Black and White

supej, ne mogu ti dam reputaciju.
nismo snebivljivi
mg2376-1.jpg

Мхм... јест одлична комбинација хаотичности у минималистичкој форми...
(уф што знам те стране фенси речи хехе)

Pre nego što olistaju,bilo bi dobro uloviti lepo vreme i izvući maksimum iz tog divnog motiva.
Mada,znajući da je !JO ekspert za fotkanje iz auta u pokretu,male su šanse da ćemo videti još koju verziju.:lol:

Tek sad videh ostatak komentara.;) Razumela sam te.:D

P.S.Ne vidim tu haotičnost,lepe krošnje,kao počešljane.:zaljubljena:

Poslednja izmena:
Па, како, наспрам оволиког негативног неба оволико неутралне и хомогене земље, права стабла и... грање... ови млади прутићи ка небу, танки, а тек мало озбиљнија стабла ка земљи... а средина... чист хаос испеплетаних грана...

Па, како, наспрам оволиког негативног неба оволико неутралне и хомогене земље, права стабла и... грање... ови млади прутићи ка небу, танки, а тек мало озбиљнија стабла ка земљи... а средина... чист хаос испеплетаних грана...

Haos ili ne,bitno je da nam se sviđa.:heart:

Nije haos.:zcepanje:

Pre nego što olistaju,bilo bi dobro uloviti lepo vreme i izvući maksimum iz tog divnog motiva.
Mada,znajući da je !JO ekspert za fotkanje iz auta u pokretu,male su šanse da ćemo videti još koju verziju.:lol:

Tek sad videh ostatak komentara.;) Razumela sam te.:D

P.S.Ne vidim tu haotičnost,lepe krošnje,kao počešljane.:zaljubljena:

:lol: Da, tako je - i ova je iz auta. Mozda cu kroz koji dan provozati opet tuda ali nece ni tog puta biti sanse za zadrzavanje i slikanje. Sada su krosnje vec sigurno pune lisca pa mozda to uslikam ali nece sigurno izgledati interesantno kao bez lisca - kao procesljane :D

Drago mi je da vam se svidja:)

Back