Biti sa ozenjenim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20
Dogodila mi se stvar za koju sam mislila da mi se nikada nece desiti. Zapocela sam vezu sa ozenjenim muskarcem i evo traje vec godinu dana. Ne znam sta mi se dogodilo. Nikada ranije mi ne bi palo na pamet da tako nesto uradim manje vise zbog te druge zene vec zbog sebe. Nikada ranije mi nije ni bilo toliko tesko da nekog ostavim narocito kada osecam da me laze. Govorio je kada smo pocinjali da je u toku razvod, da ce je ostaviti a evo posle godinu dana sve je i dalje isto. Sada sam vec ubedjena da me laze da je brak sa njom propast da je vise ne voli da nemaju odnose i slicno. Prekidala sam sve vec 100 puta ali se uvek vratim. Ne mogu da prekinem a svesna sam pri tom svega i koliko sam sebe ucinila jadnom.

Otvorila sam temu zbog drugih devojaka da se nikada ne upuste u tako nesto i da razmenimo iskustva i podelimo muku ako vas ima jos u ovakvoj situaciji

Uvek lazu da je brak los, da nema odnosa i sl.Ako je sve tako zasto su onda jos u braku?!Posto si ti vec sve sama napisala, ne treba mnogo da te se savetuje i da ti se pametuje.Ocigledno si svesna cele situacije, samo ti treba dobar okidac da te pokrene da prekines to.Njemu ce uvek biti dobro, a sta je sa tobom u toj prici?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back