BITLSI ILI `STONSI???

 • Začetnik teme Rock-meta girl
 • Datum pokretanja

Beatles vs. Stones

 • Beatles

  glasova: 22 62,9%
 • Rolling Stones

  glasova: 13 37,1%

 • Ukupno glasova
  35
 • Anketa je zatvorena .
pa postujem The Beatles,ali se svakako divim The Stones-ima zato sto traju ovako dugo i nastupaju sa toliko zara i energije,pogotovo Mick.Slusam i jedne i druge ali ukoliko mora striktno da se kaze(posto nisam glasala)neka budu Stonesi.......
 
BITLSI ILI ROLINGSTONSI?
Bitlsi, naravno, mada daleko su oni od genijalnih ostvarenja, kako ih mnogi predstavljaju. Po mom misljenju! Mnogo su nekako uzdignuti, mislim da postoji mnogo boljih bendova iz tog vremena, koji nisu toliko popularni zato sto nisu bili komercijalni koliko i Bitlsi. Ne kazem da Bitlsi nisu bili originalni i svoji, ali nervira me nekako to sto vaze za naj naj... Mislim da nisu to toliko zasluzili, kad se pogleda sa muzicke, umetnicke strane...


Hvala na linkovima!;)
Mislim da rapidshare linkovi nemaju nikakve veze sa forumom na kom su postavljeni. Mogu da se umrtve jedino ako to obrise onaj ko je i postavio na rapidshare, ili ako se ne downloaduje neko odredjeno vreme...;)
 
Bitlsi, naravno, mada daleko su oni od genijalnih ostvarenja, kako ih mnogi predstavljaju. Po mom misljenju! Mnogo su nekako uzdignuti, mislim da postoji mnogo boljih bendova iz tog vremena, koji nisu toliko popularni zato sto nisu bili komercijalni koliko i Bitlsi. Ne kazem da Bitlsi nisu bili originalni i svoji, ali nervira me nekako to sto vaze za naj naj... Mislim da nisu to toliko zasluzili, kad se pogleda sa muzicke, umetnicke strane...Hvala na linkovima!;)
Mislim da rapidshare linkovi nemaju nikakve veze sa forumom na kom su postavljeni. Mogu da se umrtve jedino ako to obrise onaj ko je i postavio na rapidshare, ili ako se ne downloaduje neko odredjeno vreme...;)

Znam ja to. Ali, nisam navela kakvih problema imaju, vec samo da ih imaju. A objasnicu ti sutra u skoli sta je, i kako je, kad budes doneo tofife.;)

A sto se tice ovog prvog pitanja, naravno da postoje, ali ovde je postavljeno pitanje Bitlsi ili Stonsi, i ljudi odgovaraju na to pitanje. Niko nije rekao da su oni bolji od svih bendova, vec od Stonsa.
Dobra ti je slika...;)
 
http://www.myspace.com/thebestbeatbeatlestributeband

l_99fcc3069b924ce4a263b6cceb3aa5ed.jpg


VECERAS, 08. MAJ, PETAK... svirka u hotelu Moskva, na Terazijama... pocetak u 21:30h, ulaz slobodan

Anyway... BITLSI:hvala:
 

Back
Top