- Poruka
- 18.989
Ja verujem u zvaničnu verziju, da ga je izumeo autista Kreg Rajt a.k.a. satoshi nakamotoMislim da je bitkoin smišljen kao najveća svetska perionica novca za narko bande i ostale bande.
neposredno posle svetske krize.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja verujem u zvaničnu verziju, da ga je izumeo autista Kreg Rajt a.k.a. satoshi nakamotoMislim da je bitkoin smišljen kao najveća svetska perionica novca za narko bande i ostale bande.
neposredno posle svetske krize.
Pa navela si Retkost i onda ti ja pokažem da Retkost nije dovoljna da kreira vrednost.apsolutno nije tako
da, retkost/ ograničena ponudaPa navela si Retkost i onda ti ja pokažem da Retkost nije dovoljna da kreira vrednost.
Tako da za sad imaš 0 dokaza
Najvažnije je da mora da ima vrednost.da, retkost/ ograničena ponuda
Karakteristike novca su trajnost, prenosivost, deljivost, uniformnost, ograničena ponuda i prihvatljivost.
to su karakteristike novca i njegove vrednosti
neko dodaje i još jednu a to je opšta prihvatljivost
Ne bih da se ponavljam.Da ali zamisli tako neku prevaru, može i pismo Nigerijskog princa.
I ja te pitam: "Da li je ovo pismo prevara, šta misliš?"
Da li bi ti stvarno rekao: "Pošalji mu pare, i to će dokazati da nije prevara."
Dakle, to što neko daje pare za BTC uopšte nije dokaz da je on vredan.
Da, trebalo bi navesti neke druge stvari koje se smaraju vrednim, pa objasniti zašto su.Ne bih da se ponavljam.
Šta je po tebi vredno?
Kuća je vredna samo ako si vlasnik, ili i ako si i podstanar(ipak živiš u njoj)? Ili pak i prazna(kojoj nisi vlasnik ili korisnik) je dobra barem za materijal za neku drugu? ili pak samo zauzima prostor za njivu pa je bezvredna?
Zašto neka kuća vredi 50.000€ a neka 500.000£? A iste kvadrature, i sličnog materijala.
Bitcoin je digitalni svet. Važan je samo onima koji vide vrednost u istom.
To što je ti ne vidiš to je samo tvoja stvar.
Jasno je meni zašto su se ljudima bile zapalile uši za kripto, naime hteli su da se obogate ne radeći ništa.Bitcoin je digitalni svet. Važan je samo onima koji vide vrednost u istom.
To što je ti ne vidiš to je samo tvoja stvar.
Ne možeš, pošto ništa ne radi.i od bitcoina mozes da živiš.
Ljudi kupuju stvari i usluge s time. Dok god tako fercera'da ima vrednost. To tvoje" ja kazem" je cisto proseravanje...Dobro dokaži mi zbog čega Bitkoin ima vrednost.
Pošto ja kažem da nema.
Onda bi cena reflektovala u kakvom je stanju.A šta ako je ta kuća u užasnom stanju?
I onda možeš da živiš u njoj?
Pošto ti je bitkoin propao i na tržištu, to znači da su moje Neverovatne Reči bile tačne celo vreme.Ljudi kupuju stvari i usluge s time. Dok god tako fercera'da ima vrednost. To tvoje" ja kazem" je cisto proseravanje...
Ni novac to ne radi.Ne možeš, pošto ništa ne radi.
Ne pušta film, ne pušta muziku
To jeste u stvari najvažnija stvar za razjasniti, a to je zašto Fiat novac ima vrednost.Ni novac to ne radi.
Bitcoin je digitalni novac.
Lupaš gluposti, opet....Kakve veze ima šta se desilo godinu posle? Prodao si/kupio i gotovo. I ljudi uzimali kredit u švajcarcima, zahebali se pa ..? Pojo vuk magarca ...Imaš masu primera na NETu gde su ljudi sa šar bittcoina kupovali svašta, pretvorili deo u real kesh i putovali svetom. Njima je taj virtuelni novac DONEO ono što novac donosi-neku uslugu, NEŠTO...Pošto ti je bitkoin propao i na tržištu, to znači da su moje Neverovatne Reči bile tačne celo vreme.
Ne kupuju uopšte, pošto se cene nikad nisu izražavale u BTC.
Zamisli da je neko prihvatio da proda auto za 0.1 btc prošle godine, a sad shvati da je to vredno kao Šangarepa
Zato bi sad isti auto prodavao za 0.8 btc što pokazuje da to nije nikakva valuta
Naravno da se deo prevaranata obogatio, ali 100% na štetu drugih bitkoin zaluđenika.Imaš masu primera na NETu gde su ljudi sa šar bittcoina kupovali svašta, pretvorili deo u real kesh i putovali svetom. Njima je taj virtuelni novac DONEO ono što novac donosi-neku uslugu, NEŠTO...
Ne, novac je najlikvidnija Roba. To se profilisalo kao zlato, što je OK jer njime možeš nešto i zlato ima intrinzičnu vrednost.Novac je nastao kao rayvitak robne razmene-znači ti za neki novac dobiješ neku protivvrednost-i dok god je tako-kako god se to zvalo-to je TO! To ima vrednost dok god ti možeš napraviti neku razmenu za nešto drugo...
Pa, time što ti vlada pretnjama preti da moraš da im doneseš EvroDa porezi održavaju vrednost fiat valuti. Ali ne samo oni. Ceo fiskalni sistem...
Ali porez je namet, nije novac.
Novcem, digitalnim ili ne, plaćaš porez.
Porez je sistemska usluga korisnika tog poreskog sistema.
Platiš da postojiš. Takav je sistem milenijumima...
mnogo dobar covek taj nigerijski princDa ali zamisli tako neku prevaru, može i pismo Nigerijskog princa.
I ja te pitam: "Da li je ovo pismo prevara, šta misliš?"
Da li bi ti stvarno rekao: "Pošalji mu pare, i to će dokazati da nije prevara."
Dakle, to što neko daje pare za BTC uopšte nije dokaz da je on vredan.
Ima dosta sličnosti između Bitkoina i Nigerijske prevare.mnogo dobar covek taj nigerijski princ
ja mu poslao pare on mi vratio duplo kad je podigao iz banke
jos se zahvaljivao do neba, dolazio mi licno u posetu , doveo mi harem nedelju dana
ma dusa od coveka