BITLSI ILI `STONSI???

 • Začetnik teme Rock-meta girl
 • Datum pokretanja

Beatles vs. Stones

 • Beatles

  glasova: 22 62,9%
 • Rolling Stones

  glasova: 13 37,1%

 • Ukupno glasova
  35
 • Anketa je zatvorena .
Za BITLSE a STONSI su bila jedina grupa iz 60tih koja je bila popularna skoro kao i BITLSI sve ostale grupe su bile samo imitacije BITLSA.Bilo je ipak i drugih muzicara i grupa (kao sto su npr. Bob Dylan,The Doors,Jimmy Hendrix itd.) izuzetno jakih iz 60tih ali je popularnost BITLSA - Bitlsomanija bila izuzetno jaka pa su donekle ostajali u senci!
Mick Jagger me uopste nenervira a u isto vreme volim i STONSE samo sto BITLSE obozavam!
Uopste Bitlsi i Stonsi nisu mnogo na sebe gledali kao na konkurenciju i zavideli jedni drugima vec su pretpostavljam bili zadovoljni i jedni i drugi svojim uspehom pa je bilo i dobre saradnje izmedju njih.1967god. Mick Jagger i Keith Richards prisutni su u publici za vreme TV prenosa koji je preko satelita prenosio pesmu koju su izvodili Bitlsi "All You Need Is Love" iste godine 1967 John Lennon i PaulMcCartney rade sa Stonsima na pesmi "Sing This All Together" gde John Lennon i Paul McCartney pevaju pratece vokale.
1968 Stonsi pozivaju John Lennon-a da ih predstavi pred nastup u Rock'N'Roll Circus pre nego sto ih je predstavio bio je i prisutan skoro celo vreme a i izveo je i pesmu "Yer Blues" sa grupom Dirty Mac koja se sastojala od Eric Claptona(Cream),Keith Richards(Rolling Stones),Bubnjar je bio M.M. bubnjar Jimmy Hendrixa i Yoko Ono je sa Dirty Mac izvela jednu pesmu.

1974 god. John Lennon i Mick Jagger postali su veliki prijatelji dok je bio na svom "Izgubljenom Vikendu" cesto su se vidjali i izlazili zajedno ali kada se John Lennon vratio ponovo da zivi sa Yoko Ono nije vise zbog Yoko Ono mogao da uspostavi uopste nikakav kontakt sa Mick Jagger-om i ako je Mick Jagger cesto puta ostavljao ali na sporedna vrata poruku Lennon-u da li bi da izadu negde zajedno,Lennon nikad mu nije odgovorio.

The Rolling Stones Rock'N'Roll Circus 1968

Fooling around with Mick Jagger at the Record Plant recording studio in the early 1970s.
 

Prilozi

 • w-mickjohnyoko1.jpg
  w-mickjohnyoko1.jpg
  77,6 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:

Back
Top