biseri iz skole.....

Kod nas najbolje bisere ima profesorka fizickog. Kad god dodje kod nas na zamenu, zena nesto odvali.
Jednom je nesto ogovarala naseg profesora i rekla : On misli da je mnogo pametan, a gluplji je CAK I OD MENE

A proslavila se za svojom izjavom : Gorane, gledaj kako se radi poligon, posle neces umeti. A u dupe mozes da mi gledas i kad budemo imali slobodan cas :roll:

Profesor matematike (sve njegove provale od septembra)...
1.Matematika je cudo, ali i interesantno

2.Pamcenje je propraceno zaboravljanjem, no kod vas brze ide zaboravljanje nego pamcenje.

3.Samo se ti smeskaj, tako se nagomilaju kec po kec, pa citava gomila, jure se samo.

4.Ne pada mi na pamet da ovo treba da ucite na pamet.

5.(ulazi razredna i trazi dnevnik, a on kaze evo ti i oni ako hoces)...posle toga - nece vas razredna, mudra zena, lakse joj bez vas.

6.Trazi covek kredu u boji pa kaze: "Ko mi je ukrao crveno PARCE, nek' se javi, necu mu nista".

7.Objasnjava sliku na tabli i kaze: "Imamo ovu crvenu i ovu neku, ja se u boje ne razumem"
Svi iz razreda u glas: "Ljubicastu".
- Budjavu neku.

8. Covece ja tebi dao 3 na kontrolnom, a ti se sad izmotavas, sad cu ti dam 3 keca, opet 3.

9.One proste stvari, to njega mrzi, a one slozene ne zna.

10.Cita zadatak iz zbirke: "Stranica piramide je 27m, ne znam sto ce im tol'ki metri, mora da su u Egiptu nesto pravili".

11.Iznerviran sto niko nista ne zna, podelio 5 keceva (od ukupno 16 ucenika) i kaze: "I posle kazete Lazic deli kecev, LAzic ne deli keceve, nego vi ne znate".

12.Odgovara cura koja veze s vezom nema i on iznerviran kaze: "Kod tebe radi cista kokosija logika" onda se okrece razredu i kaze, "nju da uvedes na ova vrata i zatvoris, a imaju jos jedna vrata, ona nece znati da izadje".

13.Objasnjava nesto na tabli pa pita: "Razumes li ti sta Samardzic"?
- Razumem
- Ali iskreno
- Pa ponesto shvatam.
- Secas li se ti prve godine? Auuu, to je pluskvamperfekat, davno proslo vreme.

14.Do godine ce biti 7 djaka, a u trecoj godini 32, a posto ce tamo pasti 7 onda 25 (u razredu ima ukupno 16 ucenika) :lol:

Profesorka upisuje odsutne:
-Ko nije tu?
-redar: Marko
-Prof.: Kako se on beše preziva?
-redar: Vukobradović
-prof.: Ma baš me briga u kojoj je stranci, to mene uopšte ne zanima, kako se bre on preziva? :lol:

Profesorka menadžmenta proziva jednu drugaricu,kad ova kaže da nije učila i da se zaljubila(kako bi se izvukla, jer smo pre toga pričali o tome kako se puno mladih devojaka udaje danas).Pa je pita profesorka da nije slučajno isprošena?Kad ladno dobaci drug:Nije isprošena već IZTROŠENA.............

Ali profesore... Desno je na suprotnu stranu... Gde? Levo?

Kocicu nemoj raditi program za 3, radi ovaj za 2, dobices 1. (i dobio sam 1, naravno)

Profesore, jeste li vi ozenjeni? Nisam. Pa naravno da niste...

Profesor: zasto ja nemam stolicu? Pa niste zasluzili...

Profesorka, kad cete vi u penziju? Za 3-4 godine... A jel ima sanse da umrete ranije?

Profesore, kad cemo na pivo? Kocicu, ja vise ne pijem... E ni ja ne disem!

Profesorka srpskog: Savin, mnogo ti jedes tih sendvica, zato si glup ko balvan.

Ko zna koliko ću ovo pamtiti.Bilo je to u prvom ili drugom razredu osnovne na času Srpskog.
Nastavnica:"Aco ustani da nam nešto kažeš."
Aca ustaje.
Nastavnica:"Aco reci jednu reč."
Aca:"Čovek."
Nastavnica:"Ajde sad njenu množinu."
Aca razmišlja 15,20 sekundi i odgovara:"Nastavnice,nastavnice,znam!Čovečuljci"

Marko odgovara istoriju...
Nastavnica: dobro, a kako se zvao vodja nacista u Nemackoj?
Marko: :shock: glupo pitanje... ovaj, moze pomoc publike?
Nastavnica: zvali su ga firer.
Marko:...hm... :oops:
Nestavnica: u Italiji Musolini, a u Nemackoj... :x Boze Marko pa to svako zna!
Oko Marka komsije sapucu: onaj mali sa brkovima!
Marko: :? ali Charli Chaplin nije nemac!
Nastavnica: :cry:
Ostali: :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8)

Vrhunac ljudske gluposti se desio na pismenom iz engleskog. Neki pametnjaković se dosetio da pismeni iz engleskog treba da uradi ćirilicom (!?), i da stvar bude *bisernija* ceo red je to prepisao...
ooooooooooooooooooooooooooooh brother :roll:

Cas Istorije, I ili II razred srednje... Ustaje Ivana... Prica o drugom svetskom ratu i nesto joj ne ide... I profesorka joj postavi podpitanje:

"Pa, dobro Ivana, kazi ti nama na koje Japanske gradove su saveznici bacili atomsku bombu?"

A, kad ce Ivana (inace plavusha):
Hiroshima i Kawasaki :lol:

Back