Opet si se nalupetao i iz aviona se vidi da si teski nemac pojma i da si crnca video samo na TV-u i jedino sto znas o njima je verovatno samo ono sto si procitao na nekim debilnim desnicarskim portalima.
Inace za tvoju informaciju IQ jeste promenljiva forma jer mozak je isto "misic" koji se trenira i jednostavno obrazovanjem, ucenjem i treniranjem sivih celija i IQ raste, mislim neka dva deteta od recimo 15 godina imaju isti IQ i sad ukoliko ovaj jedan od tad zapostavi bilo kakvo ucenje, vreme provodi cirkajuci pivo ispred trafike, pricajuci gluposti (mozda slicne kao tvoje) , gledajuci neke idiotske reality programe i slusajuci neki turbo-folk ili slicnu kretensku muziku a drugi za svo to vreme radi na sebi, uci, cita, trenira sive celije da vidis kako ce i njihov IQ drasticno da se razlikuje posle nekog vremena, isto kao i recimo 2 klinca koji su zajedno nesto trenirali a ovaj jedan prestao da trenira i skroz se zapustio a ovaj drugi je nastavio da trenira jos intenzivnije i nakon nekog vremena jedan ce tu da se pretvori u pihtijastu masu koja ne lici ni na sta i mozda i neke zdravstvene probleme navuce dok ce ovaj drugi da bude zategnut kao sajla, slicno je i sa IQ, takodje univerzalni test ili mera za opstu inteligenciju ne postoji, jer ima gomile vrsta inteligencija, kao sto su vizuelno-prostorna inteligencija, verbalno-lingvisticka inteligencija, telesno-kinesteticka inteligencija, logicko-matematicka inteligencija, muzicka inteligencija, socijalna inteligencija, egzistencijalna inteligencija, naturalisticka inteligencija, itd.
Inace da taj Nigerijac iz silikonske doline je bio covek sa najvisim IQ-om na svetu, sad moguce da vise nije, da mu je neko preoteo titulu, ne zna, no to nije ni toliko bitno.
Inace NE, generalno belci nisu inteligentniji od crnaca, konkretno i iz iskustva, upoznao sam solidan broj crnaca, uglavnom su svi inteligentni ljudi, obrazovani,govore po par jezika, itd, pa cak i oni neki koje znam i koji nemaju bas neko obrazovanje i slabo su informisani o nekim stvarima opet video sam po njima da su inteligentni da imaju kliker, da znaju kako sa ljudima, kako da te sarmiraju, kako da naprave nesto, kako da zarade neki novac , itd sto opet zahteva neku inteligenciju.
A sto se tice africke kulture , pa mnoge njihove kulture su jake stare i bavili su se recimo umetnoscu, trgovinom, naukom i tako nekim stvarima dok su Evropljani mahom jos uvek ziveli po pecinama i bili lovci-sakupljaci.
Uostalom nisam ti ja uciteljica , ono recimo imas muzej africke umetnosti na Dedinju pa ima nesto od toga, ono ukoliko te zanima sam ces naci, ali tebe ocigledno ne zanima, tebe ocigledno zanimaju samo neki idiotluci i destruktivne stvari i kako unaokolo da pises gluposti i siris neki hejt i negativnu energiju jer si verovatno pun nekih svojih licnih frustracija i kompleksa.
Joj crnacki monstrumi i silovatelji , inace jeste da, ono prosetaj negde gde ima crnaca i ono kako setas gradom sa obe strane ulice onako poredjan spalir crnackih kurceva i samo cekaju koga ce da siluju, opet lupas gluposti i stvari o kojima nemas pojma, a realnost jeste da gotovo sve te serijske ubice, silovatelji i ti gnusni zlocini kao sto je recimo onaj manijak Fricl koji je rodjenu cerku drzao u podrumu i silovao 20 godina ili Brejvik ili Carli Menson ili ti razni po SAD sto malo pa malo upadnu naoruzanu u neku skolu, trzni centar, crkvu pa pobiju desetine ljudi svi su pretezno belci.
Sto se tice udela kriminala pa logicno da je veci u crnackoj populaciji kada znamo da je crnacka populacija dobrim delom marginalizovana, izolovana i da je najveci deo njih muka naterala, mislim i ovde kod nas recimo 90-ih je procenat kriminala bio neuporedivo veci nego recimo 70-ih i 80-ih godina, logicno jer smo bilo isto zatvoreni, getoizirani i marginalizovani i okolnosti i atmosfera su bili mnogo losiji nego pre 90-ih.
Inace u vezi Azijata moracu da te razocaram, azijske bande sacinjene od Azijata su takodje veoma destruktivne, opasne i veoma brojne i raspostranjene po SAD, pogotovo recimo kineske i vijetnamske bande, kao sto su recimo 14K, Ghost Shadows, Snakehead, Flying Dragons, Black Dragons, Wah Ching, Jackson Street Boys, Asian Boyz, BTK, Canal Boys, Dragon Family , itd tako da proporcijalnu procentu stanovnistva u SAD verovatno ima vise azijatskih bandi nego crnackih, inace latino bande su takodje brojnije i rasprostranjenije od crnackih.
Inace u SAD sistem jeste truo da truliji ne moze biti, i SAD nisu najjaca svetska ekonomija vec je to Kina a SAD ni nema pravu odnosno realnu ekonomiju koja se zasniva na realnoj proizvodnji, vec ekonomija im je prazan napuhani balon i njihova ekonomija se zasniva na stampanju novca bez pokrica, raznim bankarskim transakcijama, manipulacijama berzi i osiguravajucih drustava i uopste manipulaciji brojkama i statistikama, pa realno ni sami Amerikanci vise ne veruju da su najjaca svetska ekonomija jer je i njima postalo jasno da nisu, kao sto je i nama jasno da uprkos tome sto Vucic i njegovi zgibudani pricaju da nemamo najveci rast BDP-a u Evropi i da nismo medju najjacim evropskim ekonomijama vec smo na dnu po gotovo svim parametrima.