Bivša zaposlena: U EPS radi preko hiljadu ljudi koji ne dolaze na posao

sta je poenta?

postavi se VIDEO DOKAZ O CEKIRNAJU PREKO 100 KARTICA, koje se drze u ormanu, i gde se jasno vidi da ti ljudi ne dolaze godinama na posao, a primaju uredno plate, i onda pocnu botovi raspravu o tome zuta banda - sns?

klasika
to im je posao, pa oni su upravo ti koji ne dolaze na taj posao vec rade ovo sto rade, botuju

umesto da svako normalan to osudi i [postavi pitanje, a zasto se taj ne privede u javno tuzilastvo i ne ispita sto se ne utvrdi ko stoji iza njega, i ko je zaposlio sva ta lica koja godinama ne dolaze na posao?

imamo dokaze par ekselans

Чекам информације о Мегатренд Лондон универзитету. Јел то уопште постоји ?
ce postoji ako treba!

pa jel narodni poslanik becic zavrsio SREDNJU SKOLU SA 23 GODINE?
i posle i fakultet!

i master!
i doktorat!

a do 23ce prao covek autobuse!

i ti jos pitas dal postoji?

Inace Ministarstvo nauke je izdalo sapostenje povodom EPS afere....
Jos 1890 je dokazano da izvesni ljudi mogu prolaziti kroz zidove ogranicen broj puta......
To je i naucno dokazano , pri tome su pri prolazu kao u nekom drugom svetu....
Medjutim, onome ko je to proucavao, desilo se jednom prilikom da je prosao kroz zid i nije izasao na drugu stranu zida....

Ministarstvo nauke je spremno da finansijski pomogne porodicama ako takvih slucajeva ima u sistemu EPS, sa desetomesecnim iznosom plata kao i besplatnim skolovanjem i vrticem za svu decu takvog zaposlenog..

Poslat je predlog inzenjerskoj komori Srbije da u buduce evidentira takve slucajeve , da bi se naucno izucavali i dao doprinos nauci...i izdala licenca za takve slucajeve..

Iz inzinjerske komore odgovaraju da njihovi ljudski kapaciteti trenutno ne mogu da obave takav obim posla pa ce zaposleni u EPS koji prolaze kroz zidove i na dalje morati da rizikuju svoje zivote tim prolascima bez strucnog nadzora inzenjera i naucne javnosti..

Za sve izgubljene radnike EPSa usled prolaska kroz zidove....slava im...

Screenshot_20220419-034249_Twitter.jpg

https://nova.rs/vesti/hronika/video...-preko-hiljadu-ljudi-koji-ne-dolaze-na-posao/

Tokom rada u Unutrašnjoj kontroli JP Elektroprivreda Srbije, Nataša Prišić, koja je od 20 godina rada u EPS-u poslednjih šest provela u tom sektoru, razotkriva da se u Elektrovojvodini, na platnom spisku vodi više od 100 radnika koji ne dolaze na posao. Do te brojke stigla je u kontroli samo prva dva sprata zgrade tog preduzeća u Novom Sadu. Brojka bi bila daleko veća da je uspela da stigne do poslednjeg, dvanaestog sprata ali nije jer je zaustavljena od strane rukovodilaca i političara. Ona tvrdi da u sistemu EPS-a širom Srbije, ima više od hiljadu ljudi koji se nalaze na platnom spisku, a ne dolaze na posao.

Prišić, inače specijalista korporativne bezbednosti, u razgovoru za list „Nova“ prepričava svoje iskustvo tokom rada u Unutrašnjoj kontroli i nadzoru poslovanja u Novom Sadu, kada ujedno kreće i njen progon u EPS.

„Mi ulazimo u redovu kontrolu praćenja prisutnosti na radnom mestu. Odlučili smo se da krenemo od prvog sprata gde se nalazi EPS snabdevanje, sektor kojim u tom momentu rukovodi Jelena Crnogorac, najbolja prijateljica gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i njegove sestre, koja je po toj liniji postavljena na rukovodeće mesto. Oni pokrivaju ljude koji se ne pojavljuju na poslu. Sa političke strane, poznat scenario, jer tako rade u EPS-u, u kome na teritoriji Srbije ima sigurno više od 1.000 takvih lica. Ja u svoj toj situaciji na sve gledam profesionalno i ne interesuje me koja je politička opcija. Već na prvom spratu utvrđujemo da veliki broj radnika nije prisutan“, priča Nataša Prišić.

Oni u stvari ne sede na svojim radnim mestima jer ih faktički nemaju. Mi smo već dobili informaciju da se kartice, koje provlače nekoliko osoba, nalaze u nekom ormanu unutar kancelarije. Imamo i snimke sa video nadzora, gde se tačno vidi bunt kartica. Osoba sa kojom ja vršim konverzaciju je došla, sela za neki radni sto, radi se inače o ljubavnici narodnog poslanika Igora Bečića, što ja u tom trenutku ne znam. Ona se dve godine pre toga nije pojavila na poslu, što smo utvrdili iz sistema za elektronsko praćenje. Na moja pitanja: Gde je bila jutros u sedam i deset kada smo došli, da li je provulkla karticu kada je izašla, da li je to njen računar, zašto ga još nije uključila...? Ona odgovara da je bila kod doktora, da je provukla karticu, iako je doktor u krugu i ne treba da izlazi. Uporedo vidimo da je njenu karticu, koja je jedna u buntu koji stoji u ormanu, provukla druga osoba, Sonja Stanković, koja je time vršila krivično delo. Računar uključuje, ali ne zna svoju šifru, a zapravo to i nije njen računar, jer se već dve godine nalazi samo na platnom spisku ali ne i na radnom mestu. Tražim joj karticu, nema je jer, je u ormanu. Sve jasno ko beli dan“, seća se Prišić.

Lopovi!!!!

evo kako se finansiraju botovi, stojko , natasa pitance za vas, jel su ovdei vase kartice? hahaha

Pogledajte prilog 1138418
Комунисти су убацили систем кога се нико последњих 30 година не одриче, изгледа.

Back