Bivshi i bivshe...

Mnogi su ozenjeni, i kad ih sretnem sa porodicama, ne osecam ama bas nista, kao da nikada i nismo bili zajedno....
Ali....
Postoji jedan o kome vec godinama neznam nista, jer ne zelim da saznam....
...i kad bih njega videla sa zenom i decom, mislim da bih to jako, jako tesko podnela....

Koliko se Vashih bivshih devojaka ili tipova udalo tj ozenilo i kako je to delovalo na vas? :twisted:

Ја лично сам припомогао удаји неких мојих бивших, тачније, њима трима...
Радује ме кад видим да су пронашле оно што су тражиле...
Нек' су оне мени срећне...
На крају крајева, и ја сам срећан с овом мојом, а све моје бивше су у већој или мањој мери заслужне за то.
Како онда да ја њима не желим срећу?

Da iskoristim priliku i zahvalim se svojim bivsim ljubavima. Hvala vam sto sam vas volela, hvala sto ste me voleli, drago mi je sto postojite, sto ste me obogatili i hvala vam na danasnjoj radosti mog zivota. :P:lol:
A najvise zahvaljujem onom zbog koga sam vaskrsla u hriscanina. :lol:

Dvojica su ozenjena: jedan ima cerkicu, drugi ceka sina u oktobru, treci je u vezi pred brak (samo da se vrati iz vojske), cetvrti... Ne interesuje me - kreten, peti - kao ozenice neku klinkicu 80 godiste cim bude zaradio dovoljno para, sesti - nemam pojma, nisam se cula ni videla sa njim od onda, sedmi - obecao je sebi i zenama da se nikad nece ozeniti! Ja singlica - and loving it!

klinkica 80. godishte? :dontunderstand: Neko od skoro 30 je klinkica? :think:
@tema
na svu srecu, nisu se zenili, (uglavnom su svi josh mladi za zenidbu, a i nije ih bilo mnogo).... svi osim jednog mogu da se zene slobodno shto se mene tice...osim jednog...tacno bih se :dash: kad bi se on ozenio :eek:

Back