Biti dobar u krevetu!

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hajd da probamo jos jednom
biti dobar u krevetu znaci imati osecaj za trenutni filling partnera/ke(svejedno da li to znaci dugo mazenje,seks na brzaka ili nesto trece),uziveti se u njega ,spojiti sa svojim i pruziti zadovoljstvo...
pa zato verujem da ne postoji konkretniji odgovor od ovoga.....naravno da prethodno navedeno podrazumeva osobu koja oseca zeli i voli(na tren ili duze)...osobu koja oseca i postuje najpre sebe...ima tu jos ponesto za objasniti ali ovo je sustina...oni kojima je dato-shvatice

Petar_Pan:
Jel a koje to male cari? :roll: :lol:

Ma da tehnika jeste bitna... relativno... ali to je samo delic od onoga celokupnog i kompletnog...
U vodjenju ljubavi ima fizicki aspekt... daklem uciniti fizicki nekom ono sto mu se svidja... na nacin na koji mu se svidja... (moze biti razlicito) i imati iskrenu zelju i volju sve to ciniti... sa zadovoljstvom i uzivanjem (jer i moja je zelja uslovljena njenom)... kroz mnostvo raznoraznih poza...i na mnostvu raznoraznih mesta...pustiti masti na volju i imati zelju ostvariti te svoje fantazije... u granicama normalnosti naravno...
Psihicki aspekt.. je nesto sto mnogi ne razumu, a pojedini nikad ni nece... Daklem dobra je uz koju si totalno opusten... pored koje ti je prijatno... i pored koje zelis samo da lezis i da se mazis... nevezano za sex... filing... Ali najbitnije je biti opusten... a sve ostalo ce doci vremenom samo...

Meni je zao sto ne mogu nikako drugacije da ti docaram ono sto sam napisala.....:(:(:(
Tacno je da treba biti opusten,.....huh...sad kako da ti objasnim ......
Normalno je to da kada sam sa tipom da cu biti opustena jer volim da budem sa nekim ko mi odgovara i ko je isto opusten kada je samnom....
Ne mogu da ti objasnim recima...ali ono sto sam napisala to je iz mog iskustva i ja tako funkcionisem....meni se jos niko nije pozalio,:twisted: mrgreen:....naravno uz to treba jos + biti opusten,..jebozovan,voleti to sto radis,uzivati u tome,osecati strast,privlacnost,zelju,zudnju,....i sta ja znam.....Toliko do mene.....:D:D:D:D

Ма ако није ватрена и ебозовна (што у већини случајева подразумева физичку привлачниост, мада не мора да значи...некад су мање привлачне ебозовније)...џаба све...:roll: Све преко тога је додатан +.

Samantha Jouns:
Ovako prvo bitno je da voli sex,...i to jakoo,..drugo bitno je da moze skoro sve poze,..da uvek uziva u tome...da je jebozovna,..da ima rad kukovima jako dobar da dok je na njemu moze da radi svasta a ne samo da skace gore dole.....Da pusi toliko dobro da padne u nesvest posle...sto isto podrazumeva neke male cari a ne samo staviti ga u usta i sisati,....i kao poslednje da zna da mu ga drka bolje od njega....i eto ti uspesna devojka;)

Одличан маркетинг јбт...:lol:...врло храбро...и врло добро...иако си обухватила само делић, све је тачно. То је та ватра која је потребна сваком типу...иако је све само теоретски...

P.S. Хиљадарка јбт :shock: :shock: :shock: ...можда је време да се повучем...:roll:

Ljuba82:
Ма ако није ватрена и ебозовна (што у већини случајева подразумева физичку привлачниост, мада не мора да значи...некад су мање привлачне ебозовније)...џаба све...:roll: Све преко тога је додатан +.

Одличан маркетинг јбт...:lol:...врло храбро...и врло добро...иако си обухватила само делић, све је тачно. То је та ватра која је потребна сваком типу...иако је све само теоретски...

P.S. Хиљадарка јбт :shock: :shock: :shock: ...можда је време да се повучем...:roll:

Pa delic jeste nisam bas nesto vesta na recima o sexu,.....:(
Kakva Hiljadarka????:shock:

Ja podrzavam Samantu,zna znanje devojka.Da rezimiramo,Dobra devojka u krevetu je,da zraci nekom hemijom,kad me nalozi bez dodira,bez reci,kad ti se digne od jednog poljupca,kad uziva u sexu,kad stalno daje a ne trazi uvek,kad se trudi da uzivas.Kad je jebizovna,sve je u glavi,svaka devojka treba da je svesna sebe,i svoje sexualnosti,da zna materiju.Nikako da lezi ko mrtav balvan(onda je bolja desanka).Ako mi da sebe celu,opusteno moze da dobije sve od mene sto pozeli....Samanta Bravo jos jednom 2 bambija za hrabrost

lolla:
Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnu:) temu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)

Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke ;).
Lolo cuj, bitna je samo jedna stvar, da to radis bez stida, da mu pokazes svu svoju intimu, da nikad kad si naga ne drzis noge spojene, nego slobodno ih rasiri i bez ustezanja mu pokazi svu svoju ljepotu, dozvolimu da ti radi sve, uzivaj u tome vise od njega, i bices mu jedna od najboljih, ako ne i najbolja. Pamtice te svaki momak i ostaces mu u lepim uspomenama. a te price dubina ,visina,sirina,uska,elasticna,suva,vlazna, to su price bez veze. U krevetu radi sve bez komleksa. ako ti se koji pozali spreman sam na svu osudu, a isto tako ako ti budu zadovoljni javi mi...

marlon:
Uopste nisi ludaca, vec si iskrena.To je normalna osobina. Mnogi ne bi imali hrabrosti ni pola od toga da kazu.
Ajde da kazemo da je hrabrost: ali i ona ce se zasititi posle izvesnog vremena tog tipa, i popusta joj koncetracija, i ucinak u krevetu ce biti nezadovoljavajuci.(slabo ce to da odradjuje) i zbok toga je dobra promena, ma mi se samo zavaravamo sa nekim brakom, u braku nema dobrog sexsa, znas ono kad se dobije volja za promenom, tek tada dolazi do vrhunca u tome, a to je i njima isto tako potrebno kao i nama.
kako ce sad da opale po meni?

Posteno receno paradizo.I najsladji,najbolji slatkis dosadi ako ga grickas svaki dan.Promene su normalna stvar svakog coveka,zasto bi se pravili da to nije tako?Zbog vaspitanja ili sl?Pa onda imamo raspadnute brakove ili"one srecne"gde se nezna ko vise vara koga.
Potreba za promenama je u svakom coveku i sto se to pre shvati i prihvati bolje je za sve.Onda se i moze raditi na dobrom seksu na razne nacine,a retko koja veza bude neuspesna ako je seks u njoj ok i donosi zadovoljstvo na pravi nacin...

sta znam... nisam ih imao malo, ali nisam ni ebac-presretac. moralo je tu biti neceg vise nego li samo fizicka privlacnost. ali ovo mogu da tvrdim: ona koja se prepustila, uzivala, dala za dlaku vise od onoga koliko je dobila (ili se bar trudila), otvoreno rekla sta joj se svidja, sta ne, koja nije imala problema (citaj: tripova) oko svog izgleda, sigurna i jaka, a nesigurna i slaba u isto vreme, bila mi je najbolja. samo sto na pocetku veze nije tako bilo ni sa jednom, barem meni nije. posle, kada se upoznamo bolje, dobijemo na sigurnosti jedno u drugo, sasvim druga prica.

lolla:
Malo sam offtopicila na drugim temama, a nekako sam zaintrigirana da dobijem odgovor na ovo pitanje, te sam resila da postavim novu (autonomnu:) temu.
Dakle, sta se porazumeva kad se kaze da je devojka dobra u krevetu?

To je sintagma koja se non stop vucara po recnicima vecine danasnje mladezi:) al do dana danasnjeg nisam dobila konkretan odgovor.
Dakle, sta to cini devojku dobrom u krevetu? Njena elasticnost? Izdrzljivost? Dubina grla? Amplituda okreta kukova? Elasticnost vaginalnih misica? Hajdemo, bez dlake na jeziku i konkretno... ;)

Zivo, zivo me zanima!!!
Najkonkretniji odgovor koji sam uspela da dobijem je od ortaka koji je komentarisao da je devojka dobra u krevetu ako je - izdrzljiva. To mi je zvucalo kao kvalitet konja koji se priprema za trke ;).
sve shto si nabrojala spada vishe u domen medicinskih fenomena nego u karakteristike devojke koja je "dobra u krevetu". Pojam " dobra u krevertu" verovatno znachi za svakoga neshto drugo, i ne verujem da cesh dobiti ijedan pametan odgovor, sada bash nemam vremena da chitam shta je sve na temi upisano, ali popodne, obecavam.

Back