banebeograd
Elita
- Poruka
 - 15.423

kakva li muka tebe muciUdba naterala Jednjaka da laze pod pretnjom ponavljanja zlocina u Glini.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva li muka tebe muciUdba naterala Jednjaka da laze pod pretnjom ponavljanja zlocina u Glini.

njemu moras sve da naglasavas jer googl translate ne ume da odvoji smisao napisanog za jedan deo poruku od drugog i tu je gt. vise manje na njegovoj razini znanjaНе него причам о комунистичком суду на коме је Љубан давао исказ.

isto tako je bio precizan i himlija u obe svoje izjave kad je poimenicno nabrojao svoje kolege vojnike-domobraneLjuban Jednjak jedini koji je preziveo ustaski pokolj u Glinskoj crkvi, bi dao istu izjavu pred bilo kojim sudom.
Njegova izjava je prlo precizna, sa svim mogucim detaljima ( Imenima zrtava, imena nekih ustasa koji su ucestvovali u pokolju u Glinskoj crkvi, dana, sata, bas je isao u sitna crveca sa opisom ).
Љубан Једњак- свједочење о покољу у глинској цркви

isto tako je bio precizan i himlija u obe svoje izjave kad je poimenicno nabrojao svoje kolege vojnike-domobrane
"Dobrić Josip i Mirko Cvetković, Sergej Bjelović, Zvonko Pospišil i Mijo Babić. "![]()

gde u izjavi hilmije pise da je on usrasa?Gde u izjavi od Himlije pise rec domobran ?
Ceo forum moze da vidi kako bane falsifikuje i izmislja
rec domobran ne postoji u himlijinoj izjavi, bane fantazira....
Himlija nige u svom iskazu ne spominje rec domobran, nego samo ustasa.gde u izjavi hilmije pise da je on usrasa?
dakle da ponovim hilmija je izricit u postavljanju razlike izmedju usrasa i domobrana ,
kad hoce da naglasi da su usrase nesto uradile on kaze usrase , kad hoce da kaze da je bila prisutna i vojska (a zna se koja je to vojska u ndh, dakle domobrani) on kaze vojnici.
nikad ni jednom recju on sebe u prvom licu nije nazvao usrasom isto kao ni svoje drugove, uvek je to bilo vojnici.
i drugi psici i ustanove su isto to i potvrdili.
kad je hteo da naglasi usrase to je uvek bilo za neke druge ne za njega i njegove vojnike.
ti mozes u sebi da to negiras koliko hoces, on je u svojoj izjavi 11 puta pomenuo sebe i drugove kao vojnike-domobrane .
isto kao sto se na stotinama linkova i tekstova svedoka tog vremena i dogadjaja , kako sa strane usrasa, domobrana , nemaca ili tzv partizana vidi uvek jedno isto a to je da su domobrani kad samostalno kad rame uz rame sa usrasama cinili zlocine protiv srba,
pa tako i u glini i okolini.
gde u izjavi hilmije pise da je on usrasa?
dakle da ponovim hilmija je izricit u postavljanju razlike izmedju usrasa i domobrana ,
kad hoce da naglasi da su usrase nesto uradile on kaze usrase , kad hoce da kaze da je bila prisutna i vojska (a zna se koja je to vojska u ndh, dakle domobrani) on kaze vojnici.
nikad ni jednom recju on sebe u prvom licu nije nazvao usrasom isto kao ni svoje drugove, uvek je to bilo vojnici.
i drugi psici i ustanove su isto to i potvrdili.
kad je hteo da naglasi usrase to je uvek bilo za neke druge ne za njega i njegove vojnike.
ti mozes u sebi da to negiras koliko hoces, on je u svojoj izjavi 11 puta pomenuo sebe i drugove kao vojnike-domobrane .
isto kao sto se na stotinama linkova i tekstova svedoka tog vremena i dogadjaja , kako sa strane usrasa, domobrana , nemaca ili tzv partizana vidi uvek jedno isto a to je da su domobrani kad samostalno kad rame uz rame sa usrasama cinili zlocine protiv srba,
pa tako i u glini i okolini.
nesretni falsifikatoru u pokusaju koji uvek padne na delu,Himlija nige u svom iskazu ne spominje rec domobran, nego samo ustasa.
bane pomocu svoje kristalen kugle tumaci sta je himlija hteo da kaze...juuuuuuuuuuuu

nesretni falsifikatoru u pokusaju koji uvek padne na delu, ti jos verujes da ce neko da veruje tebi a ne svojim ocimavuciji copor koji stalno opominje da se drzi zadate teme, a prvi on radi suprotno....
Pokusaj falsifikata da se izjednace ustase i domobrani, i da se ''dokaze'' da su domobrani klali zajedno sa ustasama od 41 do 45
Kvaternik komadant domobranstva je smenjen 1942, i proteran u NDH, zbogu sukoba sa Pavelicem, a takodje i sledeci komadanti domobranstva su smenjivani...
Naravno banetu ne odgovaraju istorijske cinjenice i onda bane falsifikuje tj izmislja
, da je Kvaternik imao cin marsala ( taj cin ne postoji u domobranskoj vojsci, imao je cim vojskovodje ), zatim da je Kvaternik bio komadant HOS-a ( imace Kvaternik smenjen 1942, a HOS osnovan 1944 ), da je Kvaternik propisao rasne zakone ( rasne zakone je propisao Pavelic i objavio u hrvaskim novinama 01.05.1941, inace zena od Kvaternika je bila Jevrejka, koja je posle startovanje rasnih zakona u NDH , izvrsila samoubistvo ), Kvaternik imao komandu nad svim logorima NDH i da je ucestvova u zlocinama u njima ( Sve logore u NDH je drzala ustaska obrana, a njihov komandant Luburic, kojeg je Pavelic mora da obuzdava, a u logore NDH niko nije imao pristup osim UO).....
O tome je vec ko je mogao da ide u PTS, UO, CR...a kako su domobrani bili mobilisani, i jos da je medju njima bilo i Srba, kakav je bio odnos izmedju ustasa i domobrana, da je bio veci broj domobrana, nego ustasa, da su domobrane dezertera slali u Jasenovac, gde su ustase ubijali....
Istorijske cinjenice bane jednostavno ignorise, i prica svoju pricu ....

citirao sam tacno i od reci do reci tvoje falsifikate i trazim da to dokazes gde sam ja napisao,banetove faslifikate vise niko ni cita.
Inace kada je treba da dokazujem nesto onda bane trazi izvor izvora, tj original originale, dnk i broj cipela. Ali u slucaju Jovovica i samo njegove price, bez ikakvih dokaza i svedoka, i za koju cak i srpski istoricari kazu mozda ...bane je odmah proglasio aksiomom
![]()

a da ti ili ko god je nadlezan konacno pocnes da reagujes na konstantne falsifikate, lazi , izmisljanja i slicno umesto da citas i opominjes mene kad reagujem i citatima dokazem da je napisao laz ili da je falsifikovao ??Да се смирите вас двојица.
ti uspeo da opvrgnes nesto od dokaza svojim argumentima jedino kad si sam sebe opovrgavaobane ponivi spamuje temu i nema nista konstruktivno da kaze, svi njegovi postovi samo zagadjuju forum, i sve sto ''dokazi'' mu se svode na rekla kazala , kada se bane uhvati u falsifikatu, onda trazi da se citira, kada se citira onda se svadja sam sa sobom, zasto je to uradio. Da se vratim na temu:

Ti falsifikujes sam sebe i jos se hvalis timeti uspeo da opvrgnes nesto od dokaza svojim argumentima jedino kad si sam sebe opovrgavao![]()

dakle i dalje nista od onog tvog "mozda"Ti falsifikujes sam sebe i jos se hvalis time
![]()

dakle i dalje nista od bilo kog tvoga dokaza rekla - kazaladakle i dalje nista od onog tvog "mozda"![]()

od kog "mog dokaza"dakle i dalje nista od bilo kog tvoga dokaza rekla - kazala![]()

Ti trebas da naucis kako da otvoris klip za kojim se mucis vise od dve nedeljeod kog "mog dokaza"
ja vidim samo da od onog tvog "svi istoricari negiraju" , do "mozda je" a na kraju nema toga nigde![]()

klip koji ti nisi nikad postavio jer NE POSTOJITi trebas da naucis kako da otvoris klip za kojim se mucis vise od dve nedelje
![]()

bane sada falsifikuje sam sebe, jer je on upravo postavio"" taj klip koji ne postoji ""post 632 na ovoj temi strana 26klip koji ti nisi nikad postavio jer NE POSTOJI![]()