>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrs depp:
Dragi moji pozivam vas sve koji ste članovi posade Black Pearl-a da zajedno 25.maja sakupimo se u Domu Sindikata i kao pravi pirati zaplovimo u avanturu zvanu-Pirates of the Caribbean 3-On the World's End!!!!!! mislim da je krajnje vreme da krenemo u nova pustošenja :D :D :D :D

daaa to nove pljacke i poharee :twisted: a onda cu da za moju posadu spremim vocnu tortu :grin:

mrs depp:
he,he mmmmmmljac za tortu!!! e sad si me oduševio! da to neće da bude neka tropical torta sa malko ruma??
rum moze uz tortu a inace je od ananasa i ima kolutice od kivija odozgo a moze i neka banana da se recne ispod kivija po zelji :-D to je moja cuvena torta sa filom od jaja i patispanjem natopljnim sokom od ananasa bas je onako mljac ;-)

sofffy:
Awww...nazalost vam se necju mocji pridruziti...Bicju u nekim drugim morima! Ali moj duh cje biti uz vas,prijatelji! :D
:( :( :( soffy ali zašto??? EVO SAD SAM NEGDE PROČITALA DA JE IPAK KOD NAS ZAKAZANA PREMIJERA ZA 23.MAJ ŠTO ZNAČI PRE SVETSKE PREMIJERE 24.MAJA.....MADA JA MISLIM DA JE TO IPAK DEZINFORMACIJA...NE MOGUĆE U SRBIJI PRE SVIH.....

mrs depp:
:( :( :( soffy ali zašto??? EVO SAD SAM NEGDE PROČITALA DA JE IPAK KOD NAS ZAKAZANA PREMIJERA ZA 23.MAJ ŠTO ZNAČI PRE SVETSKE PREMIJERE 24.MAJA.....MADA JA MISLIM DA JE TO IPAK DEZINFORMACIJA...NE MOGUĆE U SRBIJI PRE SVIH.....
Ja sam u nekim daljim morima...faraway od vas...

A ovo za premijeru je mogucje. U nasha kina (banjaluka) filmovi dolaze chetvrtkom. pa chak iako je najpopularniji film,i bilo koji datum da mu je premijera,u nashem kinu cje biti prikazan chetvrtkom. To je dosad bilo da lotr3,spajdermenom,betmenom i hari poterom(IVdio)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back