nego nastavnica tehnickog :roll:

Dosao u vojsku, prvo vece. Dolazim da me pregledaju. ono jel imam tetovaze, koleru i te zafrkancije.
Tu dve medicinske sestre i doktor.Kazu mi da se skinem.Ja se skinem.
Doktor me pogleda i kaze - ne morate skroz, obucite gace.
Kako sam se tu smorio.

Blam..hm:think: Joj koji crnjak kada zuris a vidis da svi gledaju u tebe,a onda te jedan fin decko iz parkiranih kola vikne HEJ LUTKO,VIDE TI SE GACICE.Spostim pogled a slic otkopcan a gacice sevaju haha:lol:

izasla sma jednom sa drugaricama i nekim drustvom, desetak njih, medju kojima je,naravno, bio decko koji mi se svidjao i decko kojem sam se svidjala, i odemo do kafica, i mene drugarica tera da sednem s tim deckom kojem se svidjam, a ja nisam htela, i to ne tiho, diskretno, nego se deeeere, koliko mi je bilo neprijatno, mogu da zamislim tek tom decku. i ja ne sednem, sednem pored ovog koji mi se svidja, i pricamo nesto, i tek ce moja drugarica tom decku sto mi se svidjao e kad te upoznala(a to je bilo pre nekoliko sati) rekla el to onaj sto se cesa na onom snimku... znaci oboje smo taaaaako pocrveneli i vise ni rec nismo progovorili, onda sam ja rekla, kako slucajno da ona i njen decko koji je bio prisutan nece da spavaju pre dvadesete godine

a jednom idem ja s drugaricom i deckom koji mi se naravno svidjao i pricamo nesto ja se zapricala sva gledam samo u njega sve lepo i zagazim u baru i sve isprskam jos uvek mi nije jasno kako jos prica samnom XD

Igrala stoni tenis sa nekim klincem, i usli neki likovi, kao frajeri ja se pogubila, ovaj mi baci lopticu ja je trazim 5 metara daleko od nje, i dodje jedan od njih, podigne lopticu i kaze "Izvoli devojcice" i nasmesi mi se onako, ja umrla :DD

1. Cele zime sneg. Ja ne padnem. Tek se sneg otopi, ja se prospem po trotoaru u jedinu preostalu baricu
2. Gledam izloge i posto nisam u stanju da odmerim daljinu izmedju sebe i stakla, lepo udarim glavom u staklo. A unutra prodavacice umiru od smeha.
3. Gledam cipele na staklenim rafovima, sagnem se i udarim u policu.
4. Idem ja tako i udarim u banderu.
5. Otvorim frizider i udarim se u glavu
6. Pricam svom drugu o svom seksualnom zivotu kad skontam da mi slusalica od telefona nije spustena. Keva slusa
7. Idem ulicom sva bitna, zapnem o nesto i izvrnem nogu
8. Profesorka kognitivnih procesa ulazi u ucionicu, dok se ja citiram reci poznate Rambove pesme:KPGS
ima toga jos mnogo....

ja sam cuo od drugova za ovaj blam. nekom liku se sralo i drugovi mu rekli da ode iza nekog coska da sere a tu je ustvari ulaz od biopskopa kad je lik krenuo da ***** film se zavrsio i ljudi poceli da izlaze :)

Једном сам се у другом разреду основне школе усро. ***** је било размазано по столици и остало је окамењено зато што га ниједна спремачица није очистила.:rumenko:

znaci umirem hahahahahahahahahahaha

sad sam se setio kad sam isao sa ortakom u grad i usli mi u bas ja vidim neka stolica klimava i kazem mu da sedne on seo kad stolica propala :). ili kad sam bio mali i bilo neko grebanje na tv-u ja vidim nema mi nikoga u sobi kad ono cale bio ispod stola da nesto dohvati :rumenko:

AAhahahahahhaaa, ne mogu da prestanem, znaci padam od smeha, carevi ste
Evo jedan mog druga.

Imali mi fizicko jednom, i sad, strunjace u redu, decaci onako poredjani rade trbusnjake, a devojcice drze noge. Radi jedan moj drug, a on onako bucmast, popunjen, ja stojim sedim pored njega pa vidim. Napreze se jadnik, muci muku, kad mu se oteo vetar! xDD mi popadali od smeha, svi za stomake xDD
Hahaha jadan pocrveneo, ne zna sta ce...xD

Једном сам био код рођака на селу. Они људи сељаци, обрађују земљу, имају стоку итд....... И једном ми сви укупно сели и гледамо вести. Ја се изнервирао и реко сам за политичаре да су СЕЉАЧИНЕ. Једва сам чекао да се вратим кући.

још је и свеске прегледала: ја отишао тако усран до катедре и док сам се враћао до места она да коментар "неко нам је усмрдео учионицу" при том отворивши прозор.:rotf::rumenko:

Једном сам се враћао из музичке школе. Био сам у мојој улици, испред средње школе која се налази поред моје куће. И тако стоји постројено неколико ученика те школе као да нешто чекају. И тако се ја лепо проспем на леду. Ови се кидају од смеха, а ја чујем једног да каже:"јесам ти рек`о да ће се десити". Пуко сам од срамоте:rumenko::rotf:

ovo ti je ubedljvo najjaci blami i jedan od najsmesnijih koji sam cuo znaci umro sam :D

Back