>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Captain Jack Sparrow:
Eeee crni kapetan sada dosao kuci , a krenuo sam na put juce ujutro u dva ... i do sada sljakah , al neka bice zlatnika za djerdan :wink: :-D
Kako ti se radujem :grin: ,pa jos kada nesto nosis :lol: ,a jos ako je za ....mene.... :-o ,uh ,ne mogu ti opisati...nego da ne dangubimo,daj te zlatnike da brojimo :grin: :grin: :grin: ....

opijum:
Cao, komsinice :D hm, izgleda da ce biti nesto od svadbe,a, ajd, skuvaj onu tvoju cuvenu kafu, da mi popijemo,sad ce i kap. ;)
Nema nista od svadbe! ama ni pomena .... resio sam necem da se zenim , jos sam u dobroj kondiciji i ocu da pljackam i klistiram ljudozdere ( mada prica se da je to klistiranje tj tusiranje debelog creva postalo popularno ovih dana .... mislim strasno...) :roll:

Captain Jack Sparrow:
Nema nista od svadbe! ama ni pomena .... resio sam necem da se zenim , jos sam u dobroj kondiciji i ocu da pljackam i klistiram ljudozdere ( mada prica se da je to klistiranje tj tusiranje debelog creva postalo popularno ovih dana .... mislim strasno...) :roll:

Nema :shock: , e, pa bas nisi fer ;) a mi se bas spremile, za svadbu, normalno ;) pa dobro, onda deder potprasi neke :lol: :evil: :lol: al' zestoko, znas vec... ;) 8-)

Captain Jack Sparrow:
Snajka sledeci put da trazis izgubljeno jagnje da ti zasviraju pa ces da cujes ... al samo da ih bude 10-ak ... pesma je superrrrr 8-)

Ajde, kolko znam ti trazis snajku :lol: ,a i malo-malo, pa se izgubis 8-) , ja ostajem pri 'mesecini", joj.....joj....a ti kap., slusaj to jagnje s njih desetak :lol: slusamo svi sta volimo, ajd' pa uzdravlje....joj....joj :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back