Бити безвредан човек

Обилић

Elita
Poruka
16.795

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu: Zašto su profesori odlučili da promene stranu?

https://snm.rs/studenti-filozofskog...ljaju-blokadu-uprkos-odluci-o-onlajn-nastavi/

Све у свему Нишлије кажу да је крај кад они кажу да је крај,
даље кажу да одбијају он лајн наставу јер би тако стечене дипломе биле мање цењене ...

Заборављају да су цену себе као људи тотално спустили.

Они су већ показали да умеју руку на родитеље да подигну,
а то се нигде у свету не цени.
:ljutko: :ljutko::ljutko:

Poslednja izmena od moderatora:
Meni licno se ogadilo to sto svi u Srbiji vole da spuste drugoga i da istovremeno sebe drze i kao bezvrednog i kao iznad drugih coveka..

To je zanimljiv oksimoron, biti istovremeno ni po cemu vredan i izvanredan, a za sebe smatrati da si izuzetan, po uspehu , obicno ...
A onda ide sledeci korak a to je pocnu tebi da serendaju , umanjuju , pripisuju lazi , rugaju se , e bas ti , zasto bas ti , e ti se nasao a toliki nisu uspeli...
Tak medokritetski a seljacki prvoizbornik to je nesto cemu vecina tezi u Srbiji...ili kao diktator, ili kao lider, a ostali samo podrzavaju kao submisivci , zene obicno...a znaju da budu vrlo otrovne i krvave, mislim na nokte i njihovu podmuklu agresiju da se nameste pa da ispadnes da si ti nasilnik....da da prosla su vremena prirodnih zena i prostih dusha, sad misle da sve mogu i moraju da bi sebe spustile na mesto koje sanjaju..ne zasluzuju ali sanjaju.

Nigde nego u Srbiji te toliko ne spustaju...nigde..
Negde vole da te malo spuste, npr hoce poneki Grk da proba malo da te podhebava, ali nikad u smislu da ne mozes da iznenadis....
Vise ono kao kad ti izmisljaju nadimak...ali nisu glupi , meni su jedne godine nadenuli , stari gazda , nadimak brzi , a sto , zato sto su muskarci bili u velikoj manjini, u tom letovalistu, ja sam bio normalno plivacki oblikovan, telo bas kako treba, mada ja ne oblikujem telo , ja brate volim da plivam, po 10h, to mene oblikuje, a ne sto ja gledam gde ce koji misic da legne...a nadimak brzi sam dobio sto je u okviru hotela bio kafic , koji je bio i za spolja, i fine curice dodju sednu , ablenduju i umesto da se dosadjujem , ja pridjem i pocnem razgovor...ne muvam, ali se zabavljamo...obicno posle krenu one mene da muvaju , sto ne promakne matorom gazdi pa mi je vecito nudio pice na racun kuce....vise on gleda , iz racuna koja devojka trzne , nego sto ja iskoristim...
Ali neki narodi bas ne spustaju , nego guraju samo svoj interes, ali ne spustaju , Tajlandjani npr, vi mozete da se ozbiljno posvadjate, ali nema uvreda...bar ja nisam nikad video...

Molim da se deo sredstava za studentske demonstracije preusmeri u nabavku dobrih pistaljki , trebace, policajske su dobre, one plasticne, ne mora metalne...bilo je vec za Slobu deljeno , stvarno su dobre....jake, jasno odsecne, ne grizu se, trajne, fine .....

Definitivno mora da postane jasno da studentske demonstracije nisu demoni niti licitiranje cenom za koju hoce da se prodaju...

Studenti nemaju svoj radio , to je greska od pocetka....

Главина из Клиса...има још неки наставак...:D
studenti.jpg

Back