Videla sam taj deo, medjutim nedoslednost u pisanju je karakterna osobina koju ti moras iskazivati i u tumacenjima. Cista logika. Dakle predomislio si se na forumu, sutra nekom nesto istumacis i isto mislis da si prekardasio. Razlika je sto si tom nekom jos uzeo pare +rekao pogresnu stvar.
Ja imam objektivni pristup a ti subjektivni.
:rolleyes: I evo opet. Nisi ti akreditaciono telo, pa da si ti sustina objektivnosti i morala koji procenjujes druge. Nesto si ti tu pobrkao.
Dakle, čovjek mi dađe kaže šta ga zanima ja to izračunam u dan i kažem mu.
:shock: Pa ovo uopste nije kako astrologija funkcionise. Ovo je vec Milan Tarot.
Ja nemam vremena nekome glumiti psihologa
Ne vidim cime sam ovo implicirala. Ti i ne treba da glumis psihologa, ali treba da budes svestan da po astroloski savet dolaze emotivno ranjivi i razdrazljivi ljudi te da tvoje reci kao nekoga ko ih upucuje kako dalje/sta ih ceka... imaju MNOGO veci znacaj nego reci koje bi im clan familije u tom momentu rekao.
To su odrasli ljubi, zreli, stabilni
NIKAKO.
Procentualno gledano verujem da je <1% ljudi dolazi za elekciona i horarna pitanja. SVI ostali dolaze sa jako velikim zivotnim problemima: neradjanje, nezaposlenost, spontani pobacaji, besparica, ostavio ih dugogodisnji partner, smrt blize familije, teske bolesti...
To NIKAKO nisu stabilni ljudi, to su ljudi NAJPODLOZNIJI svakoj vrsti manipulacije, narocito sa postavkom "ja sam u pravu" "ja ti objektivno kazem" "To su konkretne materijalne činjenice" ... a na zalost to jeste tvoja postavka "ja u dan izracunam". Nonsense :roll
To su konkretne materijalne činjenice.
LOL
Astologija nit' je konkretna, jos manje je materijalna. Ono gde se slazemo jeste da je ucinkovita. I reiki je... pa ga ne mos' prodavati u bocicama.
kako će se on nositi sa istinom je njegova stvar
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ovo je za mene strasno pomisliti a ne reci. Gde je altruizam i humanost u ovoj izjavi.
Vidi ovako. Na ovom forumu postoji jedan clan sa JAKO ugrozenom sestom kucom. Mesec napadnut od marsa i saturna, jedan od njih vladar ac-a. Mesec... da ne bih rekla o kome se radi je u nepovoljnom znaku. Ukratko osoba je sa suicidalnim tendencijama.
Na koji nacin, ili gde je moralno pravo tebi ili bilo kome, da takvoj osobi uzmes novac i predocis SVE lose stvari?
"kako ce se nositi s istinom je na njemu". Pa evo konkretno pitanje: da neko nakon razgovora sa tobom digne ruku na sebe, ti ne bi imao osecaj grize savesti? Ne bi se osecao odgovornim? Iako si lako mogao da zapazis bas te teske tranzite koje sam nabrojala u gornjem postu koji su lako mogli dovesti do toga? Dakle svesno si gledao coveka pred samoubistvo, gurnuo ga (hipoteticki) na pogresnu sttranu i drznes se da tvrdis da je predikcija sustina

Naravno da sam navela najdrasticniji primer... tek da me ne napadate bez razloga. Ali ovakvi primeri se u nasem svetu najcesce srecu. Meni NIKAD nije kuckala osoba u srecnom braku da me pita kolika je njena sreca, kao sto mi nikad nije pisao covek koji je otvorio firmu koja uspesno posluje da pita za eventualno propast... oni koji traze astrologa su NAJCESCE (dakle ima izuzetaka ali su malobrojni te ne vredi trositi reci na iste) u nekom ocaju i na nekoj ivici. Ako ih predikcija spasava to je lepo i razumno raditi, ako ih predikcija gura preko... cemu pitam te?
Vjerojatnost od 90:10 je meni ista kao 50:50 i tu ja ne preuzimam ulogu Boga
Boze dragi... citam i ne verujem. Sta se sad ti foliras, da je astrologija u tvojim rukama 100% tacna? Pa onda je ona egzaktna nauka?
Evo da pojasnim lakovernima.
Ovo nije nauka.
Astrologija govori o verovatnoci i potencijalima koje cete vi izabrati kako da iskoristite.
SVAKO ko se stavi u ulogu predikcioniste koji vam sve u dan kaze, u brk skrese i ide samo na 100% veze nema s astrologijom.
Covek je vladar sopstvenog zivota, te mu kao takvom nista nije "zapisano" preko 90% u zvezdama ili bilo cemu drugom. Ako prihvatite drugo stanoviste, vas jednostavo mrzi da se borite sa zivotom i nalazite utehu u ljudima poput vindexa... a to je steta jer polje potencijala kod svakoga je veliko i bilo bi bolje posvetiti se istima, nego odustati od borbe jer jednostavno je >90% svega predodredjeno. Nije.
Kasnim negde zbog ovog odgovora, ali bas si me inspirisao