Biti u istoj poziciji

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.224
Smatram da je najbolje da u ljubavnim/erotskim vezama osobe budu slične ili iste pozicije:

tipa oboje u braku pa nađu nekog sa strane, ili oboje razvedeni, ili oboje sa decom, ili slobodni.

Mešana stanja mogu biti zanimljiva i mogu da naprave nešto značajno, ali veća je verovatnoća da bude nerazumevanja i da nema budućnosti.

Šta mislite o tome? :)

bio sam u vezi sa jednom dr. kojoj je bilo nezamislivo da sa tehnicarem bude u vezi i stalno mi je pricala kako ne razume svoje koleginice koje se kresu sa bracom ili vozacima kola hitne pomoci :mrgreen:

Njoj da.
Ima i onih koji ne žele biti sa ljudima lošijeg materijalnog statusa od sebe, samo boljeg.
Ima i onih koji očekuju zvanje da ima najmanje kao njihovo..

Ali u ovoj temi, iako je to bitno, više sam mislila na situaciju u kojoj se nalaze.

Smatram da je najbolje da u ljubavnim/erotskim vezama osobe budu slične ili iste pozicije:

tipa oboje u braku pa nađu nekog sa strane, ili oboje razvedeni, ili oboje sa decom, ili slobodni.

Mešana stanja mogu biti zanimljiva i mogu da naprave nešto značajno, ali veća je verovatnoća da bude nerazumevanja i da nema budućnosti.

Šta mislite o tome?
Zavisi šta podrazumevaš pod budućnost...začudo se budućnost našla u temi...:)

zasto onda bele zene vole crnacki qurazz?

Moze u nekom utopijskom drustvu.
Jer je pitanje koliko bi obe strane bile same kompetentne da racionalizuju svoju poziciju u odnosu na drugu.
Mozda neki sluzbenik da dodje i odredjuje statuse i parove?

Šta mislite o tome?

za čiste situacije najbolje je da oboje imaju isti status

mešana stanja retko kada naprave nešto značajno osim ako se ne upletu jake emocije pa se cela istorija prethodne veze anulira poništi otkaže kao da je nije ni bilo.

Poslednja izmena:
kakve veze ima rasa sa pozicijama u kojima se nalaze?
itekako... drugi miris koze, drugi jezik, druga kultura, neprirodno mesanje, kao kada muz vara zenu, ili zena muza, a treci ili treca je tu samo objekat zadovoljenja.

a pomenuo crnce a nisam napr kineze koji imaju malecni qurazz, pa zene nikad nemaju opsesiju kinezima kao sto imaju sa crncima sto se da videti iz gomile postova na ljisu, a u kojima si kolko se secam i ti nekad ucestvovala sa istim preferencijalom u vezi velicine rasno pomenutog :lol:

al kad bi rekla da bi volela sex sa kinezom, oma bi tvoj post okarakterisao na nacin da sam ja rasista, iako su ko sto rekoh rasisti samo zene koje bi se ebale sa nekim od 12+incha pa nek je i crn ko resavski lignit :rotf:

a de su u toj prici beli muskarci sa napr 8+ inchi, a tico?

Back