IgnjatijeZaporoški Poznat Banovan Poruka 9.023 16.12.2010. u 12:01 - Битка за Стаљинград #101 Lautner: Против бољшевизма свим средствима! Kliknite za proširenje... Paljevino, zakasnio si jedno 65 godina. Nema vise boljsevizma.
Lautner: Против бољшевизма свим средствима! Kliknite za proširenje... Paljevino, zakasnio si jedno 65 godina. Nema vise boljsevizma.
Lautner Veoma poznat Banovan Poruka 10.741 16.12.2010. u 12:07 - Битка за Стаљинград #102 Dalibor.K: Paljevino, zakasnio si jedno 65 godina. Nema vise boljsevizma. Kliknite za proširenje... паљевина ? ја никад не касним,али тачно је да је та пошаст сведена на бедне остатке. Русија коначно дише пуним плућима.
Dalibor.K: Paljevino, zakasnio si jedno 65 godina. Nema vise boljsevizma. Kliknite za proširenje... паљевина ? ја никад не касним,али тачно је да је та пошаст сведена на бедне остатке. Русија коначно дише пуним плућима.
Добровољац Primećen član Banovan Poruka 639 16.12.2010. u 13:03 - Битка за Стаљинград #103 Die Deutsche Wochenschau 637,Немци долазе надомак Волге:
IgnjatijeZaporoški Poznat Banovan Poruka 9.023 16.12.2010. u 13:42 - Битка за Стаљинград #104 Lautner: паљевина ? ја никад не касним,али тачно је да је та пошаст сведена на бедне остатке. Русија коначно дише пуним плућима. Kliknite za proširenje... Ma svi disemo punim plucima....
Lautner: паљевина ? ја никад не касним,али тачно је да је та пошаст сведена на бедне остатке. Русија коначно дише пуним плућима. Kliknite za proširenje... Ma svi disemo punim plucima....