Бити центар света

..........a da probaš ti ipak da uzneš čašu nekog dobrog vinca i pomisliš na sve oe generacije ljudi kojima su sile bile mnogo manje naklonjene .

Nasmeješ se i počneš da uživaš u ostatku pada.

Jerbo ljosnuće i oni što grabe isto ko i oni od kojih grabe.

Stvar je samo u tome da li ćeš vreme provesti dižući dreku zbog pada ili uživajući u letenju.

Неразумеш, нема излаза нигде, ФИЗИЧКИ!

Неможеш ти то очигледно ни да замислиш. :)

Говориш у ветар, нико "нечује", ко чује, у једно му уво уђе из другог изађе! И намерно нече да отворе врата!

А једини који могу да отворе врата, нече, а то је власт Србије!

Кључ је у рукама законодавног тела, За сваког ко је у оваквој ситуацији, а то је правни систем и СУДство!

Они су ти који доводе Народ до овакве ситуације!

Незнам да ли си ишта разумела... :)
Puko si ko šibica!
Ja nemam taj problem!
Vidi...Kad odem na reku u ribolov,mogu da mi duvaju I Vučić I cela bulumenta tih kvazimoda I mrsimuda...
Lepota šume I reke,mir ,tišina,zajebancija s drugarima...Posle kad se vrnemo ćiku-pivkani na terasi
do ponoći,a posle ponoći se mirimo sa ženskicama I pravdamo gde smo ceo dan...
Kakva Srbija-ja živim u Liliputu ybt! Yebe mi se baš šta je ko kome kenjao u Skupštini ili što onaj ne silazi
s malog ekrana -primio se ko svinja na mlad kukuruz da ga sve boli njegovo ja...
Uvek imam pametnija posla u MOM SVETU u kom nema mesta za NJIHOV!

..........a da probaš ti ipak da uzneš čašu nekog dobrog vinca i pomisliš na sve oe generacije ljudi kojima su sile bile mnogo manje naklonjene .

Nasmeješ se i počneš da uživaš u ostatku pada.

Jerbo ljosnuće i oni što grabe isto ko i oni od kojih grabe.

Stvar je samo u tome da li ćeš vreme provesti dižući dreku zbog pada ili uživajući u letenju.
:lol:

Стање "центар света" је такво, да нити си у губитничкој позицији, нити напредној позицији, већ учврчен у неком одређеном стању, због сила зла које нападају, тј, ситуације у којој се цело друштво налази, окружење... :)

Да, добро си проценио шта је за чинити у оваквој ситуацији. :)

- - - - - - - - - -

Puko si ko šibica!
Ja nemam taj problem!
Vidi...Kad odem na reku u ribolov,mogu da mi duvaju I Vučić I cela bulumenta tih kvazimoda I mrsimuda...
Lepota šume I reke,mir ,tišina,zajebancija s drugarima...Posle kad se vrnemo ćiku-pivkani na terasi
do ponoći,a posle ponoći se mirimo sa ženskicama I pravdamo gde smo ceo dan...
Kakva Srbija-ja živim u Liliputu ybt! Yebe mi se baš šta je ko kome kenjao u Skupštini ili što onaj ne silazi
s malog ekrana -primio se ko svinja na mlad kukuruz da ga sve boli njegovo ja...
Uvek imam pametnija posla u MOM SVETU u kom nema mesta za NJIHOV!
ДРмр највечи психологу дрвне индустрије од пластике,

барем основно у психологији би требао знати, да никад неможеш упоређивати два лица са истог становишта.

Ајде у забавиште, да се научиш да извадиш прст из уста. :lol:

Nisam nikad tako sewbe dozivela,i cudno je da neko smatra sebe centrom sveta,taj nije bio dovoljno voljen od roditelja....

Напротив, у таквима је сва љубав и родитеља и овога света, као и самог Бога. :)

Осим људи на личном нивоу који су на погрешном путу. :)

- - - - - - - - - -

Pravo u centar. Da sam ja postavljač teme, ovaj odgovor bih smatrala najadekvatnijim.
Evo i muzičke podloge, prosto ne mogu da odolim:
. :zima2:

Још само кад би постала земљанин, па да почнеш да комуницираш људски, на нивоу. Да би те свако могао разумети, што значи, говори и пиши Србски, да те сав свет разуме! :)

Back