- Poruka
- 16.674
Zasto Mijate ode u fiorentinu!??!??...zasto,zasto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ti se radujem :grin: ,pa jos kada nesto nosisCaptain Jack Sparrow:Eeee crni kapetan sada dosao kuci , a krenuo sam na put juce ujutro u dva ... i do sada sljakah , al neka bice zlatnika za djerdan :wink: :-D
,a jos ako je za ....mene.... :-o ,uh ,ne mogu ti opisati...nego da ne dangubimo,daj te zlatnike da brojimo :grin: :grin: :grin: ....don't panic:Bando gusarska!
Ubih se tražeći brod po Kribima!
Čim odeš malko u švrljanje, oni odmah nestanu... Odu putem pljačkanja, bluda i svih resto nemorala!
pa skoro da si u pravu , jednio sto su nas premestili moderaqtori kad su ukinuli upoznavanja i eto nas sada ovdi 8-) 

.>>>Meni je zanimljiv kao ovaj drugi BB.....Big Brother.... ;-) ;-) ;-)Mannibals:Kapetane...zanimljiv si ko...BB show...you *****!!!!....aaaahah...>>>
...
dommino:Meni je zanimljiv kao ovaj drugi BB.....Big Brother.... ;-) ;-) ;-)
dommino:Moze,mislim kafa... :grin:
dao bi i ja tebi nesto da suck ali se bojim odgrisces miMannibals:Kapetane...zanimljiv si ko...BB show...you *****!!!!....aaaahah...>>>
...
Nema nista od svadbe! ama ni pomena .... resio sam necem da se zenim , jos sam u dobroj kondiciji i ocu da pljackam i klistiram ljudozdere ( mada prica se da je to klistiranje tj tusiranje debelog creva postalo popularno ovih dana .... mislim strasno...)opijum:Cao, komsinicehm, izgleda da ce biti nesto od svadbe,a, ajd, skuvaj onu tvoju cuvenu kafu, da mi popijemo,sad ce i kap.
![]()
Captain Jack Sparrow:Nema nista od svadbe! ama ni pomena .... resio sam necem da se zenim , jos sam u dobroj kondiciji i ocu da pljackam i klistiram ljudozdere ( mada prica se da je to klistiranje tj tusiranje debelog creva postalo popularno ovih dana .... mislim strasno...)![]()
al' zestoko, znas vec... lily-sid:...ehhhh... :-?
..TRUBACI.... rikverc!!!
lily-sid:..hehe.. moj covek... TRUBACI....ajd sad onu moju...
.....ja sam zapamtila moju.........mesecina.....mesecina....joj....joj.....i......
Ma jok more sweet sister nego da zasviraju izgubljeno jagnje ! ! !opijum:Jbt, a koju :shock: ili.....kog.....ja sam zapamtila moju.........mesecina.....mesecina....joj....joj.....i......
![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Ma jok more sweet sister nego da zasviraju izgubljeno jagnje ! ! !
veceras nista ne razumem
Snajka sledeci put da trazis izgubljeno jagnje da ti zasviraju pa ces da cujes ... al samo da ih bude 10-ak ... pesma je superrrrr 8-)opijum:a koja ti je to pa pesmajbt., izgleda da sam zaljubljena
veceras nista ne razumem
![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Snajka sledeci put da trazis izgubljeno jagnje da ti zasviraju pa ces da cujes ... al samo da ih bude 10-ak ... pesma je superrrrr 8-)
,a i malo-malo, pa se izgubis 8-) , ja ostajem pri 'mesecini", joj.....joj....a ti kap., slusaj to jagnje s njih desetak
slusamo svi sta volimo, ajd' pa uzdravlje....joj....joj

e djavolice jedna