Blamovi

• Začetnik teme Začetnik teme Teela
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није тако смешно.......Лагао сам маму да ми учитељица није дала да идем у клозет, па је мама сутра отишла на разговор:hahaha::rumenko::rotf:

mislim da cu se uvek smejati tom blamu ali najvise sam se smejao kad sam kreno da citam i dosao do toga da se g.... skamenilo uvek se smejem na to :D

Moj najgori blam je kad sam hteo da kupim neku knjigu i kaze mi sestra da odem na sajam knjiga(pritom nisam cuo da se taj sajam nalazi u domu sindikata) i ja otisao na onaj sajam i pitao ljude koji idu na vasar gde je sajam knjiga :(

Najveci blam u zivotu mi se dogodio upravo danas.... otisla sam sa drugaricom da platim kaznu za krsenje dozvoljene brzine :roll:...i ja njoj kazem seeeeediiii u autu ok idem samo da uplatim ovo i vracam se odmah posle smo planirali da idemo da kupimo poklon za rodjendan u nedelju i ja usla tamo i nema mozda pola sata cekam u liniji kada dolazi policija vodi nju i pokazuje na mene ...prilaze mi i kazu gospodjice podjite sa nama , ja sam se toliko uplasila a ne samo to vec puna prostorija ljudi bulji u mene , izasli napolje ja reko sta se desava ....a policajac me pita da li su ovo vasi kljucevi ja reko da jesu moji ......a ovaj noz prikacen za njih reko da ....well moja drugarica kada je ulazila trebala da prodje kroz detektor metala i nije primetila da na mojim kljucevima ima noz koji se pritiskom otvara i da je mali pa da kazem svajcarsi nozic nije strasno ...vec prilicno veliki i oni uzimaju nase podatke da provere nas rekord .........a ona celo vreme ponavlja pa to je samo privezak pppaa to je samo privezak ....reko omg cuti molim te mislis da ce to da prodje to bi bilo kao da sam okacila ak-47 i rekla ovo je moj privezak ne moze te mi nista bilo je uzas na kraju sam morala da ga skinem i bacim pred njima.....i bas mi je zao inace mi je sluzio za zastitu...2 sata smo mi sedeli tamo i na kraju kao ok samo baci i to je to ....mislim se mogao si to da mi kazes mozda pre 2 sata..

Ljetnje pripreme su bile u toku... Vracamo se jednom prilikom sa treninga, pricajuci nesta... :) Ja gledajuci u ortaka i slusajuci kako prica o nekoj djevojci ladno udarim glavom u banderu :D Opsti smijeh... :D Cak su me jedno vrijeme zvali "Banderas" :D ... A prije mozda mjesec dana, bili smo na ekskurziji... :) Naravno, kako to obicno biva na ekskurziji, konzumira se alkohol u velikim kolicinama... Svi smo vec dobro "opijeni" i pravimo pauzu u jednom mjestu blizu granice sa Hrvatskom(Isli smo u Prag,dakle negdje na pocetku putovanja). Svi naravno idu u WC, i posto je velika guzva u WCu, dosta nas odlazi napolje da obavi to sto treba... I stojimo ja i ortak jedan do drugoga(a on je vec polu-komiran), kad samo odjednom covjek pade u septicku jamu(kanalizaciju). Izlazi sav prekriven fekalijama, smrdi nenormalno... svi se cijepamo od smijeha... A on blijedo gleda i ne kapira odakle u kanalizaciji... :D Uzeli smo crijevo,fairy,skinuli ga i kupali :D Svako mu je dao nesta odjece, a ono njegovo smo bacili... :D Ta scena ce mi vjecno ostati u sjecanju... :D

Tata mi je pričao, da je jednom hteo da proveri identitet i adresu nekog telefonskog sagovornika. Okrenuo je službu 988 i tražio podatke o vlasniku telefona tog i tog ... A onda je čuo zapanjen glas sa druge strane : "Ali gospodine, pa što me niste pitali malopre, rekao bih vam !"
Ćale je umesto 988 okrenuo broj o kome se raspitivao ...

1. Supermarket moj red da platim. Apciha , pune ruke slajma.

2.Dobijem slobodan dan u petak ali ja uzbudjena zbog novog poznanstva sa momkom nesto pomesam i u cetrvtak ne dodjem na posao. I tako romantika taj momak i ja u autobusu idemo na "ekskurziju" u drugi grad , zvoni telefon . Moj sef: Jel si ti norrrrmalna????? ........Neka , neka nemoj da dolazis posle UZIVAJ U SVOM SLOBODNOM DANU.

Back