Bitkoin propao.

Iza velikog novca stoje krv, tuđi životi, jak želudac da se svari stvar, trovanje tuđe dece, prodavanje i komadanje ljudi, prevoz oružja i roblja na crno i sl.
Ja... za to stomak nemam.
Držim se onoga što zaradim, i preko mi ne treba, a trebalo bi mi, da se razumemo.
Laka lova?
Pa ja ne znam kako laka lova funkcioniše, prvo!
Neko tu ima da strada.... jer nema lake love.
Držaću se poslova u kojima tačno vidim kako se moja plata pravi.
:kiss:

ovo je najveći spomenik ljudske gluposti koji se maskira uz krilaticu: "sporazumni dogovor medju državama"

pyramid-dollar-bill-symbol.jpg
nemojte tako gospodine menadžeru :/
IMG_20220923_002038.jpg

ja nikad nisam usao u kripto i ne kajem se. a hteo sam da udjem,nego je bas tad poceo da propada. u ovom trenutku,kopanje koina kosta vise nego potrosena struja,tako da jedino sto mozete je da kradete struju.
bilo je previse,znaci na milione malenih debilcica,kako ovde tako i u svetu,koji su se ponadali da ce sedeti u fotelji dok kompjuteri i graficke kartice rade za njih i prave milione. previse dece,kidova,ali takodje i starijih ljudi. koliko puta ste procitali recenicu "kripto je buducnost, kripto je finansijska stabilnost,nacin da se zaobidju banke,karticna placanja i monetarni sistem" hahaha...kako su se samo nadali tome.
ta logika masina radi sama dok ja lezim ne deluje bas logicno i ubedljivo, moramo priznati...ima stvari koje donose novac po principu neke automatizacije,ali ovo je ipak previse. nerealno je.
Propo ko mooda kroz icepene gaće.

ta logika masina radi sama dok ja lezim ne deluje bas logicno i ubedljivo, moramo priznati...ima stvari koje donose novac po principu neke automatizacije,ali ovo je ipak previse. nerealno je.
cisto da te obavestim da je trenuntno 2022 godina. Bitcoin nije ni napravljen tako da zauvek ti lezis dok masina rudari i zgrce lovu, to je moglo tako pre 10ak godina, mada tada nije vredeo skoro nista. ali, da si tada poceo da rudaris, verovatno da bi sada imao stotine miliona na raucunu i drugacije misljenje o bitcoinu imao.

Папир на коме пише твоја куповна моћ.
Што је већа цифра, већа ти је и моћ ...
Da, koliko umeš da se prodaš toliko i imaš te kupovne moći. Zbir novčani.
Koliko si koruptivan toliko i imaš.

Izuzeci su oni koji su nadigrali konkurenciju i zadobili tržište na fer i pošten način. Ali i oni se koruptiraju vremenom..

Da, koliko umeš da se prodaš toliko i imaš te kupovne moći. Zbir novčani.
Koliko si koruptivan toliko i imaš.

Izuzeci su oni koji su nadigrali konkurenciju i zadobili tržište na fer i pošten način. Ali i oni se koruptiraju vremenom..

Много и непотребно рудариш по својим мислима !

На новцу пише колика је твоја куповна моћ,
а до ње, те моћи, си дошао тако што си био паметан, леп, похотан, покварен, способан ...
И школован, да ! :p

Или само срећан - кога брига ?
Важно је шта пише на папирићу !

И да је тај папирић важећи и признат на светској пијаци ...

Много и непотребно рудариш по својим мислима !

На новцу пише колика је твоја куповна моћ,
а до ње, те моћи, си дошао тако што си био паметан, леп, похотан, покварен, способан ...
И школован, да ! :p

Или само срећан - кога брига ?
Важно је шта пише на папирићу !

И да је тај папирић важећи и признат на светској пијаци ...
Zaboravio si i povezan...doduše to je ovo pokvaren donekle...

Pa krstarica služi za to, za rudarenje misli na e-zapisnik u obliku foruma.
Krstarica bez korisnika nema vrednost, isto važi i za papiriće koji su priznati na svetskoj pijaci svih vrednosti i upotrebnih vrednosti..

Зато сам ставио три тачке, па надовезуј све што ти падне на памет,
јер буквално све понекад може да повећа цифру на папирићу који имаш у џепу !
I da umanji.

Ali što nema svako dostojanstven život? Gde se tu vidi vrednost?
Ponuda i tražnja su jedan deo problema, ali drugi je u koruptivnosti svakoga od nas...

ja nikad nisam usao u kripto i ne kajem se. a hteo sam da udjem,nego je bas tad poceo da propada. u ovom trenutku,kopanje koina kosta vise nego potrosena struja,tako da jedino sto mozete je da kradete struju.
bilo je previse,znaci na milione malenih debilcica,kako ovde tako i u svetu,koji su se ponadali da ce sedeti u fotelji dok kompjuteri i graficke kartice rade za njih i prave milione. previse dece,kidova,ali takodje i starijih ljudi. koliko puta ste procitali recenicu "kripto je buducnost, kripto je finansijska stabilnost,nacin da se zaobidju banke,karticna placanja i monetarni sistem" hahaha...kako su se samo nadali tome.
Naravno.Ali su naši blatoidi potplaćeni od bit-lobija napravili da sve zemlje izuzev Kine idu na gašenje redovnih svojih valuti u vrlo brzi prelazak ns bitkoin kao zvaničnu valutu.Pa kao i Kina će morati da popusti jer su kod nje ljudi toliko zaluđeni bitkoinom da se snalaze kako alternativnim putevima da ga zarađuju i plaćaju njime.Maltene revoluciju će u Kini da naprave zbog bitkoina a ne zbog kršenja ljudskih prava, izrabljivanja radnika,cenzure,jednopartijskog sistema...

I da umanji.

Ali što nema svako dostojanstven život? Gde se tu vidi vrednost?
Ponuda i tražnja su jedan deo problema, ali drugi je u koruptivnosti svakoga od nas...

Бркаш бабе и жабе због интензивирања теме или заиста не раздвајаш аспекте свог постојања један од другог ?

Једно си ти као купац,
друго си ти као продавац,
треће си ти као љубавник,
четврто си ти као родитељ,
пето си ти као грађанин,
шесто си ти као спортиста,
седмо си ти у купаћим гаћама ...

Разумеш ?

Онај папирић са цифром ти је битан једино у првом и другом случају,
у овим другима није !

Мислим потребно је када идеш у лов да успут купиш цигаре,
па ти је и тад потребна нека кинта, али није она пресудна.
Исто у љубави, родитељству, родољубљу итт ...

Бркаш бабе и жабе због интензивирања теме или заиста не раздвајаш аспекте свог постојања један од другог ?

Једно си ти као купац,
друго си ти као продавац,
треће си ти као љубавник,
четврто си ти као родитељ,
пето си ти као грађанин,
шесто си ти као спортиста,
седмо си ти у купаћим гаћама ...

Разумеш ?

Онај папирић са цифром ти је битан једино у првом и другом случају,
у овим другима није !

Мислим потребно је када идеш у лов да успут купиш цигаре,
па ти је и тад потребна нека кинта, али није она пресудна.
Исто у љубави, родитељству, родољубљу итт ...
Ali ako imaš dostojanstveniji život onda si i bolji u svemu navedenom.
I kao trgovac, i kao oslonac, i kao ljudsko biće.
Nećeš zbog nezadovoljstva prihvatati da ideš u rat...nećeš biti toliko pohlepan.

Ниси им'о паре за Вадер?
Jesam majke mi ali nema gde da napišem i ne znam kako bi slikao da se vidi.Probao sam u trpezariji ali se ne vidi šta piše.Posle sam se iznervirao digao ruke i odneo u banku. :/ :/
Probaj sam.Nema veze.Probaj sa novcem ili papirićima.Nije jednostavno kako se čini. :/
Jao gde si me to pitao sad..opet sam se iznervirao sad.

cisto da te obavestim da je trenuntno 2022 godina. Bitcoin nije ni napravljen tako da zauvek ti lezis dok masina rudari i zgrce lovu, to je moglo tako pre 10ak godina, mada tada nije vredeo skoro nista. ali, da si tada poceo da rudaris, verovatno da bi sada imao stotine miliona na raucunu i drugacije misljenje o bitcoinu imao.
A šta sad mora da se radi?Ručno krampom?

Back