BITLSI ILI `STONSI???

• Začetnik teme Začetnik teme Rock-meta girl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Beatles vs. Stones

• Beatles

glasova: 22 62,9%
  • Rolling Stones

glasova: 13 37,1%

• Ukupno glasova
    35
  • Anketa je zatvorena .
Angie je bila proglasena za pesmu stoleca ali se ne secam koji je to casopis pravio anketu.
Inace, slazem se da imaju i boljih pesama. Angie sam stavio na brzinu.
Bila bi dobra i anketa koja je pesma bolja. Jedna od Bitlsa i jedna od Stounsa. Pa koja pobedi. ;)
Ma daj ne lupaj,angie pjesma stoljeca??Nebuloze..
Billie Jean je nekoliko puta bila proglasavana pjesmom stoljeca...

Angie je bila proglasena za pesmu stoleca ali se ne secam koji je to casopis pravio anketu.

Časopis može da kaže da je Jelena Karleuša pevačica,pa ona nije.

Bila bi dobra i anketa koja je pesma bolja. Jedna od Bitlsa i jedna od Stounsa. Pa koja pobedi. ;)

Čemu?
Da bismo se prepirali:e ovi su bolji!
Svako sluša šta voli.

-tema
The Rolling Stones

Zasto u tome vidis prepirku? Ja vidim merilo ukusa. Da li ti i ovu temu vidis kao prepirku? :sad2:

Trenutno ne.

Ali kad ti je moonwalker rekao/la:ne lupaj! to je neprimereno.
Još kad bi bila anketa...
Uvek duđu oni koji se prave pametni i smatraju da su samo oni upravu,
zatim kreću uvrede (slično kao gore) i ako je taj kome je uvreda upućena-plahovit,
tema prestaje da bude tema.;)
Nadam se da se razumemo.

Rolling Stones...
Beatles smaraju...

Ja kad kod odgovaram na teme tipa vs,i glasam za bend,radije dam objasnjenje zasto taj bend gotivim/volim,nego da uvredim drugi...dobar,ovo nije uvreda,ali lako je reci da Beatlesi smaraju.To je najcesce objasnjenje. Zato sto je vecina cula tek par pesama (:

A ja cu prva predloziti pesmu Beatlesa-And I love her za pocetak, pratim svoje raspolozenje (:

I George opet pokazuje koliko je genijalan:D

Poslednja izmena:
Ja kad kod odgovaram na teme tipa vs,i glasam za bend,radije dam objasnjenje zasto taj bend gotivim/volim,nego da uvredim drugi...dobar,ovo nije uvreda,ali lako je reci da Beatlesi smaraju.To je najcesce objasnjenje. Zato sto je vecina cula tek par pesama (:

A ja cu prva predloziti pesmu Beatlesa-And I love her za pocetak, pratim svoje raspolozenje (:

I George opet pokazuje koliko je genijalan:D

Jeca je rekla što treba:super:..osjeti se muzichki ukus izvjezhbavan mjesecima i mjesecima slushanja muzike..btw ne mogu da vjerujem da je i ona primjetila koliko je George bio u cijeloj toj prichi vazhan..ko ne vjeruje, neka poslusha njegove solo radove..

Jeca je rekla što treba:super:..osjeti se muzichki ukus izvjezhbavan mjesecima i mjesecima slushanja muzike..btw ne mogu da vjerujem da je i ona primjetila koliko je George bio u cijeloj toj prichi vazhan..ko ne vjeruje, neka poslusha njegove solo radove..

:D

Ja inace mnogo volim da istrazujem,ne samo o muzici,nego i o njima samima,onome sto ih inspirise..
Ako budes u prilici da naletis na Claptonovu autobiografiju,lepo je procitati ((; S obzirom da su George i on bili bliski prijatleji,a poznavao je i Paula i Johna,ima stvarno zanimljivoh stvari.

Back