BJESOVI

Prvo sto sam od bjesnih bjesova slusao je album 'sve sto vidim i sve sto znam' prvi utisak snazni tekstovi kakvih u tom stilu NEMA na domacoj sceni (a ni na stranoj koliko znam nema puno) a o muzici sam pomislio 'pa moglo je to malo zesce'. A onda sam ih cuo i video uzivo i razbio dilemu o tome koji od nasih bendova najbolje zvuce.Znaci utisak koji sam stekao o njima posle koncerta se utrostrucio.Bjesove volim jer su jedan od rekih bendova u svetu koji BOLJE zvuce uzivo nego na cd, i sva ta atmosfera na bini je AAAAAAAAAAAA...

ovako izgleda omot:

R-1736639-1240081055-1.jpg

haha slika sa omota je sa zadnje svirke koju su imali na Kalemegdanu 27 septembra :D
Marinkovic je izvadio ovu gitaricu slomio je i bacio u publiku i tom prilikom je pogodila nekog celavog lika haha do jaja!!!

nije kompilacija novi album koji se razlikuje od ostalih pesme su krace i malo drugacija tematika kao sto neko pomenu "o ljubavi".
Mada stvar "laku noc" je napravljena u pomen jednom njihovom dobrom prijatelju i ona se vrtela odavno kao i "bolje ti" i "besan pas''.

kako to drugačiji a o ljubavi..

pa o čemu je onda 'Sve što vidim i sve što znam'? ovaj album je light verzija njega. al ne kažem, dobar je skroz. Istina, Kad se ruke moje vezane razdvoje, Ko te vide taj se seća

Back