akrap
Aktivan član
- Poruka
- 1.273
To nema veze sa mešancima, kako ih ti nazivaš. Zaista nisam mislio da si toliko ograničen. Izvini, ne želim da te vređam, ali...
Vidiš, meni je otac Srbin, a majka Hrvatica, pa sam na samom početku rata dobrovoljno stavio kokardu na čelo i ubijao ustaše u stilu Vasilija Zajceva. Ja nikada, nijednog momenta nisam imao dvoumljenja oko nacionalnog identiteta.
Ja nosim prezime moga oca, time sam naslednik plemena njegova, a to pleme je srpsko.
Oženjen sam Mađaricom i naša deca, da ih upitaš šta su, k'o iz topa bi ti odgovorila: "Srbi".
mozes da zahvalis majci jer je normalna i pametna zena,znala za koga se udala i ispostovala tvog oca.Imam poznanika ciji je otac takodje Srbin ,a majka Hrvatica(iz Panceva),i ta ista majka je od malih nogu vrsila pritisak na njega,vodila ga u katolicku crkvu na Banovom brdu,krisom da otac ne zna.On je mucenik znao ali je cutao radi mira u kuci.Pravila je pogace za katolicki Uskrs,slava se nije slavila-otac iz komunjarske porodice,....Cak je sinu dala ime Mario,u sred Beograda.(Mario,bre,ne mislim na tebe).Danas taj muceni Mario ne zna ni ko je ni sta je,totalno je izgubljen slucaj.Nije jedini,mnogi "polutani" ne znaju na koju bi stranu