bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Ja i ti - mi nismo, iako smo nesto imali, - imali nesto "vrhunsko" jer smo, | iako je DOBRO voljeti sadomazohizam radili | radili to na pogresan nacin. On je na pravi, a to je POSTEN NACIN ipak nesto najbolje, i muskarac moze umjeti da bude Sadista a
Kada se obracas drugim ljudima, nikada ne pocinjes pominjanje prvo sa JA + ti vi ono, nego uvek idu svi pre ispred tebe pa tek onda kazes "i ja".
Jer je pravopisno netacno, nekulturno, nevaspitano, egocentricno i narcisoidno napisati "JA I TI smo ovo, ono".
Pravilno se pise "Ti i ja smo ovo ono". "Ona, oni, Marko i ja smo bili tu i tu", dakle SEBE NIKADA NE STAVLJAS NA PRVO MESTO.
Koliko ti ne znas pravopis i ne umes da se izrazavas, a pisao bi nesto slozenije. Hvala bogu pa fakultet nikada neces ni zavrsiti. A o ostalom sto si nakuckao - sve glupost za gluposcu kao i obicno.
Cuj, studirao godinu dve dana psihologiju i pominje termin "dusa", jedan arhaicni religiozni prezastareli koncept. Covece, nema tu duse, psihologija se ne bavi izucavanjem duse, dusa ne postoji, psihologija se bavi izucavanjem psihickog zivota, koji se dalje deli na psihicke procese i psihicka stanja. Dalje se psihicki procesi dele na kognitivne, emocionalne i konativne (voljne)...Pa se onda neko uhvati za konkretno nesto i uzucava dalje i dublje.
Kakve tvoje "duse" i ostali arhaicni izrazi i koncepti iz srednjeg veka....
Ti kakav si, da si se zanimao za nebeska tela, ne bi proucavao astronomiju i imao spiku astronoma, nego bi se bavio astrologijom i koristio takodje arhaicne pseudonaucne izraze i termine vezane za astrologiju.
Pominjes tu nekakvu "Dusu" u psihologiji, sto ne postoji niti je dokazano, ali zato najbolje dokazanu naucni disciplinu - naucnu teoriju evolucije, koja je kamen temeljac moderne medicine, genetike, biologije - NEGIRAS I NE PRIHVATAS.
Pa presmesno.