akrap
Aktivan član
- Poruka
- 1.273
naravno da mozes,niko ti ne brani.problem je ako imas problem u glavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ма далеко било да смо Јевреји(чисто мало да нервирам политички коректне чланове са изразитом репутацијом), мада је та Јеврејска фора изузетно мудра ако мене питаш.
Та издаја, коју си поменуо, је једна жешћа глупост која оптерећује децу мешовитих бракова. Далеко било да треба да будеш усташа или да твоја деца буду хортијевци, као што не требало ни партизани да буду, али некако ми то дође поприлично некоректно, није ваљда могуће да са друге стране нема ама баш ништа ваљано?!
То би ти било као кад би ја као дете српско-српског брака као извориште узео само очеву фамилију.
E al su zato u Hrvatskoj na vlasti Hdz ultranacionalisti pandam radikala u Srbiji, vrlo bitan faktor koji si izostavio![]()

За Дон Кихота
Па то ти причам. Ако себе сматраш поштеним човеком и добрим Србином буди сигуран да ту има удела и оних који нису Срби. Чудно звучи али је тако.
Naravno da ima udela, i to ogromnog.
Pa, taj isti moj deda mi je kao malom pričao priče o kosovskom boju, o večitoj borbi Kraljevića Marka i Muse Kesedžije, o Markovom Šarcu i vili Ravijojli, o zidanju Skadra na Bojani, itd.
Sva moralna načela koja posedujem sam usvojio od njega, kao i osećaj rodoljublja. Moje detinjstvo je bilo uglavnom uz njega, mnogo više nego uz roditelje.
Mogu slobodno reći da je upravo on izgradio kostur moje ličnosti.
i da zakljucimo-Sonja Biserko je..........

И на крају дођемо до тога да се националиста постаје по личном кључу док масовне дисциплине углавном човека одведу у шовинизам. Лично познајем људе који 100% нису Срби, нити имају унијатске корене а да си при томе истинити српски националисти за разлику од многих педигрираних Срба који не знају где бију.
ispravka netačnog navoda...
Glavaš, Đapić i Paraga i njihove stranke su pandam radikala u Srbiji
HDZ dođe nešto poput DSS-a![]()
Slažem se, sem za ovo da oni koji nisu Srbi mogu biti srpski nacionalisti. Mislim da je primereniji izraz srpski rodoljubi, jer Srbiju doživljavaju kao otadžbinu.
steta sto je kafana zatvorena,mogli smo po jednu
i da zakljucimo-Sonja Biserko je..........
Хвала али пијем искључиво за шанком, може дупла лоза, петица ме слабо ради.
.Људи, најебаћемо, у сваком случају срећан рођендан.

:
srecan rodjendan!!!!!:
![]()