Biti forumaš- domaćin

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DUH

Iskusan
Banovan
Poruka
5.887
Uopšte mi nije prijatno što me mnogo ljudi poznaje.
Primećujem da već unapred znam i ko će mi pisati kad otvorim temu.
A nije ni praktično, više maltene nema smisla otvarati nove teme, mislim, drugačije je kad neko nov dođe i pita za savet- ili dobije savet, odnosno savete, ili možda i ne dobije baš puno, ali u svakom slučaju retko dobija uvrede, napade itd.
Da li je vama koji ste ovde dugo isto kao meni?
Sreća i nemam baš nekih problema za otvaranje novih tema, više JA pomažem nekim novim članovima, što je valjda i normalno...
Znači, problem sa "otvaranjem" . Zatvorila sam se.

Teme se opšteg tipa, nisu zatvorenog. Skorašnje teme tiču se COVID-19 i time je diskusija opšteg karaktera. Svi ćaskaju uz devijaciju od glavne teme. Ali se ipak delimično tiče same teme. Teme kada nekome treba pomoć su, barem ja mislim, retke. A i kada postoje, postoje odgovori, nekada ozbijni, ali često neumestni.
Sećam se kada sam otvorio temu gde sam tražio savet oko "problema", od saveta je nastala potpuna devijacija od mog pritanja da sam prestao da pratim sopstvenu temu.

Ne želim da zvuči egoično ako kažem: "Ja" recimo težim da iznesem svoje mišljenje kroz jedan post. Ako OP citira moju poruku, nastaviću. Ako primetim da neko iznosi netačne informacije, onda ću to komentarisati. Eto, to je moje mišljenje o tvom postu.

• Podržavam
Reactions: DUH
Sećam se kada sam otvorio temu gde sam tražio savet oko "problema", od saveta je nastala potpuna devijacija od mog pritanja da sam prestao da pratim sopstvenu temu.
Baš o tome pričam.
Kao što postoje ljudi koji me gotive, ima nekoliko njih koji bukvalno konstantno prate šta pišem samo da bi napali. E, to već prelazi u "lično", pa se pitam ima li smisla da uopšte više otvaram nove teme.
(Evo ova funkcioniše lol :) )

Baš o tome pričam.
Kao što postoje ljudi koji me gotive, ima nekoliko njih koji bukvalno konstantno prate šta pišem samo da bi napali. E, to već prelazi u "lično", pa se pitam ima li smisla da uopšte više otvaram nove teme.
(Evo ova funkcioniše lol :) )
Komentari su komentari. Ne shvataj ih lično i problem rešen. Zar sve poznate ličnosti kada kažu nešto ne dožive velike prozivke, negodovanja, neslaganja o tome što su rekli? Poznate ličnosti ne uzimaju to za lično. Budi i ti poznata ličnost. Odbaci lične komentare.

• Podržavam
Uopšte mi nije prijatno što me mnogo ljudi poznaje.
Primećujem da već unapred znam i ko će mi pisati kad otvorim temu.
A nije ni praktično, više maltene nema smisla otvarati nove teme, mislim, drugačije je kad neko nov dođe i pita za savet- ili dobije savet, odnosno savete, ili možda i ne dobije baš puno, ali u svakom slučaju retko dobija uvrede, napade itd.
Da li je vama koji ste ovde dugo isto kao meni?
Sreća i nemam baš nekih problema za otvaranje novih tema, više JA pomažem nekim novim članovima, što je valjda i normalno...
Znači, problem sa "otvaranjem" . Zatvorila sam se.

I o meni sve "znaju"
drag.gif

• Podržavam
Paz, odgovorim na tvoju temu,ti nastavis da pricas jel ti to nedostaje,ja kulturno nastavim i ko je tu nolajfer?i opet nisi skapirala sta pise,kazem da kao ti vecina dodje ds se druzi i cetuje a mene to ne zanima ,jer kao sto znas i da ocu nemam s kim, jer me mnogi vole,koji me uvek prvi potkace,eto dokaza kolko oces

• Podržavam
Ne otvaram teme tako da nemam tih problema. Na forumu kao i u stvarnom zivotu moras da imas pricu da se nametnes i da imas grupu ljudi koja te podrzava. Vidim da je u poslednje vreme popularno da budes drzak u obracanju, da stalno nesto pametujes, onda te vecina gotivi.

• Podržavam
Ne otvaram teme tako da nemam tih problema. Na forumu kao i u stvarnom zivotu moras da imas pricu da se nametnes i da imas grupu ljudi koja te podrzava. Vidim da je u poslednje vreme popularno da budes drzak u obracanju, da stalno nesto pametujes, onda te vecina gotivi.
Pa to su misevi bez misljenja i obraza,svako iskomplexiran danas pokazuje da je bitan ako glumi psihologa u etiketiranju drugih

Koji će ti oni? (ta "većina")
I u RL keep my circle small.
Kvalitet VS kvantitet

Ne kazem da mi treba, ali ima ljudi koji preozbiljno shvataju svoj boravak i ulogu ovde.
To je tačno i zastrašujuće, kad vidim da neko živi za ovaj forum.
Ja za 5 minuta zaboravim šta je ko rekao...
A valjda zato i imam te "krpelje", ko zna, možda sam nekad razmenila sa njima nekoliko rečenica, pa se oni kasnije uvredili što im se ne sećam ni nicka, ni avatara akamoli teme o kojoj je bilo reči. I sad me bukvalno sabotiraju, nmg da otvorim novu temu, što ti kažeš, odmah upropaste.

Back